ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Ψάχνονται οι Γουόριορς, με ερωτηματικά οι Σίξερς, επιλογή στο 2.15

Προγνωστικά NBA: Ψάχνονται οι Γουόριορς, με ερωτηματικά οι Σίξερς, επιλογή στο 2.15
© 2023 AP PHOTO/LOREN ELLIOTT

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση του Γκόλντεν Στέιτ με τη Φιλαντέλφεια από τη regular season του NBA.

Το Γκόλντεν Στέιτ υποδέχεται τα ξημερώματα τη Φιλαντέλφεια σε μία από τα πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από το πρόγραμμα του NBA (31/01 05:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Οι Γουόριορς μετρούν τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους, εκ των οποίων οι τρεις στα τέσσερα ματς μετά την επιστροφή του Ντρέιμοντ Γκριν από τιμωρία. Μάλιστα, η ομάδα του Στιβ Κερ έχασε τα δύο πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της στο πόντο. Με 134-133 από τους Κινγκς και με 145-144 από τους Λέικερς στην παράταση.

Τουλάχιστον, οι Dubs είχαν μπροστά τους δύο ημέρες για να συνέλθουν από τη σκληρή ήττα κόντρα στην παρέα του ΛεΜπρόν. Αντίθετα, οι Σίξερς δίνουν απόψε back to back παιχνίδι, μετά τη χθεσινή τους συντριβή στο Πόρτλαντ με 130-104. Αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα για τη Φιλαντέλφεια και το δεύτερο διαδοχικό ματς που έπαιξε χωρίς τους Τζόελ Εμπίντ και Ταϊρίς Μάξεϊ.

Η συμμετοχή και των δύο απόψε, είναι game time decision. Ειδικά για τον Εμπίντ, ο Νικ Νερς τόνισε πως τη Δευτέρα, πριν το παιχνίδι με το Πόρτλαντ, έκανε ζέσταμα αλλά ένιωθε ενοχλήσεις όταν πηδούσε. Δεν απέκλεισε πάντως το ενδεχόμενο να επιστρέψει κόντρα στους Γουόριορς.

Φυσικά, αν συμβεί κάτι τέτοιο οι ισορροπίες θα αλλάξουν εντελώς, αφού το Γκόλντεν Στέιτ δεν έχει παίκτη για να κοιτάξει στα μάτια τον Καμερουνέζο σούπερ σταρ. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Γουόριορς φέτος έχουν δεχθεί 30+ πόντους από παίκτες όπως ο Νίκολα Γιόκιτς, ο Καρλ-Αντονι Τάουνς και ο Αλπερέν Σενγκούν. Υπενθυμίζεται επίσης, ότι την περσινή σεζόν, που ο Εμπίντ αναδείχθηκε MVP, είχε σκοράρει 46 και 34 πόντους κόντρα στους "πολεμιστές".

Ρεκόρ 3-16 κόντρα στο Top 10

Σε κάθε περίπτωση, το Γκόλντεν Στέιτ δεν είναι φέτος μία ομάδα που μπορείς να εμπιστευτείς σε τιμές φαβορί. Με ρεκόρ 19-24 βρίσκεται μόλις στη 12η θέση της Δύσης και κόντρα σε ομάδες που βρίσκονται στο Top 10 του Net Rating, όπως η Φιλαντέλφεια, έχει απολογισμό 3-16!

Επίσης, είναι φανερό πως ο Στιβ Κερ πειραματίζεται εσχάτως με τις πεντάδες του, προσπαθώντας να βρει μία λειτουργική φόρμουλα. Για παράδειγμα, κόντρα στους Λέικερς επανέφερε στους starters τον Γκριν, ο οποίος έκανε season-high με 14 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε και 11 ασίστ.

Την απόφαση του Κερ χαιρέτισε και ο Κάρι, λέγοντας πως με τον Γκριν ως βασικό πεντάρι, το Γκόλντεν Στέιτ είναι πιο γρήγορο και πιο αθλητικό. Στα τελευταία δύο ματς, ο Γκριν μοίρασε από 11 ασίστ. Το ενδεχόμενο να δώσει απόψε τουλάχιστον 6 τελικές πάσες και ταυτόχρονα οι Σίξερς να υπερασπιστούν ένα χάντικαπ 5,5 πόντων μας επιστρέφει απόδοση 2.15 με την επιλογή BUILD A BET.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκόλντεν Στέιτ – Φιλαντέλφεια: 2 +5,5 & Γκριν 6+ ασίστ (απόδοση 2.15), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ