ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Ξεκούραστοι οι Θάντερ, ενισχυμένοι οι Μάβερικς, με το Over στο 1.95

Ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ
Ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ Ⓒ 2023 KYLE PHILLIPS/ ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση του Ντάλας με την Οκλαχόμα για τη regular season του NBA.

Η δράση απόψε στο ΝΒΑ ξεκινάει σε prime time με την πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα στο Ντάλας και την Οκλαχόμα, στο Τέξας (22:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Οι Θάντερ πραγματοποιούν φέτος μία αν μη τι άλλο εντυπωσιακή σεζόν και φιγουράρουν στη 2η θέση της δυτικής περιφέρειας με ρεκόρ 35-16. Στον αντίποδα, οι Μάβερικς είναι όγδοοι με 29-33.

Και οι δύο ομάδες είχαν έντονη δραστηριότητα πριν το trade deadline. Το Ντάλας ήταν σαφές που χρειάζονταν ενίσχυση στη γραμμή των ψηλών και για αυτό έφερε από τους Χόρνετς τον Πι Τζέι Γουάσινγκτον και από τους Γουίζαρντς τον Ντάνιελ Γκάφορντ. Αμφότεροι μάλιστα, αναμένεται να πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους απόψε με την ομάδα του Τζέισον Κιντ. Από την άλλη, η Οκλαχόμα πρόσθεσε στο ρόστερ της τον Γκόρντον Χέιγουορντ από τη Σάρλοτ, ωστόσο ο πολύπειρος γκαρντ θα μπει στο ροτέισον μετά το All-Star Break, λόγω τραυματισμού.

Προγνωστικά ΝΒΑ

Οι Μάβερικς μετά από έξι ήττες σε οκτώ αγώνες, έκαναν τρία σερί διπλά σε Φιλαντέλφεια, Μπρούκλιν και Νέα Υόρκη, δείχνοντας σημάδια ανάκαμψης. Σε ό,τι αφορά στους Θάντερ, έχουν να παίξουν από την Τρίτη και την ήττα στη Γιούτα με 124-117. Αυτό είναι το μεγαλύτερο διάστημα ξεκούρασης που είχαν από τις αρχές Δεκεμβρίου, επομένως απόψε θα κατέβουν στο American Airlines Center με γεμάτες μπαταρίες.

Επίσης, είναι σημαντικό ότι η Οκλαχόμα θα αγωνιστεί πρακτικά πλήρης, αφού με εξαίρεση τον Χέιγουορντ δεν υπάρχει άλλη απουσία. Το Ντάλας έχει εκτός τους Λάιβλι και Εξουμ, ενώ είναι day to day ο Κλέμπερ. Το σημαντικό ωστόσο είναι πως εκτός απροόπτου θα παίξουν κανονικά Ντόντσιτς και Ιρβινγκ, που δίνονται probable. Βέβαια, οι μπουκ θεωρούν οριακό φαβορί το σύνολο του Μαρκ Ντάιγκνολτ στο 1.87, με τον άσο να φτάνει στο 1.95.

Σε 14 ματς ως φαβορί εκτός έδρας, η Οκλαχόμα μετράει φέτος 9 Over. Επίσης, έχει επιβεβαιώσει επτά φορές το Over σε 11 ματς μετά από δύο ή τρεις ημέρες ξεκούρασης. Βατό το line των 239,5 πόντων. Στο ίδιο γήπεδο, στις 3 Δεκεμβρίου, είχαν σημειωθεί 246 πόντοι στο πρώτο μεταξύ τους ματς φέτος. Στο 1.95 το Over.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντάλας – Οκλαχόμα: Over 239,5 (απόδοση 1.95), 22:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ