ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Πιο φρέσκοι οι Μπακς από τους Γουόριορς, ικανοί για το 2.10

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς 2023 AP PHOTO/CHARLES REX ARBOGAST

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση του Μιλγουόκι με το Γκόλντεν Στέιτ για τη regular season του NBA.

Το Μιλγουόκι ξεκίνησε πολύ μέτρια το 2024, με τέσσερις ήττες στα πρώτα πέντε παιχνίδια του, εκ των οποίων οι δύο από την Ιντιάνα. Μάλιστα, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τους Τζαζ, οι Μπακς πραγματοποίησαν χωρίς υπερβολή μία απελπιστική εμφάνιση. Βρέθηκαν να χάνουν με 31 πόντους διαφορά στο ημίχρονο και ηττήθηκαν τελικά με 132-116.

Η εικόνα των "ελαφιών" ήταν τέτοια που για πρώτη φορά επί ημερών Γιάννη, οι φίλοι της ομάδας έφτασαν σε σημείο να γιουχάρουν. "Θα μας γιούχαρα κι εγώ σήμερα", δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια μετά το παιχνίδι ο Greek Freak.

Την Πέμπτη ωστόσο, το Μιλγουόκι εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι Σέλτικς έδιναν back to back παιχνίδι, μετά από παράταση κόντρα στη Μινεσότα και ξέσπασαν πάνω τους με 135-102. Οι Μπακς προηγήθηκαν με +37 στο ημίχρονο (!) και το δεύτερο μέρος εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Γκρίφιν χρησιμοποίησε μόλις 25:40 τον Γιάννη και 27 λεπτά τον Λίλαρντ.

Στον αντίποδα, οι Γουόριορς εξακολουθούν να έχουν αρνητικό ρεκόρ (19-20) και είναι μόλις στη 12η θέση της δυτικής περιφέρειας. Την Παρασκευή πάντως, το Γκόλντεν Στέιτ, έστω και shorthanded, κέρδισε με 140-131 στο Σικάγο και χάλασε τη γιορτή των Μπουλς που βράβευσαν την πρωταθλήτρια ομάδα του 1996.

Η ομάδα του Στιβ Κερ πήρε φωτιά στην τρίτη περίοδο και ήταν πραγματικά ασταμάτητη από την περιφέρεια, κλείνοντας τελικά τον αγώνα με 20/47 τρίποντα! Βέβαια, για να έρθει το διπλό μέσα στο United Center, ο Κερ αναγκάστηκε να αφήσει στο παρκέ 35 λεπτά τον Στεφ Κάρι και 34 τον Κλέι Τόμπσον.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Οι Γουόριορς κατάφεραν να κερδίσουν το Σικάγο, παρότι δέχθηκαν 70+ πόντους για τρίτο σερί ματς στο πρώτο ημίχρονο. Εξίσου προβληματική είναι και η άμυνα των Μπακς, καθώς στα τρία από τα τελευταία πέντε παιχνίδια τους δέχθηκαν από 125 πόντους και πάνω.

Το Μιλγουόκι ωστόσο, είναι σαφώς πιο ξεκούραστο από το Γκόλντεν Στέιτ, το οποίο απόψε θα δώσει δεύτερο σερί παιχνίδι on the road μέσα σε 24 ώρες. Ούτως ή άλλως, οι Μπακς έχουν ρεκόρ φέτος 17-4 εντός έδρας, ενώ στις τρεις τελευταίες επισκέψεις των Γουόριορς στο Fiserv Forum, τα "ελάφια" πέτυχαν ισάριθμες νίκες με διψήφια διαφορά.

Στο 1.65 ο άσος με -9,5 πόντους, στο 2.10 φτάνει η απόδοση μαζί με το Over 231,5, line που επιβεβαίωσε το Μιλγουόκι και στα 12 τελευταία παιχνίδια του.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μιλγουόκι – Γκόλντεν Στέιτ: 1 -9,5 & Over 231,5 (απόδοση 2.10), 03:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ