ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Το Over του Γιάννη και το 2.15 του Γιανγκ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο Ⓒ 2022 JEFFREY PHELPS/ ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους σημαντικότερους αγώνες της ημέρας από το ΝΒΑ.

Το Σακραμέντο ξεκίνησε τη σεζόν με τέσσερις διαδοχικές ήττες, όμως στο τελευταίο του παιχνίδι έκανε σεφτέ, επικρατώντας του Μαϊάμι με 119-113. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο ρούκι, Κίγκαν Μάρεϊ (Νο. 4) σημείωσε για πρώτη φορά στην καριέρα του στο NBA πάνω από 20 πόντους (για την ακρίβεια 22).

Ο Μάρεϊ φαίνεται πως θα είναι από τα μεγάλα κέρδη της σεζόν για τους Κινγκς. Στα πρώτα τέσσερα ματς που έχει αγωνιστεί έχει κατά μέσο όρο 18,8 πόντους και εκτελεί από το τρίποντο με 41,9% (13/31)! Το line του απόψε είναι στο 16,5, το οποίο έχει ξεπεράσει 3/4 φορές και τη μία που δεν τα κατάφερε, σημείωσε ακριβώς 16 κόντρα στο Γκόλντεν Στέιτ. Λογικά θα μπορέσει να βγάλει το Over και κόντρα στη Σάρλοτ (3-3), η οποία δέχεται πάνω από 115 πόντους ανά ματς.

Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι η αποψινή αναμέτρηση αναμένεται να πάει αρκετά ψηλά (231,5 το βασικό line στο Over), δεδομένου ότι κοντράρονται δύο από τα υψηλότερα pace (το τρίτο με το τέταρτο) στο ΝΒΑ.

Μπρούκλιν - Ιντιάνα

Στο Μπρούκλιν είναι μία... ωραία ατμόσφαιρα. Το ρεκόρ του στα πρώτα έξι ματς είναι αποκαρδιωτικό (1-5). Το μπάσκετ που παίζει στερείται ταυτότητας. Το μέλλον του Στιβ Νας στον πάγκο της ομάδας μοιάζει μετέωρο. Και μέσα σε όλα, ο Ίρβινγκ έκανε ξανά τα δικά του, αφού προώθησε μέσω των Social Media που διατηρεί μία ταινία που προβάλλει αντισημιτικό περιεχόμενο.

Προφανώς, η κίνηση του Ίρβινγκ προκάλεσε σάλο και έφερε σε δύσκολη θέση ολόκληρο τον οργανισμό, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Τσο Τσάι, να προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Απόψε οι Νετς υποδέχονται ξανά τους Πέισερς (01/11 01:30 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24), μετά το προχθεσινό πάρτι της Ιντιάνα στο Barclays Center. Η ομάδα του Ρικ Καρλάιλ σημείωσε 125 πόντους, εκτελώντας με 50% από το τρίποντο (23/46)! Είναι σχεδόν αχαρακτήριστο ότι το Μπρούκλιν επιτρέπει φέτος στους αντιπάλους του να σουτάρουν έξω από τη γραμμή του τριπόντου με 43,8%.

Πριν δύο βράδια, ο Χαλιμπέρτον εξέθεσε την αεράμυνα των Νετς σημειώνοντας 26 πόντους με 6/10 τρίποντα. Αν το Μπρούκλιν δεν κάνει στροφή 180 μοιρών και δεν σκληρύνει την άμυνά του, το πιθανότερο είναι πως και απόψε θα πάθει τα ίδια από το πρώτο βιολί της Ιντιάνα. Ο Χαλιμπέρτον εξελίσσεται φέτος σε παίκτης πρώτης γραμμής. Έχει κατά μέσο όρο 23,4 πόντους, παίρνει σχεδόν 16 προσπάθειες ανά ματς και μπορεί να επιβεβαιώσει για έκτη φορά σε οκτώ ματς του Over 20,5 για απόδοση 1.85.

Τορόντο - Ατλάντα

Πολύ ενδιαφέρουσα είναι η μονομαχία του Τορόντο με την Ατλάντα (01/11 01:30 Live από το SPORT24). Οι Ράπτορς είναι πιο αθλητική ομάδα και με σαφώς μεγαλύτερο αμυντικό potential. Από την άλλη, η Ατλάντα έχει ασφαλώς μεγαλύτερο επιθετικό ταλέντο και περισσότερους τρόπους να βάλει την μπάλα στο καλάθι.

Βέβαια, αυτό δεν είναι πάντα αρκετό για να κερδίσεις. Ο Τρέι Γιανγκ για παράδειγμα σημείωσε 42 πόντους κόντρα στο Μιλγουόκι, όμως οι Χοκς ηττήθηκαν με 123-115.

Ο ηγέτης των “γερακιών” έχει γράψει φέτος τρία double-double σε έξι αγώνες και ειδικά κόντρα στο Τορόντο, μετράει επτά στα τελευταία οκτώ παιχνίδια εναντίον του. Είναι ενδεικτικό ότι ο Γιανγκ στην καριέρα του έχει 26,2 πόντους και 10 ασίστ κόντρα στους Ράπτορς. Στο 2.15 να κάνει απόψε ακόμη ένα double-double.

Μιλγουόκι - Ντιτρόιτ

Το Μιλγουόκι είναι η μοναδική αήττητη ομάδα (5-0) μέχρι στιγμής και το πιθανότερο είναι πως θα διευρύνει το σερί του αφού παίζει απόψε με το Ντιτρόιτ (01/11 02:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24), το οποίο μάλιστα δίνει back to back παιχνίδι μετά τη χθεσινή ήττα στο Γκόλντεν Στέιτ.

Απόψε οι μπουκ έχουν δώσει το line του Γιάννη στους 32,5 πόντους, δύο κάτω από τον φετινό του μέσο όρο (34,4). Ο Greek Freak είναι δεύτερος σκόρερ της λίγκας πίσω από τον Λούκα Ντόντσιτς (36,7) και μετά την πρεμιέρα με τους Σίξερς, όπου το σκορ έμεινε χαμηλά (90-88) και σημείωσε 21 πόντους, δεν έχει πέσει σε κανένα από τα επόμενα τέσσερα ματς κάτω από τους 30.

Οι Πίστονς είναι μία νεανική ομάδα με υποσχόμενο μέλλον, ωστόσο ακόμη βρίσκονται σε φάση εκπαίδευσης και αυτό φαίνεται στο γεγονός ότι είναι έχουν το δεύτερο χειρότερο defensive rating (120). Κόντρα σε αυτή την άμυνα ο Γιάννης λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να ξεπεράσει τους 30 πόντους. Αν πάρουμε και τον άσο μαζί με ένα βατό χάντικαπ στο -5,5, χτίζουμε απόδοση άνω του 2.00. Άλλωστε οι τελευταίες 11 νίκες των Μπακς επί των Πίστονς ήρθαν με διαφορά από 9 πόντους και πάνω.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάρλοτ – Σακραμέντο: Μάρεϊ Over 16,5 πόντοι (απόδοση 1.78), 01:00
  • Μπρούκλιν – Ιντιάνα: Χαλιμπέρτον Over 20,5 (απόδοση 1.85), 01:30
  • Τορόντο – Ατλάντα: Γιανγκ double-double (απόδοση 2.15), 01:30
  • Μιλγουόκι – Ντιτρόιτ: 1 -5,5 & Γιάννης Over 32,5 πόντοι (απόδοση 2.22), 02:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ