ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά πόλο: Διατηρούν τα σκήπτρα τους οι ΗΠΑ, παιχνίδι με μια δυάδα

Η Μαντλίν Μούζελμαν των ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης
Η Μαντλίν Μούζελμαν των ΗΠΑ © 2022 ANNA SZILAGYI/ASSOCIATED PRESS

Οι ΗΠΑ μπαίνουν στη μάχη του τελικού με στόχο να κάνουν το 4-peat στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου. Αντίπαλός τους στο φινάλε της διαδρομή η οικοδέσποινα Ουγγαρία.

Η οικοδέσποινα Ουγγαρία βρίσκεται μετά από το 2005 ξανά σε τελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο πόλο γυναικών. Έκτοτε έχουν αλλάξει πολλά η ομάδα μετράει δύο τέταρτες θέσεις και μια τρίτη θέση στον θεσμό. Απόψε (21:00 ΕΡΤ SPORTS) οι οικοδέσποινες καλούνται να κάνουν την υπέρβαση και να υποτάξουν τις ΗΠΑ. Καθόλου εύκολο το έργο, οι Αμερικανίδες έχουν φανεί αρκετά ισχυρές σ’ αυτό το τουρνουά. Δικαίως είναι το φαβορί.

Η γκολκίπερ της είναι είναι σε σούπερ κατάσταση, ενώ στον ημιτελικό έκανε 16 αποκρούσεις, μπορεί να επιβάλει το τέμπο της και να ελέγξει το παιχνίδι η ομάδα του Ανταμ Κρικόριαν, ο οποίος κράτησε χαμηλούς τόνους παρότι η ομάδα του πάει να γράψει ιστορία, αφού μετράει τρία σερί Χρυσά. Στον ημιτελικό με την Ιταλία (14-6) οι Ιταλίδες είχαν 11 κλεψίματα, αλλά ούτε αυτό κόστισε. Η Ουγγαρία με τη δύναμη του κόσμου και την εμπειρία της, πήρε έναν πολύ οριακό ημιτελικό κόντρα στην Ολλανδία με 13-12.

Τα παιχνίδια της Ουγγαρίας είναι πιο οριακά και έχει σπαταλήσει περισσότερες δυνάμεις. Οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες από την άλλη έχουν βγάλει μεγάλα σκορ κάνοντας κυριαρχικές εμφανίσεις. Είναι σε θέση και έχει την κλάση να πάρει το ματς και να επιβεβαιώσει το -2,5 η ομάδα των ΗΠΑ.

Στον αγώνα κατάταξης μεταξύ Ισπανίας και Αυστραλίας, ο φαβοριτισμός των Ιβήρων έχει λογική και αξίζει το ποντάρισμα στο 1.88 που γυροφέρνει. Πιο έμπειρη ομάδα αυτή της Ισπανίας, πιο επιθετική και αποτελεσματική στο κομμάτι αυτό. Η Αυστραλία κέρδισε στα πέναλτι την Ελλάδα 16-14 και ενώ στην κανονική διάρκεια το παιχνίδι έληξε 12-12 σ’ ένα ματς για γερά νεύρα, που οι Αυστραλές είχαν διαστήματα που ξέμεναν από εμπνεύσεις και ενέργεια, ενώ δεχόταν ντεμαράζ επιθέσεων, παρόλα αυτά κατάφεραν και δεν έχασαν στην κανονική διάρκεια και στα πέναλτι η γκολκίπερ της έπιασε δύο σουτ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ισπανία είναι μια αξιόλογη ομάδα, αλλά έπεσε πάνω στις ΗΠΑ και για δύο οκτάλεπτα ήταν γερά στο ματς, όπως και στα μισά του τρίτου οκταλέπτου, εν τέλει λύγισε και έχασε 13-18 στον προημιτελικό. Στον αγώνα κατάταξης με τη Γαλλία ήταν ισοπεδωτική με 18-5. Η Ισπανία και Αυστραλία συναντήθηκαν και πέρσι στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την ομάδα της Ιβηρικής Χερσονήσου να επικρατεί 15-9.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ισπανία - Αυστραλία: 1 (απόδοση 1.88), 18:00
  • ΗΠΑ - Ουγγαρία: 1 με -2,5 (απόδοση 1.50), 21:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ