ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Προγνωστικά Roland Garros: Με δύο ειδικά στοιχήματα από το Ρουντ - Τσίλιτς

Ο Μαρίν Τσίλιτς στο Roland Garros μετά από ματς κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ
Ο Μαρίν Τσίλιτς στο Roland Garros © 2022 JEAN-FRANCOIS BADIAS/ASSOCIATED PRESS

Για τον δεύτερο ημιτελικό του Roland Garros ο Κάσπερ Ρουντ τίθεται αντιμέτωπος με τον Μαρίν Τσίλιτς σε μια πιο αμφίρροπη αναμέτρηση από όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Δύο ειδικά στοιχήματα από την αναμέτρηση.

Ώρα ημιτελικών στο Φιλίπ Σατριέ. Μετά την αναμέτρηση του Ναδάλ με τον Ζβέρεφ έχουμε μια απρόβλεπτη μονομαχία, που πριν την αρχή του Γαλλικού Όπεν δεν περίμεναν και πολλοί, ίσως και κανένας ότι θα είναι στην τετράδα.

Ο Κάσπερ Ρουντ είναι αντιμέτωπος με τον κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερό του Μαρίν Τσίλιτς (όχι πριν τις 18:35 Eurosport 1 , LIVE από το SPORT24 ). Στο Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης ο Νορβηγός, στο Νο23 από την άλλη ο Κροάτης, ο οποίος πάντως είναι πιο μπαρουτοκαπνισμένος από ημιτελικά Major τουρνουά. Ο Κροάτης βρίσκεται για πρώτη φορά στα ημιτελικά του Γαλλικού Όπεν, ωστόσο στο παρελθόν έχει κατακτήσει το US Open, ενώ έχει φτάσει ως το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο Νορβηγός από την άλλη πλευρά που κάνει μια ονειρεμένη σεζόν στον πηλό με ρεκόρ 20-5 μετρούσε τρεις σερί αποκλεισμούς στον τρίτο γύρο.

Ρουντ και Τσίλιτς έχουν τεθεί αντιμέτωποι σε δύο περιπτώσεις, αμφότερες οι αναμετρήσεις ήταν οριακές και στις δύο κέρδισε ο Ρουντ (2-1 στο Τορόντο το 2021, 2-0 στη Ρώμη το 2020). Ο Ρουντ είχε να αντιμετωπίσει αντιπάλους που είχαν ρυθμό και ήταν πιο ικανοί στο χώμα, αλλά ο Τσίλιτς είχε πολύ πιο δύσκολο ταμπλό. Στους 16 σκόρπισε στα 3 σετ τον Μεντβέντεφ, ενώ στα προημιτελικά ο δυναμικός Ρούμπλεφ του έβαλε δύσκολα, αλλά τελικά επικράτησε 3-2.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Ρουντ είναι στα πάνω του, είχε ένα καλό ταμπλό, αλλά δεν έχει την εμπειρία από τις μεγάλες παραστάσεις ακόμα όπως ο Τσίλιτς. Ο Κροάτης από την άλλη μάς θύμισε τον Τσίλιτς του 2014 και η νίκη επί του Μεντβέντεφ με τον τρόπο που έτσι σαρωτικά ήρθε τον γέμισε αυτοπεποίθηση. Ο Ρούμπλεφ του έβαλε ζόρια, αλλά επιβεβαίωσε γιατί είναι ένας κορυφαίος big server.

Ο Ρουντ μετράει καλύτερο ρεκόρ φέτος στο χώμα (20-5 εναντίον 9-5), αλλά έχει έχει εμφανιστεί αρκετά ευάλωτος απέναντι σε παίκτες με δυνατά flat χτυπήματα, όπως αυτά του Κροάτη. Και οι δύο είναι ικανοί στο σερβίς, ενώ δεν δέχονται εύκολα break. Στο 1.62 το over 9,5 games στο πρώτο σετ, στο 1.72 το over 12,5 games του Τσίλιτς, αφού αναμένουμε άλλη μια μεγάλη παράσταση και αρκετά ψυχωμένη από τον Κροάτη. Αναμένεται ματς για γερά νεύρα, καθώς κανένας τους δεν έχει την τάση να κάνει πολλά λάθη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρουντ - Τσίλιτς: Over 9,5 games στο πρώτο σετ (απόδοση 1.62), όχι πριν τις 18:35
  • Ρουντ - Τσίλιτς: Over 12,5 games Τσίλιτς (απόδοση 1.72), όχι πριν τις 18:35
TAGS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ