ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Οι Μπακς ολοκληρώνουν στο Σακραμέντο την περιοδεία τους στην Καλιφόρνια, με 2.05

Προγνωστικά ΝΒΑ: Οι Μπακς ολοκληρώνουν στο Σακραμέντο την περιοδεία τους στην Καλιφόρνια, με 2.05
AP PHOTO/MATT ROURKE

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση του Μιλγουόκι με το Σακραμέντο στην έδρα των Κινγκς.

Το Μιλγουόκι ολοκληρώνει τα ξημερώματα την περιοδεία του στην Καλιφόρνια, με το παιχνίδι κόντρα στο Σακραμέντο του τραυματία Σάσα Βεζένκοβ, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 7η θέση της Δύσης με ρεκόρ 36-27.

Στα προηγούμενα τρία ματς στην Golden State οι Μπακς έχασαν από τους Γουόριορς και τους Λέικερς, κέρδισαν ωστόσο την Κυριακή τους Κλίπερς με τον Γιάννη Αντετοκούμπο να σημειώνει 34 πόντους και τον Ντέιμιαν Λίλαρντ 35.

Υπενθυμίζεται, ότι το πρώτο παιχνίδι στη φετινή regular season ανάμεσα στους Μπακς και τους Κινγκς, στο Fiserv Forum, στις 14 Ιανουαρίου, ήταν από τα πιο θεαματικά της χρονιάς, με τα “ελάφια” να κερδίζουν 143-142. Ο Ντε'Ααρον Φοξ είχε στείλει την αναμέτρηση στην παράταση με layup δύο δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, όμως η τελευταία κουβέντα άνηκε στον Λίλαρντ, ο οποίος με ένα απίθανο buzzer beater τρίποντο υπέγραψε τη νίκη των Μπακς στον έξτρα χρόνο.

Άλλο ένα εντυπωσιακό στοιχείο σε εκείνη τη μονομαχία είναι ότι έκαναν triple-double τόσο ο Γιάννης (27-10-10), όσο και ο Ντομάντας Σαμπόνις (21-13-15). Ειδικά για τον Λιθουανό σέντερ ήταν το δεύτερο διαδοχικό απέναντι στους Μπακς.

Το ερώτημα λοιπόν είναι ποιο από τα δύο δίδυμα θα υπερισχύσει απόψε. Το Γιάννης-Λίλαρντ ή το Σαμπόνις-Φοξ; Είναι αλήθεια, πως οι Κινγκς δεν διανύουν την καλύτερή τους περίοδο, μετρώντας τέσσερις ήττες στα τελευταία επτά ματς. Μάλιστα, την Κυριακή. Μάλιστα, την Κυριακή έχασαν εντός έδρας από το Χιούστον, το οποίο είναι εκτός δεκάδας στη δυτική περιφέρεια.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Οι μπουκ δίνουν οριακό φαβορί στον 1,5 πόντο το Μιλγουόκι, το οποίο παλεύει για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή πίσω από τη Βοστώνη. Φυσικά το ματς δεν είναι καθόλου απλό, δεδομένου ότι το Σακραμέντο ψάχνει μία νίκη αντίδρασης ή αν θέλετε επανεκκίνησης εν όψει της τελικής ευθείας της κανονικής περιόδου.

Προτιμότερο λοιπόν να στραφούμε στα ειδικά των παικτών. Ο Γιάννης στα δύο κολλητά ματς στο Λος Άντζελες με Κλίπερς και Λέικερς είχε από 34 πόντους. Επίσης, στα τελευταία πέντε παιχνίδια κόντρα στους Κινγκς μέτρησε 27, 46, 35, 36 και 38 πόντους αντίστοιχα. Κρατάμε ως βάση λοιπόν το Over 29,5 του Greek Freak.

Αν το συνδυάσουμε με το 25+ πόντοι του Φοξ, τότε χτίζουμε ένα στοίχημα σε απόδοση 2.05. Οι Μπακς έχουν βελτιώσει την άμυνά τους με τον Ντοκ Ρίβερς στον πάγκο, εξακολουθούν όμως να επιτρέπουν στα αντίπαλα γκαρντ να σκοράρουν με μεγάλη άνεση. Για παράδειγμα, τις τελευταίες εβδομάδες, ο Ντ' Άντζελο Ράσελ σημείωσε απέναντι τους 44, ο Στεφ Κάρι 29, ο Τζέιμς Χάρντεν 29 και ο Άντονι Εντουαρντς 28.

Ο Φοξ στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν με τους Μπακς είχε 32, ενώ στα τελευταία έξι head to head με τον Λίλαρντ έβαλε πάντα 20+. Με δεδομένο ότι έρχεται από φτωχή εμφάνιση (18 πόντοι) κόντρα στους Ρόκετς, αναμένεται απόψε πολύ πιο επιθετικός.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σακραμέντο – Μιλγουόκι: Γιάννης 30+ πόντοι & Φοξ 25+ πόντοι (απόδοση 2.05)
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ