ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Προγνωστικά Roland Garros: Η παράδοση με το μέρος του Μεντβέντεφ

Ο Ντανίιλ Μεντβέντεφ στο Roland Garros
Ο Ντανίιλ Μεντβέντεφ στο Roland Garros © 2022 JEAN-FRANCOIS BADIAS / AP IMAGES

Το βραδινό πρόγραμμα του Roland Garros κλείνει με μια δυνατή μονομαχία στο αντρικό ταμπλό. Ο Μαρίν Τσίλιτς κοντράρεται με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και τα δεδομένα οδηγούν σε ποντάρισμα του 2.47.

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά το παζλ των προημιτελικών στο Γαλλικό Όπεν, το αντρικό ταμπλό έχει εξελιχθεί σε πιο συναρπαστικό σε σύγκριση το γυναικείο, εκεί που τέθηκαν εκτός σχεδόν όλα τα βαριά χαρτιά. Στο βραδινό πρόγραμμα η αυλαία πέφτει στο Φιλίπ Σατριέ με ένα δυνατό ζευγάρι.

Ο Μαρίν Τσίλιτς κοντράρεται με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ (21:45 Eurosport 2 , LIVE από το SPORT24 ) και οι δύο τους έχουν προηγούμενα. Ο Κροάτης είναι ένας δυναμικός αθλητής, με δυνατά χτυπήματα και εξαιρετικό σερβίς, δεν έχει βρει όμως τα κουμπιά που πρέπει να ξεκλειδώσει από τον αντίπαλό του και δεν τον έχει κερδίσει ακόμα. Τρεις φορές έχουν τεθεί αντιμέτωποι, σ’ όλες κέρδισε ο Ρώσος, σε καμία ο Κροάτης δεν μπόρεσε να πάρει σετ, καμία πάντως συνάντηση ήταν στον πηλό. Πιο πρόσφατη συνάντηση, πέρσι στο Davis Cup (7-6-6-2).

Ο Τσίλιτς είχε ένα καλό μονοπάτι ως τώρα, απέκλεισε εύκολα τον Μπάλαζ (Νο262) στον πρώτο γύρο, παραχώρησε ένα σετ κόντρα στον Φούσκοβικς (Νο57), ενώ στον τρίτο γύρο ο Σιμόν (Νο158, career high Νο6) αποδείχθηκε χαμηλό εμπόδιο και ο Κροάτης επικράτησε άνετα με 3-0.

Το χώμα δεν είναι η αγαπημένη επιφάνεια του Μεντβέντεφ, ωστόσο κινείται πολύ άνετα στο παρισινό όπεν. Είναι ένας ταχυδυναμικός παίκτης, που βασίζεται πολύ στα flat χτυπήματα, παρόλα αυτά έχει παίξει καλό τένις με βάση τις συνθήκες που επικρατούν στις χωμάτινες επιφάνειες. Δεν έχει παραχωρήσει σετ ως τώρα αποκλείοντας κατά σειρά Μπάγκνις (Νο103), Ντιέρε (Νο56) και Κετσμάνοβιτς (Νο31).

Προγνωστικά στοιχήματος

Η τιμή νίκης του Μεντβέντεφ δέχεται πιέσεις, το 1.30 που γυροφέρνει κόντρα στον βετεράνο Κροάτη είναι φυσιολογικό, εάν ήταν σε σκληρή επιφάνεια θα ήταν ακόμα πιο χαμηλά. Ο Μεντβέντεφ δείχνει άνετος στον πηλό αυτή την περίοδο, ο Τσίλιτς παρότι έχει περισσότερες παραστάσεις στο Tour στο χώμα τρέχει ρεκόρ 7-4. Είχε να αντιμετωπίσει μέτριους αντιπάλους που ήταν στα μέτρα του. Ο Μεντβέντεφ είναι το φαβορί του ζευγαριού, έχει εξάλλου και την παράδοση με το μέρος του. Στο 2.49 το 3-0 σετ για τον Ρώσο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσίλιτς - Μεντβέντεφ: 3-0 σετ Μεντβέντεφ (απόδοση 2.49), 21:45
TAGS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ