BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Roland Garros: Φαβορί ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Rome Masters
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Rome Masters © 2024 AP IMAGES

Προγνωστικά Roland Garros, ημέρα 4η και στο πρόγραμμα ξεχωρίζει η μάχη που δίνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Συνεχίζεται η δράση στο Roland Garros, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αντιμετωπίζει τον Ντάνιελ Αλτμάιερ. Ο Γερμανός τενίστας είναι μεγάλο αουτσάιντερ εδώ, καθώς ο Τσιτσιπάς υπερτερεί τόσο γενικά, όσο και στη χωμάτινη επιφάνεια.

Μεγάλο φαβορί ο Τσιτσιπάς

Ο Τσιτσιπάς έπαιξε στο πρώτο παιχνίδι με τον Φούσκοβιτς και η αλήθεια είναι πως δεν βρήκε εύκολα ρυθμό. Η κλειστή οροφή έκανε τις μπάλες τους Ούγγρου πιο φλατ, όμως εφόσον κατέκτησε το 1ο σετ έβαλε απλότητα στο παιχνίδι του κι έπαιξε περισσότερο για το αποτέλεσμα παρά για την ποιότητα. Όσον αφορά τη σημερινή αναμέτρηση, είχε χρόνο για να βελτιώσει τον τρόπο που θα καταφέρει να μπει πιο γρήγορα στο παιχνίδι, όμως όπως και να ‘χει ο συνδυασμός σερβίς και φόρχαντ αναμένεται να του φέρει τη νίκη.

Στοιχηματικά, αξίζει να συνδυάσουμε τη νίκη με τα Under 30.5 games, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 1.93. Θα μπορούσε να θεωρηθεί ρίσκο, εξαιτίας του ότι ο Τσιτσιπάς δεν βρίσκει εύκολα ρυθμό κόντρα σε νέους αντιπάλους, όμως η διαφορά ποιότητας εδώ είναι αρκετά μεγάλη.

Μία εναλλακτική επιλογή συνδυασμού, είναι να αφήσουμε εκτός το Under στα games και να ποντάρουμε στο Under των άσων, μιας και όσο νωρίτερα κλείσει το ματς ο Τσιτσιπάς, τόσο το καλύτερο. Μπορεί ο Αλτμάιερ να έκανε καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι κόντρα στον Τζέρε, όμως εδώ το έργο του είναι πολύ δυσκολότερο. Κρατάμε λοιπόν πάλι τον άσο, όμως σε συνδυασμό με το Under 10.5 άσοι, επιλογή που είναι σε απόδοση 1.87.

Γυναικείο ντέρμπι

Το μεγαλύτερο παιχνίδι της ημέρας βρίσκεται στο ταμπλό των γυναικών και είναι η μάχη της Ίγκα Σφιόντεκ με τη Ναόμι Οσάκα. Η πρώτη είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του Roland Garros για τρίτη συνεχόμενη φορά, ενώ η δεύτερη επέστρεφε στο τουρνουά με νίκη απέναντι στην Παολίνι.

Η Γιαπωνέζα θα χρειαστεί το τέλειο παιχνίδι για να καταφέρει να έχει ελπίδες νίκη κόντρα στη Σφιόντεκ. Η αλήθεια είναι πως ακόμη και στο peak της καριέρας της δεν θα είχε πολλές ελπίδες στο χώμα κόντρα στη Σφιόντεκ, όμως με τις συνθήκες της σημερινές αναμέτρησης φαίνεται πως μπορεί να την κοντράρει στα ίσια.

Το πλεονέκτημα της είναι τα πολύ ισχυρά χτυπήματα και το βάρος που βάζει στο σερβίς, ενώ είναι ικανή να δημιουργήσει πρόβλημα στη Σφιόντεκ με τις επιστροφές της. Η Πολωνή θεωρείται αδύναμη στο σερβίς, γεγονός που μπορεί να της κοστίσει ακριβά. Ίσως να μην καταφέρει τη νίκη η Οσάκα, όμως τουλάχιστον ένα σετ μπορεί να το κερδίσει.

Όσον αφορά τα προγνωστικά, στις ενισχυμένες αποδόσεις της Stoiximan προσφέρεται στο αρκετά υψηλό 4.20 η επιλογή να έχουμε 3 σετ και αξίζει το ποντάρισμα.

Προγνωστικά Roland Garros 29/5/24

Μονά

Αλτμάιερ - Τσιτσιπάς, 12:00

  • 2 και under 30.5 games (1.93)
  • Under 10.5 άσοι (1.87)

Σφιόντεκ - Οσάκα, 16:30

  • 3 σετ (απόδοση 4.20)

Το Betmarket βλέπει μπροστά κι έχει ήδη ετοιμάσει μια ανάλυση για τις διασταυρώσεις του EURO 2024.

TAGS BETMARKET TIPS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ