BIG GAMES BET

Προγνωστικά πόλο: Μπαίνει στη ζώνη των μεταλλίων η Ελλάδα, μπορεί το 2.10

Ο άσος της εθνικής μας, Κώστας Γενηδουνιάς
Ο άσος της εθνικής μας, Κώστας Γενηδουνιάς © 2022 MARK HUMPHREY/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το προημιτελικό της Ελλάδας με τις ΗΠΑ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, για την υδατοσφαίριση των ανδρών.

Η Εθνική Ελλάδος στο πόλο ανδρών διεκδικεί απόψε την είσοδό της στη ζώνη των μεταλλίων, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, που διεξάγεται στην Ουγγαρία. Αντίπαλος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην προημιτελική φάση είναι οι ΗΠΑ (14:00 ΕΡΤ2).

Ελλάδα - ΗΠΑ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Ελλάδα προκρίθηκε απευθείας στους "8", αφού τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της, υπερέχοντας στην ισοβαθμία της Κροατίας. Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έφερε 8-8 με τους Κροάτες, στη συνέχεια όμως έκανε επίδειξη δύναμης κερδίζοντας με 18-7 την Ιαπωνία και με 16-8 τη Γερμανία.

Στον αντίποδα, οι ΗΠΑ τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του δικού τους ομίλου, πίσω από τη Σερβία, καθώς ηττήθηκαν με 17-13 στο μεταξύ τους ματς. Στη συνέχεια κέρδισαν με 17-4 το Καζακστάν και με 14-9 την Αυστραλία. Στην ενδιάμεση φάση, δεν είχαν πρόβλημα απέναντι στη αδύναμη Νότια Αφρική, την οποία συνέτριψαν με 24-2.

Τελευταίο παιχνίδι της Ελλάδας με τις ΗΠΑ ήταν το φιλικό που έδωσαν οι δύο ομάδες, τον περασμένο Φεβρουάριο, στον Βόλο, όπου η "γαλανόλευκη" επιβλήθηκε με 16-13. Πέρυσι, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η Ελλάδα είχε συντρίψει τους Αμερικανούς με 14-5. Το 2019 στο προηγούμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα και πάλι ήταν η εθνική μας, αυτή που είχε χαμογελάσει, επικρατώντας με 11-9.

Γενικά, η Ελλάδα έχει πάρει τον αέρα των ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια και δικαιολογημένα δίνεται καθαρό φαβορί για τη νίκη απόψε, σε τιμές στο 1.25. Στοιχηματικά πάντως, πιο ενδιαφέρον μοιάζει το ενδεχόμενο να πετύχει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πάνω από 11 γκολ στο 2.10.

Αξίζει επίσης και το 2.25 για να βάλει ο Στέλιος Αργυρούπολος-Κανακάκης πάνω από ένα γκολ. Στη φάση των ομίλων σημείωσε συνολικά οκτώ τέρματα και είναι ο πρώτος σκόρερ της εθνικής μας μαζί με τον Άγγελο Βλαχόπουλο. Ο Θοδωρής Βλάχος τον χρησιμοποιεί συνήθως πάνω από 20 λεπτά, συνεπώς έχει καλές πιθανότητες να πετύχει τουλάχιστον δύο τέρματα κόντρα στις ΗΠΑ, οι οποίες στο μοναδικό ματς απαιτήσεων μέχρι στιγμής, δέχθηκαν 17 γκολ από τη Σερβία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ελλάδα – ΗΠΑ: Ελλάδα Over 11,5 γκολ (απόδοση 2.10), 14:00
  • Ελλάδα – ΗΠΑ: Αργυρόπουλος-Κανακάκης Over 1,5 γκολ (απόδοση 2.25), 14:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ