ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά ΝΒΑ: Η προσαρμογή των Χιτ, το ντέρμπι του LA και το σερί των Σανς που απειλείται στο 1.70

Ο Στεφ Κάρι των Γουόριορς
Ο Στεφ Κάρι των Γουόριορς Ⓒ 2021 JEFF CHIU/ ASSOCIATED PRESS

Το σερί των Σανς που απειλείται, οι Χιτ που πρέπει να προσαρμοστούν χωρίς Μπάτλερ και Αντεμπάγιο και το ντέρμπι του LA, ξεχωρίζουν στο στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας στο ΝΒΑ.

Το Μαϊάμι αγωνίστηκε χωρίς τον Τζίμι Μπάτλερ και τον Μπαμ Αντεμπάγιο κόντρα στο Κλίβελαντ και διασύρθηκε με 26 πόντους διαφορά, σκοράροντας μόλις 85. Ειδικά η απουσία του Αντεμπάγιο ήταν τόσο εμφανής στη ρακέτα, με συνέπεια οι Καβαλίερς να κατεβάσουν 18 περισσότερα ριμπάουντ (46-28).

Τα ξημερώματα (04/12 02:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24) οι Χιτ (13-9) παίζουν στην Ιντιάνα (9-15) και ο Ερικ Σποέλστρα θα έχει ξανά εκτός τους δύο σούπερ σταρ του, δηλαδή τον πρώτο και τον τρίτο καλύτερό του σκόρερ. Το Μαϊάμι οφείλει να προσαρμοστεί σε αυτές τις δύο απουσίες και λογικά ο διασυρμός από το Κλίβελαντ θα έχει ταρακουνήσει τους υπόλοιπους.

Χίρο και Λάουρι αναμένεται να κάνουν step up και να τραβήξουν το σκοράρισμα. Τα line τους βέβαια είναι καλά διαβασμένα και τραβηγμένα προς τα πάνω συγκριτικά με τους μέσους όρους τους.

Πιο βατή μοιάζει η περίπτωση του Πι Τζέι Τάκερ, ο οποίος σκοράρει 6,8 πόντους φέτος και το line του προσφέρεται στους 7,5. Ο πρωταθλητής με τους Μπακς, Τάκερ έχει ξεπεράσει το συγκεκριμένο όριο οχτώ φορές φέτος και στη λογική ότι τώρα που λείπουν τα δύο πιο βαριά ονόματα του ρόστερ, πρέπει όλοι να βάλουν τώρα ένα χεράκι στο σκοράρισμα, το over του στο 1.95 παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Λέικερς - Κλίπερς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο ντέρμπι του LA (04/12 05:00 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24) οι Λέικερς (12-11) είναι το φαβορί απέναντι στους Κλίπερς (11-11) με τον άσο σε απόδοση 1.80 και το διπλό στο 2.05. Για τους Λέικερς επιστρέφει ο Λεμπρόν Τζέιμς, ωστόσο είναι αμφίβολος ο Αντονι Ντέιβις, ενώ για τους Κλίπερς επανέρχεται ο Πολ Τζορτζ, που έμεινε εκτός στο προηγούμενο ματς για να πάρει ανάσες.

Με βάση τη φόρμα των Κλίπερς, που μετρούν τρεις σερί ήττες και τέσσερις στα τελευταία πέντε ματς, μοιάζει λογικός ο φαβοριτισμός των λιμνανθρώπων. Τα συγκεκριμένα ματς πάντως είναι αρκετά ιδιαίτερα και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Κλίπερς από τη σεζόν 2012/13 είναι το αφεντικό της πόλης, έχοντας κερδίσει τη σειρά με τους Λέικερς επτά φορές (τις υπόλοιπες δύο η σειρά έληξε ισόπαλη 2-2).

Προτιμότερο λοιπόν να στραφούμε στα ειδικά των παικτών και συγκεκριμένα στον Ιβιτσα Ζούμπατς, ο οποίος παρότι σκοράρει 10,1 πόντους ανά ματς, το line του έχει βγει στους 8,5. Το συγκεκριμένο όριο, ο Κροάτης σέντερ το έχει υπερβεί φέτος 14 φορές.

Ο Ζούμπατς την τρέχουσα σεζόν καταγράφει τα καλύτερα νούμερα της καριέρας του και προέρχεται από μία εξαιρετική ατομικά εμφάνιση κόντρα στους Κινγκς, όπου έβαλε 17 πόντους. Στο 1.78 να ξεπεράσει τους οχτώ πόντους κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Γκόλντεν Στέιτ - Σακραμέντο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο Σαν Φρανσίσκο (04/12 05:00 Live από το SPORT24) οι Γουόριορς (18-3) περιμένουν τους Σανς (19-3) με διάθεση για εκδίκηση. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά τα ξημερώματα της Τετάρτης, στην Αριζόνα, με το Φοίνιξ να κερδίζει 104-96.

Οι Σανς “στραγγάλισαν” τους Γουόριορς με την άμυνά τους, τους υποχρέωσαν σε 23 λάθη, κλέβοντας 12 μπάλες! Οι 96 πόντοι που πέτυχαν οι “πολεμιστές” είναι η χειρότερη επιθετική τους επίδοση για φέτος, ενώ ο Κάρι ήταν αγνώριστος σημειώνοντας μόλις 12.

Οι ισορροπίες πάντως αναμένονται πολύ διαφορετικές στο δεύτερο ραντεβού τους. Κατ' αρχάς το Γκόλντεν Στέιτ παίζει εντός έδρας, όπου έχει ρεκόρ 11-1. Το Φοίνιξ έδωσε ενδιάμεσα έξτρα ματς με το Ντιτρόιτ, άρα κουβαλάει έξτρα κόπωση. Το χειρότερο όμως είναι ότι οι Σανς θα παίξουν χωρίς τον καλύτερό τους παίκτη, Ντέβιν Μπούκερ (23,2 πόντοι), που είναι τραυματίας.

Ο Γουόριορς σίγουρα θα θελήσουν να δώσουν απαντήσεις για την ήττα τους πριν τρεις ημέρες βάζοντας στοπ στο σερί 18 νικών των Σανς, που είναι το κορυφαίο στην ιστορία τους.

Tο Γκόλντεν Στέιτ έχει το κορυφαίο defensive ratinge (99,8 πόντους) στο ΝΒΑ, τις περισσότερες ασίστ (29,1), πετυχαίνει τα περισσότερα τρίποντα (15,1) και σημειώνει τους περισσότερους πόντους (17) στον αιφνιδιασμό. Με δεδομένο ότι ο Κάρι δεν πρόκειται να είναι ξανά τόσο άστοχος όπως πριν τρία βράδια, κρατάμε τον άσο στο 1.70 με -5,5 πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντιάνα – Μαϊάμι: Πι Τζέι Τάκερ Over 7,5 πόντοι (απόδοση 1.95), 02:00
  • ΛΑ Λέικερς – ΛΑ Κλίπερς: Ιβιτσα Ζούμπατς Over 8,5 πόντοι (απόδοση 1.78), 05:00
  • Γκόλντεν Στέιτ – Φοίνιξ: 1 -5,5 (απόδοση 1.70), 05:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ