ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Βατό το line του Over στο Game 1 των Νάγκετς με τους Τίμπεργουλβς

Προγνωστικά NBA: Βατό το line του Over στο Game 1 των Νάγκετς με τους Τίμπεργουλβς
AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το Game 1 των Ντένβερ Νάγκετς κόντρα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς για τα playoffs του NBA.

Τα ξημερώματα ξεκινάει η ημιτελική σειρά στη Δύση ανάμεσα στο Ντένβερ και τη Μινεσότα. Οι δύο ομάδες είχαν κοντραριστεί και πέρυσι στα playoffs, με τους Νάγκετς να κερδίζουν με 4-1 τους Τίμπεργουλβς στον πρώτο γύρο.

Η σειρά πάντως ήταν απόλυτα ανταγωνιστική και στο Game 5 η Μινεσότα είχε την ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση, αλλά ο Άντονι Έντουαρντς είχε αστοχήσει στο τελευταίο σουτ.

Οι “λύκοι” είναι ακόμη καλύτεροι φέτος, συγκριτικά με πέρυσι και αναμένεται να προβάλουν ακόμη μεγαλύτερη αντίσταση στους πρωταθλητές. Το 2023, η Μινεσότα ήταν απλά ένα σκαλοπάτι στην πορεία του Ντένβερ προς τον τίτλο, φέτος ίσως αποδειχθεί σε ένα πολύ ισχυρό εμπόδιο.

Η ομάδα του Κρις Φιντς ήταν εντυπωσιακή στον πρώτο γύρο, κόντρα στους Σανς. Προκρίθηκε με 4-0 και ενώ στη regular season είχε χάσει και τα τρία παιχνίδια της απέναντι στο Φοίνιξ. Το ευχάριστο για τη Μινεσότα είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, με εξαίρεση αυτό του κόουτς Φιντς στο γόνατο. Αν ο πολύπειρος τεχνικός δεν καταφέρει να δώσει το “παρών” στον πάγκο, την ευθύνη ως head coach θα έχει ο βοηθός του, Μίκα Νόρι.

Γενικά, η μάχη των δύο πάγκων έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε αυτό το ζευγάρι, διότι ο Φιντς και ο Νόρι ήταν κάποτε συνεργάτες του Μάικλ Μαλόουν, ενώ οι τωρινοί βοηθοί του τεχνικού των Νάγκετς, Ντέβιντ Εϊντελμαν και Ράιαν Σόντερς, έχουν περάσει ως coaches από τη Μινεσότα.

Σε ό,τι αφορά στο Ντένβερ, απέκλεισε στον πρώτο γύρο τους Λέικερς με 4-1. Η πρόκριση δεν ήρθε τόσο εύκολα, όσο υποδηλώνει το τελικό σκορ, αφού οι τρεις από τις τέσσερις νίκες είχαν διαφορά από επτά πόντους και κάτω. Οι Γιόκιτς και Μάρεϊ πάντως, όποτε χρειάστηκε έκαναν τη διαφορά για τους πρωταθλητές. Ο δεύτερος δίνεται αμφίβολος για απόψε, ωστόσο το ίδιο ίσχυε και πριν το Game 5 με τους Λέικερς, όπου σημείωσε το νικητήριο καλάθι, 3,6 δεύτερα πριν το φινάλε.

Στην κανονική περίοδο, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από δύο νίκες. Στο αποψινό ματς, οι Νάγκετς είναι φαβορί στους 4,5 πόντους. Πιο ενδιαφέρον ωστόσο μοιάζει το Over 208,5 στο 1.91. Η Μινεσότα έπαιξε με τρομερή αυτοπεποίθηση στον πρώτο γύρο και σκόραρε στα τρία από τα τέσσερα ματς από 120 πόντους και πάνω.

Προφανώς, η άμυνα του Ντένβερ δεν έχει καμία σχέση με αυτή του Φοίνιξ, ωστόσο οι Τίμπεργουλβς έχουν τη φόρα και την ορμή για να οδηγήσουν το ματς προς το Over. Από την άλλη, οι Νάγκετς, με εξαίρεση του Game 2 κόντρα στους Λέικερς, που έμειναν χαμηλά (101), στα υπόλοιπα τέσσερα ματς δεν έπεσαν κάτω από τους 108 πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντένβερ – Μινεσότα: Over 208,5 απόδοση 1.91), 02:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ