ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Προγνωστικά Roland Garros: Δεν δίνει δικαιώματα ο φορμαρισμένος Αλκαράθ

Ο Κάρλος Αλκαράθ  πανηγυρίζει πόντο κόντρα στον Άλμπερτ Ράμος - Βινόλας
Ο Κάρλος Αλκαράθ © 2022 JEAN-FRANCOIS BADIAS/ASSOCIATED PRESS

Ο Κάρλος Αλκαράθ κοντράρεται με τον Σεμπάστιαν Κόρντα για τον τρίτο γύρο του Roland Garros. Ποντάρισμα στο 1.65.

Ανοίγει η αυλαία του τρίτου γύρου του Roland Garros και αγωνία χτυπάει κόκκινο. Πολλοί είναι αυτοί που δείχνουν να δυσκολεύονται από τα φαβορί, στο γυναικείο ταμπλό γίνεται ένας κακός χαμός, καθώς οι 7/10 αθλήτριες του Top-10 έχουν τεθεί νοκ άουτ. Στους άντρες τα… μεγάλα βιολιά δεν έχουν αποκλειστεί ακόμα, ωστόσο υπάρχουν στιγμές αδράνειας από μέρους τους.

Στο βραδινό πρόγραμμα στο Φίλιπ Σατριέ ο Ισπανός Κάρλος Αλκαράθ, Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης κοντράρεται με τον Σεμπάστιαν Κόρντα (21:45 Eurosport, LIVE από το SPORT24) από τις ΗΠΑ, Νο30 της παγκόσμιας κατάταξης. Στον πρώτο γύρο ο Αλκαράθ ήταν επιβλητικός κόντρα στον Λοντέρο και επικράτησε 3-0, στον δεύτερο γύρο έπαιξε καλό τένις, αλλά χρειάστηκε να σπαταλήσει πολλές δυνάμεις κόντρα στον Ράμος Βινόλας επικρατώντας τελικά 3-2.

Ο 22χρονος Αμερικανός από την άλλη μπορεί σε Μαδρίτη και Ρώμη να μην έπεισε, ωστόσο στο Γαλλικό Όπεν ως τώρα έχει πιάσει θετική απόδοση. Στον προηγούμενο γύρο υπέταξε τον πολύπειρο Ρισάρ Γκασκέ στα τρία σετ, σετ δεν παραχώρησε ούτε στον πρώτο γύρο απέναντι στον Μίλμαν.

Ο Αλκαράθ ζορίστηκε κόντρα στον Άλμπερτ Ράμος Βινόλας, έσωσε αρκετά μπρέικ πόιντς του αντιπάλου, από την άλλη έδειξε ότι διαθέτει ισχυρά όπλα όταν ελέγχει το παιχνίδι, έτρεξε και κούρασε τον αντίπαλό του. Ο πολλά υποσχόμενος Ισπανός βρίσκεται σε σούπερ κατάσταση και μετράει 12 σερί νίκες στο χώμα, τελευταία ήττα αυτή κόντρα στον αποψινό του αντίπαλο στο Masters του Μόντε Κάρλο στον β’ γύρο στα τρία σετ.

Ο Αλκαράθ για τα δεδομένα του και την κλάση που έχει δείξει, έκανε υψηλό αριθμό λαθών κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Βινόλας - Ράμος, είχε όμως και ιδιαίτερα υψηλό αριθμό winners. Για άλλη μια φορά όμως δεν μπόρεσε να τελειώσει τα μπρέικ εύκολα, κάτι που έγινε και στο ματς του Μόντε Κάρλο με τον Κόρντα. Ο Αλκαράθ βγάζει έναν μεγάλο αριθμό μπρέικ πόιντς, αλλά δεν τους τελειώνει εύκολα.

Ο Κόρντα θα προσπαθήσει να βασιστεί στο δυνατό σερβίς του, ωστόσο ο αντίπαλός του τρέχει και κινείται σωστά στους χώρους, μπορεί να τον πιέσει να κάνει αβίαστα λάθη, ενώ δεν έχει ξεχάσει την ήττα στο Μόντε Κάρλο, θα θέλει μια άτυπη ρεβάνς για εκείνο τον αποκλεισμό. Αυτή είναι η τρίτη φορά που τίθενται αντιμέτωποι, καθώς βρέθηκαν και πέρσι στο Next Gen ATP Finals που επικράτησε εύκολα ο Αλκαράθ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Κόρντα είναι ο μόνος που έχει κερδίσει στον πηλό τον Αλκαράθ, έκτοτε άλλαξαν πολλά, ο Ισπανός έκανε 12 σερί νίκες και έδειξε μεγάλος μέρος της κλάσης τους και τα όσα θα δούμε από μέρους του τα επόμενα χρόνια. Περιμένουμε πιο επιθετικό στυλ από το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, να αγωνιστεί αυτή τη φορά πιο απελευθερωμένα, ο Κόρντα να τον πιέσει με το backhand και δυνατά σερβίς του. Κινείται πιο άνετα στους χώρους ο Ισπανός. Τα όρια των games για τον Κόρντα κυμαίνονται ψηλά, περιμένουμε πιο συγκεντρωμένο και επιθετικό τον Αλκαράθ αυτή τη φορά. Στο 1.65 το under 16,5 games του Κόρντα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κόρντα - Αλκαράθ: Under 16,5 games Κόρντα (απόδοση 1.65), όχι πριν τις 21:45
TAGS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ