ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Κάνει ξανά φύλλο και φτερό τους Μάτζικ ο Γιάννης στο 1.85

Προγνωστικά ΝΒΑ: Κάνει ξανά φύλλο και φτερό τους Μάτζικ ο Γιάννης στο 1.85
2021 AP PHOTO/MATT SLOCUM

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και μπορεί να επιβεβαιώσει ακόμη ένα over στο 1.85.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε ιστορία στο τελευταίο παιχνίδι των Μπακς κόντρα στους Μάτζικ, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης στο ΝΒΑ που μέσα σε 30 λεπτά παρουσίας στο παρκέ, σημείωσε 30+ πόντους, κατέβασε 20+ ριμπάουντ και μοίρασε 5+ ασίστ.

Το Μιλγουόκι φιλοξενεί τα ξημερώματα ξανά το Ορλάντο (03:00 Live από το SPORT24) και το πιθανότερο είναι πως ο Greek Freak θα κάνει ξανά φύλλο και φτερό την άμυνα των Μάτζικ. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να έχει και έναν λόγο παραπάνω στο back to back παιχνίδι με το Ορλάντο, μετά τα… καμώματα του Ρόμπιν Λόπεζ στο προχθεσινό ματς.

Ο σέντερ των Μάτζικ έδινε σε έντονο τόνο οδηγίες στους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια που εκτελούσε βολές ο Γιάννης 1:46 πριν το φινάλε με το σκορ στο 107-101, με συνέπεια οι διαιτητές να διατάξουν επανάληψη της πρώτης βολής, που έχασε ο Ελληνας σούπερ σταρ.

Ο πρώην συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο και αδερφός του Μπρουκ Λόπεζ, έγινε έξαλλος με την απόφαση των διαιτητών και άρχισε να βάζει το δάχτυλο στο στόμα ζητώντας από όλους στο γήπεδο να σωπάσουν για να… συγκεντρωθεί ο Γιάννης.

Όπως και να έχει, είτε δηλαδή ο Αντετοκούμπο είναι… αγριεμένος με τον Λόπεζ, είτε όχι, μπορεί να υπερβεί το over 43,5 σε πόντους, ριμπάουντ και ασίστ στο 1.85, όπως έκανε στα τρία τελευταία εντός έδρας ματς με Λέικερς, Θάντερ και Μάτζικ, όπου οι Μπακς έτρεξαν το καλύτερό τους σερί φέτος με τρεις διαδοχικές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μιλγουόκι - Ορλάντο: Γιάννης Αντετοκούνμπο over 43,5 πόντοι-ριμπάουντ-ασίστ (απόδοση 1.85), 03:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ