ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Πιο σκληρή άμυνα οι Κλίπερς, χαμηλά το σκορ στη Μινεσότα

Ο Τέρανς Μαν των Λος Άντζελες Κλίπερς μαρκάρει τον Τζέιμς Χάρντεν των Μπρούκλιν Νετς σε αγώνα για το NBA
Ο Τέρανς Μαν των Λος Άντζελες Κλίπερς μαρκάρει τον Τζέιμς Χάρντεν των Μπρούκλιν Νετς Ⓒ 2021 MARK J. TERRILL/ ASSOCIATED PRESS

Γεμάτο ξανά το στοιχηματικό πρόγραμμα του ΝΒΑ. Βγαίνουν επιλογές από Ατλάντα, Μινεσότα, Λος Άντζελες και Φοίνιξ.

Η αποδεκατισμένη Ατλάντα (15-17), όπως αναμενόταν, ηττήθηκε εύκολα στη Νέα Υόρκη τα Χριστούγεννα, σημειώνοντας μόλις 87 πόντους. Οσο συνεχίζει να παίζει με απουσίες, προφανώς οφείλουμε να την κοντράρουμε και το ίδιο θα κάνουμε και τώρα (28/12 02:30 Live από το SPORT24) κόντρα στο εξαιρετικό Σικάγο (20-10), το οποίο φιγουράρει στη δεύτερη θέση της Ανατολής και προέχεται από τρεις σερί νίκες, με τελευταία αυτή απέναντι στην Ιντιάνα.

Στη μακρά λίστα του πρωτοκόλλου υγείας και ασφάλειας για τον κορονοϊό βρίσκονται δέκα παίκτες των Χοκς! Σε αυτή προστέθηκε την Κυριακή και ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας, Τζον Κόλινς (17,6 πόντοι). Αντίθετα βγήκε από αυτή ο Τρέι Γιανγκ (27,3 πόντοι) και επιστρέφει μετά από απουσία τριών αγώνων, όπου οι Χοκς χωρίς αυτόν σημείωσαν μόλις 94,3 πόντους κατά μέσο όρο.

Από τους Μπουλς θα απουσιάσει λόγω του πρωτόκολλου ο Λόνζο Μπολ, ενώ είναι τραυματίας ο Καρούζο. Το Σικάγο βέβαια έχει σαφώς περισσότερες επιλογές από τα "γεράκια" που θα κατέβουν πάλι με… προσωπικό ασφαλείας. Στο 1.70 το διπλό με -3,5 πόντους.

Φοίνιξ - Μέμφις: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο Φοίνιξ, οι Σανς (26-6) μετά τη σκληρή εντός έδρας ήττα από τους Γουόριορς τα Χριστούγεννα, υποδέχονται (28/12 04:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24) τώρα τους Γκρίζλις (20-14), που βρίσκονται στην τέταρτη θέση της Δύσης.

Και οι δύο ομάδες έχουν θέματα με τον κορονοϊό. Στο πρωτόκολλο για τους Σανς μπήκαν οι Κράουντερ και Ελφριντ Πέιτον, ενώ για τους φιλοξενούμενους θα απουσιάσουν λόγω covid-19 ο πολύτιμος Μπρουκς και ο χρήσιμος Μέλτον.

Το Μέμφις μετά από ένα σερί τριών ηττών έβγαλε αντίδραση και κέρδισε εύκολα στο Σακραμέντο. Γενικά ως ομάδα εξιτάρεται περισσότερο με τα μεγάλα ματς και φέτος έχει ρεκόρ 9-5 κόντρα σε ομάδες με ρεκόρ από 50% και πάνω.

Από την άλλη, οι Σανς κερδίζουν αλλά συνήθως δεν διαλύουν τους αντιπάλους τους. Όταν είναι φαβορί με 6 πόντους και πάνω το ρεκόρ τους είναι 7-10 συμπεριλαμβανομένου του χάντικαπ. Το βελτιωμένο αμυντικά, μέσα στον Δεκέμβριο, Μέμφις, έχει τη δυνατότητα να φανεί ως ένα σημείο ανταγωνιστικό και να κρατήσει τη διαφορά σε μονοψήφια επίπεδα. Στο 1.72 το διπλό με +9,5 πόντους.

Λ.Α. Κλίπερς - Μπρούκλιν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο Λος Άντζελες, οι Κλίπερς (17-16) υποδέχονται (28/12 05:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24) τους Νετς (22-9), που οδηγούν την κούρσα στην Ανατολή. Οι γηπεδούχοι έχουν εκτός τους Τζορτζ και Τζάκσον. Από την άλλη, παραμένουν εκτός για το Μπρούκλιν ο Ντουράντ και ο Όλντριτζ.

Οι Νετς χωρίς τον Ντουράντ κέρδισαν τα Χριστούγεννα τους Λέικερς μέσα στο Staples Center με τον Χάρντεν να σημειώνει 36 πόντους απέναντι στην άμυνα με τα μάτια των λιμνανθρώπων. Οι Κλίπερς, μπορεί να έχουν τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς, ωστόσο παίζουν πολύ πιο σκληρά και το πιθανότερο είναι πως δεν θα επιτρέψουν στον "μούσια" να στήσει ξανά πάρτι.

Ελλείψει Ντουράντ, το line του Χάρντεν έχει βγει αρκετά ψηλά, στους 28,5 πόντους. Ο άσος των Νετς σημειώνει φέτος 21,4 πόντους κατά μέσο όρο και το συγκεκριμένο όριο το πέρασε μόνο κόντρα στους Λέικερς σε έξι ματς τον Δεκέμβριο και μόλις πέντε φορές σε 27 συμμετοχές του φέτος. Στο 1.80 το under 28,5 του Χάρντεν κόντρα στην 4η καλύτερη άμυνα του ΝΒΑ.

Μινεσότα - Βοστώνη: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Βοστώνη (16-17) παρότι έπαιξε με ροτέισον μόλις οχτώ παικτών τα Χριστούγεννα, λόγω απουσιών, έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο Μιλγουόκι. Είχε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα, έχτισε διψήφιες διαφορές, στο τέλος όμως ξέμεινε από ανάσες και ηττήθηκε πραγματικά στις λεπτομέρειες.

Στα ήδη αρκετά προβλήματα των Σέλτικς, προστέθηκε ακόμη ένα για το ματς στη Μινεσότα (28/12 03:00 Live από το SPORT24), αφού μπήκε στο πρωτόκολλο ο σούπερ σταρ της ομάδας, Τζέισον Τέιτουμ (25,6 πόντοι).

Κομβικές απουσίες ωστόσο έχουν και οι Τίμπεργουλβς (15-17). Οι "λύκοι" μετρούν επτά παίκτες στο πρωτόκολλο, εκ των οποίων οι τρεις κορυφαίοι σκόρερ τους, Τάουνς (24,5 πόντοι), Εντουαρντς (22,1 πόντοι) και Ράσελ (18,7 πόντοι), οι οποίοι μαζί προσφέρουν πάνω από 60 πόντους ανά αγώνα.

Με αυτά τα δεδομένα δύσκολα ο νικητής θα ξεπεράσει τους 110 πόντους. Το κόμπο under 108,5 η Μινεσότα και under 114,5 η Βοστώνη, προσφέρεται στο 1.82.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλάντα - Σικάγο: 2 -3,5 (απόδοση 1.70), 02:30
  • Μινεσότα - Βοστώνη: Μινεσότα Under 108,5 & Βοστώνη Under 114,5 (απόδοση 1.82), 03:00
  • Φοίνιξ - Μέμφις: 2 +9,5 (απόδοση 1.72 απόδοση), 04:00
  • Λ.Α. Κλίπερς - Μπρούκλιν: Χάρντεν Under 28,5 πόντοι (απόδοση 1.80), 05:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ