ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Περνάει και από το Σικάγο η υπερταχεία των Μπακς

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) reacts after a dunk against the Chicago Bulls during an NBA basketball game Wednesday, Nov. 23, 2022, in Milwaukee. (AP Photo/Jeffrey Phelps)
Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) reacts after a dunk against the Chicago Bulls during an NBA basketball game Wednesday, Nov. 23, 2022, in Milwaukee. (AP Photo/Jeffrey Phelps) AP

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις της ημέρας από το NBA.

Το Μιλγουόκι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του NBA με 11 διαδοχικές νίκες και ασφαλώς στόχος του απόψε, κόντρα στο Σικάγο, είναι να τις κάνει 12 πριν το break για το All-Star.

Οι Μπακς δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν προχθές τους "μισούς" Σέλτικς, ωστόσο τα κατάφεραν στην παράταση και πλέον φωνάζουν βροντερά ότι πάνε ακόμη και για την πρώτη θέση στην Ανατολή.

Τα "ελάφια" πιθανότατα θα πάρουν ρεβάνς απόψε από τους Μπουλς και θα μειώσουν τη φετινή σειρά στο 2-1 (17/02 02:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Άλλωστε, το Σικάγο βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, μετρώντας πέντε διαδοχικές ήττες. Σε αυτό το αρνητικό σερί έχει το τέταρτο χειρότερο net rating (-9,1) στη λίγκα.

Χθες, το σύνολο του Μπίλι Ντόνοβαν έχασε εκτός έδρας από την ντεφορμέ Ιντιάνα, παρά τους 35 πόντους του Ζακ ΛαΒιν. Ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν δεν ταξίδεψε καν στην Ιντιανάπολις και δεν πρόκειται να παίξει ούτε απόψε.

Σε κάθε περίπτωση, οι Μπουλς δίνουν σήμερα back to back και θα βρουν απέναντί τους μία ομάδα, που δύσκολα θα ανεχθεί να χάσει και τρίτο ματς φέτος από τον ίδιο αντίπαλο. Ούτως ή άλλως, η επίθεση των Μπακς πλέον έχει ρολάρει και δεν είναι τυχαίο στα τελευταία πέντε ματς εκτός έδρας, όπου μετρούν ισάριθμες νίκες, σκοράρουν 125,2 πόντους ανά 100 κατοχές, που είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση στο ΝΒΑ.

Στο 1.50 το διπλό με -2,5 πόντους. Πάνω από το 2.20 αν σκοράρει ταυτόχρονα μίνιμουμ 33 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο ηγέτης του Μιλγουόκι έχει πιάσει το συγκεκριμένο όριο εννιά φορές στις τελευταίες δέκα συμμετοχές του. Μάλιστα, μέσα στον Φεβρουάριο σκοράρει 37 πόντους κατά μέσο όρο, έχοντας στα τρία πιο πρόσφατα ματς 36 με τους Σέλτικς, 35 με τους Κλίπερς και 38 με τους Λέικερς.

Φέτος, παρότι οι Μπακς έχασαν τα δύο προηγούμενα παιχνίδια τους με τους Μπουλς, ο Γιάννης σημείωσε 45 και 36 πόντους αντίστοιχα, κόντρα στους "ταύρους"! Μάλιστα, σήμερα θα απουσιάσει και ο Κρις Μίντλετον, άρα αυξάνεται ακόμη περισσότερο η πιθανότητα ο Greek Freak να περάσει τους 30.

Μινεσότα - Ουάσινγκτον

Στη Μινεάπολις, οι Τίμπεργουλβς περιμένουν τους φορμαρισμένους Γουίζαρντς (17/02 03:00 Live από το SPORT24), που έχουν ρεκόρ 9-4 στα 13 τελευταία ματς και την Τρίτη κέρδισαν τους Μπλέιζερς 126-101 με τον Κρίσταπς Πορζίνγκις να κάνει double-double (28 πόντοι, 12 ριμπάουντ).

Από την άλλη, οι “λύκοι” έχουν σταθερά εκτός τον Καρλ-Αντονι Τάουνς, όμως φιγουράρουν στην εξάδα της Δύσης με ηγέτη τον Αντονι Εντουαρντς, ο οποίος για πρώτη φορά έγινε All-Star. Ο νεαρός άσος της Μινεσότα είχε 32 πόντους τη Δευτέρα, στη σημαντική νίκη επί των Μάβερικς.

Καθοριστική ήταν η συμβολή και του νεοφερμένου Μάικ Κόνλεϊ, ο οποίος σε 32 λεπτά μοίρασε εννιά τελικές πάσες. Ο 35χρονος πόιντ γκαρντ είναι σαφώς πιο οργανωτικός από τον Ντ' Αντζελο Ράσελ και θεωρητικά ταιριάζει καλύτερα δίπλα στον Εντουαρντς. Επίσης, έχει καλύτερη χημεία με τον Ρουντί Γκομπέρ, από την κοινή τους θητεία στη Γιούτα.

Στο 1.83 να μοιράσει και απόψε πάνω από 6 ασίστ. Το έχει κάνει στα έξι από τα τελευταία επτά παιχνίδια του (τα πέντε με τη φανέλα των Τζαζ). Συνολικά φέτος μοιράζει 7,6 ασίστ κατά μέσο όρο, άρα το line είναι ευνοϊκό.

Φοίνιξ - Λ.Α. Κλίπερς

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το μεγάλο δυτικό ματς ανάμεσα στους Σανς και τους Κλίπερς (17/02 05:00 Live από το SPORT24). Στη Δύση γίνεται κυριολεκτικά ο κακός χαμός από την τρίτη θέση και κάτω, επομένως κάθε νίκη σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις μετράει διπλά.

Στο Φοίνιξ περιμένουν να επιστρέψει στη δράση ο Κέβιν Ντουράντ για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του. Μέχρι τότε, τη δουλειά θα την κάνει ο Ντέβιν Μπούκερ. Ο 26χρονος σούπερ σταρ απουσίασε ολόκληρο τον Ιανουάριο, όμως στα τελευταία τρία ματς, που επανήλθε στις επάλξεις, βοήθησε καταλυτικά τους Σανς να κάνουν ισάριθμες νίκες κόντρα σε Νετς, Πέισερς και Κινγκς, έστω κι αν αγωνίστηκε με περιορισμό λεπτών.

Στον αντίποδα, οι Κλίπερς έχουν αναπτερώσει τις ελπίδες τους για το πρωτάθλημα βλέποντας τον Καουάι Λέοναρντ να παραμένει υγιής και να γράφει φέτος εξαιρετικά νούμερα. Ο σταρ του Λ.Α. στα τελευταία 16 παιχνίδια που αγωνίστηκε, έμεινε στο παρκέ 36,5 λεπτά κατά μέσο όρο και σκόραρε 28,3 πόντους, με 52,9% εντός παιδιάς. Εντυπωσιακό είναι το ποσοστό του και από το τρίποντο (49,4%).

Στην τελευταία νίκη επί των Γουόριορς, την Τρίτη, ο Λέοναρντ εκτέλεσε τους πρωταθλητές με 33 πόντους και 7/9 τρίποντα! Στο 1.95 να σκοράρει και απόψε πάνω από 24. Το έκανε 12 φορές στα τελευταία 16 ματς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σικάγο – Μιλγουόκι: 2 -2,5 & Γιάννης 33+ πόντοι (απόδοση 2.22), 02:30
  • Μινεσότα – Ουάσινγκτον: Κόνλεϊ Over 6,5 ασίστ (απόδοση 1.93), 03:00
  • Φοίνιξ – Λ.Α. Κλίπερς: Λέοναρντ Over 24,5 (απόδοση 1.95), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ