ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Το παίρνει πάνω του ο Λεμπρόν, combo διπλασιασμού στο Ντένβερ

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με την φανέλα των Λέικερς
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με την φανέλα των Λέικερς Ⓒ 2022 ERIC GAY/ ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας από το NBA.

Η Νέα Υόρκη διανύει την καλύτερή της φόρμα μέσα στη σεζόν με έξι διαδοχικές νίκες. Κέρδισε back to back μέσα στο Σικάγο. Μετά το 128-120 της Τετάρτη, στην παράταση, επικράτησε των Μπουλς και την Παρασκευή, πολύ πιο άνετα με 114-91. Χάρη σε αυτό το σερί, οι Νικς έφτασαν τις 16 νίκες και σκαρφάλωσαν στην έκτη θέση της Ανατολής.

Αντίθετα, οι Πέισερς με 3-7 στα τελευταία δέκα ματς έπεσαν στο 50%. Πολύ σκληρή η ήττα της Παρασκευής στο Κλίβελαντ, καθώς προηγήθηκαν με +13 εννιά λεπτά πριν το φινάλε, όμως ολοκλήρωσαν το τέταρτο δωδεκάλεπτο με μόλις 18 πόντους και μοιραία δέχθηκαν την ανατροπή.

Βάσει φόρμας, έστω και οριακά το προβάδισμα πρέπει να πάει στους Νικς, οι οποίοι μετρούν πέντε κολλητές νίκες εκτός έδρας, σκοράροντας 126,4 πόντους κατά μέσο όρο! Στο 1.70 το διπλό με +2,5 πόντους.

Τορόντο - Γκόλντεν Στέιτ

Με τους Κάρι, Γουίγκινς και Γκριν στα πιτς, οι Γουόριορς μοιραία λύγισαν στη Φιλαντέλφεια και έφτασαν 14 ήττες σε 16 εκτός έδρας ματς φέτος. Για το αποψινό παιχνίδι στο Τορόντο επιστρέφει ο Γκριν, ωστόσο οι πρωταθλητές είναι αουτσάιντερ απέναντι στους Ράπτορς, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Νικ Νερς προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες. Τελευταία το 119-116 από το Μπρούκλιν με buzzer beater του Ιρβινγκ. Είχε προηγηθεί και η ήττα στον πόντο από το Σακραμέντο ξανά μέσα στη Scotiabank Arena.

Σε αυτά τα δύο παιχνίδια ξεχώρισε ο Σκότι Μπαρνς για τους Καναδούς. Ο δευτεροετής φόργουορντ πέτυχε 27 και 26 πόντους αντίστοιχα, παίρνοντας συνολικά 34 προσπάθειες, ενώ εκτέλεσε και 17 βολές. Απέναντι στο απογοητευτικό εκτός έδρας Γκόλντεν Στέιτ μπορεί να επιβεβαιώσει και απόψε το Over 18,5 για να επιστρέψει απόδοση 1.93. Μαζί με τον άσο πάμε στο 2.60.

Ντένβερ - Σάρλοτ

Η Σάρλοτ έχασε επτά σερί ματς και απόψε ξεκινάει μία δυτική περιοδεία έξι αγώνων, αρχής γενομένης με το παιχνίδι στο Ντένβερ. Λογικά οι Νάγκετς δεν θα έχουν πρόβλημα να επιβεβαιώσουν τον φαβοριτισμό τους απέναντι σε μία άμυνα, που δέχθηκε 132,3 πόντους κατά μέσο όρο στα τρία προηγούμενα παιχνίδια!

Ο άσος αναμενόμενα είναι πολύ χαμηλά, στο 1.25. Με ένα βατό χάντικαπ 4,5 πόντων και τουλάχιστον 11 ριμπάουντ από τον Νίκολα Γιόκιτς φτάνουμε σε τιμές διπλασιασμού. Ο Σέρβος σούπερ σταρ του Ντένβερ κατεβάζει 11,6 κατά μέσο όρο μέσα στον Δεκέμβριο και στα δύο περσινά ματς κόντρα στους Χόρνετς είχε 21 και 19!

Λ.Α. Λέικερς - Ουάσινγκτον

Οι Λέικερς έρχονται από τη σημαντική νίκη (126-108) επί των Νάγκετς, ωστόσο ο Ντάρβιν Χαμ είδε να τραυματίζεται ο Αντονι Ντέιβις. Ο σέντερ του Λ.Α. θα χάσει απόψε μόλις το τέταρτο παιχνίδι του στη φετινή regular season.

Ακόμη πάντως και χωρίς τον AD οι Λέικερς είναι φαβορί απέναντι στους απογοητευτικούς Γουίζαρντς, που έχασαν χθες από τους Κλίπερς και συμπλήρωσαν εννιά διαδοχικές ήττες και 12 στα τελευταία 13 παιχνίδια τους.

Οι Λέικερς οφείλουν να εκμεταλλευτούν ότι οι Γουίζαρντς είναι ντεφορμέ και ότι δίνουν απόψε back to back παιχνίδι, χωρίς ημέρα ξεκούρασης. Ο άσος είναι φαβορί στο 1.55. Με το ελάχιστο χάντικαπ του 1,5 πόντου και με πρώτο σκόρερ τον Λεμπρόν Τζέιμς φτάνουμε στο 1.95. Ο “βασιλιάς” σκοράρει 30+ πόντους στα τελευταία τρία ματς και εκ των πραγμάτων θα πρέπει να τραβήξει απόψε το σκοράρισμα, αφού λείπει ο Ντέιβις.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντιάνα – Νέα Υόρκη: 2 +2,5 (απόδοση 1.70), 00:00
  • Τορόντο – Γκόλντεν Στέιτ: 1 & Μπαρνς Over 18,5 πόντοι (απόδοση 2.60), 01:00
  • Ντένβερ - Σάρλοτ: 1 -4,5 & Γιόκιτς 11+ ριμπάουντ (απόδοση 2.00), 03:00
  • Λ.Α. Λέικερς – Ουάσινγκτον: 1 -1,5 & Λεμπρόν πρώτος σκόρερ (1.95), 04:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ