ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Παίρνουν πίσω το πλεονέκτημα έδρας οι Μπακς

Ο Τζρου Χολιντέι στο δεύτερο παιχνίδι για τον πρώτο γύρο των playoffs στο NBA, ανάμεσα στους Μιλγουόκι Μπακς και τους Μαϊάμι Χιτ, 19 Απριλίου, 2023.
Ο Τζρου Χολιντέι στο δεύτερο παιχνίδι για τον πρώτο γύρο των playoffs στο NBA, ανάμεσα στους Μιλγουόκι Μπακς και τους Μαϊάμι Χιτ, 19 Απριλίου, 2023. © 2023 AARON GASH/ASSOCIATED PRESS

Έτοιμοι να βγάλουν... σκούπα οι Σίξερς. Ξανά χωρίς Λέοναρντ και Τζορτζ οι Κλίπερς. Στη Φλόριντα για να πάρουν πίσω το πλεονέκτημα έδρας οι Μπακς.

Η Φιλαντέλφεια έχει ξεκινήσει αν μη τι άλλο δυναμικά τα playoff. Προηγείται με 3-0 του Μπρούκλιν και έχει απόψε την ευκαιρία να σφραγίσει την πρόκρισή της στον δεύτερο γύρο, κερδίζοντας παράλληλα πολύτιμο χρόνο ξεκούρασης εν όψει της σειράς με τη Βοστώνη, που εκτός απροόπτου θα αποκλείσει την Ατλάντα (20:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Μάλιστα, αν επικρατήσει απόψε θα κάνει το πρώτο της sweep σε σειρά best-of-seven μετά από 1985!

Οι Σίξερς κάλυψαν το βασικό χάντικαπ και στα πρώτα τρία παιχνίδια, κρατώντας τους Νετς πολύ χαμηλά. Στους 101, 84 και 97 πόντους αντίστοιχα. Το Μπρούκλιν έχει μακράν τη χειρότερη επίθεση της postseason και έχει χάσει κατά κράτος τη μάχη των ριμπάουντ κόντρα στη Philly, αφού μαζεύει κατά μέσο όρο 34 έναντι 46.

Παρότι ο Τζόελ Εμπίντ δεν θα είναι διαθέσιμος απόψε οι μπουκ προσφέρουν φαβορί το διπλό. Ούτως ή άλλως, οι Σίξερς επικράτησαν στο Game 3, μέσα στο Barclays Center, με τον Καμερουνέζο σταρ να παίρνει μόλις 13 προσπάθειες και να τελειώνει το ματς με 10 πόντους.

Εξάλλου, η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς μετράει φέτος 7x7 νίκες κόντρα στους Νετς, εκ των οποίων οι τρεις με διψήφια διαφορά. Το διπλό με το χάντικαπ στο -1,5 προσφέρεται στο 1.87. Μαζί με τους 20+ πόντους του Ταϊρίς Μάξεϊ πάμε σε απόδοση 2.20. Ο γκαρντ των Σίξερς σκοράρει 23,7 πόντους κατά μέσο όρο στη σειρά με τους Νετς, έχοντας 33 και 25 στα δύο τελευταία ματς με 11/21 τρίποντα συνολικά!

Κάθε καλάθι του NBA σε Live Streaming*! 21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ξανά χωρίς τους αστέρες τους οι Κλίπερς

Οι Σανς εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του Καουάι Λέοναρντ στο Game 3 και πήραν πίσω το πλεονέκτημα έδρας από τους Κλίπερς. Βέβαια, το τελικό 129-124 ήρθε με πολύ κόπο και ιδρώτα, αφού οι Κλίπερς, έστω και πληγωμένοι, πάλεψαν γενναία (22:00 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24).

Ο Νόρμαλ Πάουελ έκανε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του σε αγώνα της postseason με 42 πόντους. Επίσης, ο Ράσελ Γουέστμπρουκ πρόσθεσε 30. Παρόλα αυτά, οι Σανς έφτασαν στο 2-1 και έχουν πλέον το πάνω χέρι στη σειρά. Κλειδί για τη νίκη των "ήλιων" ήταν ότι εκτέλεσαν 21 παραπάνω βολές (46-25) από τους αντιπάλους τους και πήραν από τη γραμμή της φιλανθρωπίας +16 πόντους (35-19).

Είναι αλήθεια πάντως, πως η εικόνα του Φοίνιξ μέχρι στιγμής δεν συμβαδίζει με τις προσδοκίες τίτλου, που έχουν καλλιεργηθεί στην Αριζόνα. Ο Μόντι Γουίλιαμς δεν εμπιστεύεται τον πάγκο του και στα πρώτα τρία ματς έχει χρησιμοποιήσει σε όλα πάνω από 40 λεπτά τους Ντέβιν Μπούκερ και Κέβιν Ντουράντ. Περίπου σε αυτά τα επίπεδα κινείται και ο χρόνος του 37χρονου Κρις Πολ, αφού προς το παρόν δεν έχει αγωνιστεί καθόλου ο Κάμερον Πέιν, λόγω τραυματισμού.

Επίσης, ο ΝτιΑντρε Εϊτον δεν είναι όσο επιθετικός πρέπει. Για παράδειγμα, στο τελευταίο ματς σημείωσε μόλις 12 πόντους, παρά το γεγονός ότι ο Ταϊρόν Λου επέλεξε στο δεύτερο ημίχρονο να παίξει κυρίως με small-ball (Γουέσμπρουκ, Πάουελ, Γκόρντον, Χάιλαντ, Μαν).

Δεν αποκλείεται ο Λου να καταφύγει ξανά στο συγκεκριμένο τρικ, έχοντας εκ νέου εκτός τους δύο σούπερ σταρ του (Λέοναρντ, Τζορτζ). Όσο οι Κλίπερς έπαιξαν με small-ball στο Game 3 σημειώθηκαν 148 πόντοι!

Οι μπουκ έχουν κρατήσει σχετικά χαμηλά το line, διότι οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν εκ νέου με σημαντικές απουσίες, ωστόσο είναι εμφανές πως οι Σανς επιλέγουν να κερδίσουν μέσα από την επίθεσή τους και όχι από την άμυνα. Στο 2.00 το combo διπλό και Over 218,5. Στα πέντε μεταξύ τους παιχνίδια μέσα στο 2023 σε κανονική περίοδο και playoff, το σύνολο των πόντων δεν έπεσε ποτέ κάτω από το 223.

Σούπερ αποδόσεις και κορυφαίο live στο ΝΒΑ! 21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Παίρνουν κεφάλι οι Μπακς

Το Μιλγουόκι ξεπέρασε το αρχικό σοκ με τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο και την ήττα στο Game 1. Κέρδισε εμφατικά με 138-122 στο Game 2 και πάει τώρα στη Φλόριντα να πάρει πίσω το πλεονέκτημα έδρας από το Μαϊάμι (23/04 02:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Οι Μπακς υπενθύμισαν στο δεύτερο παιχνίδι πως είναι ανώτερη ομάδα από τους Χιτ και μπορούν να κερδίσουν και χωρίς τον Γιάννη. Την Τετάρτη είχαν επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. 25 σημείωσε ο Μπρουκ Λόπεζ, 24 ο Τζρου Χολιντέι, ενώ ο Πατ Κόνατον έκανε ρεκόρ καριέρας στα playoff με 22 πόντους (6/10 τρίποντα).

Οι Μπακς στο πρώτο ματς σούταραν με 25,6% από το τρίποντο, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι εκτόξευσαν το ποσοστό ευστοχίας τους στο 51%. Είναι προφανές πως καμία ομάδα στον κόσμο δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει αν έχει 25/49 τρίποντα.

Από την άλλη, οι Χιτ δεν παίζουν τόσο πολύ με το τρίποντο. Στα πρώτα δύο ματς επιχείρησαν 59 σουτ τριών πόντων, σε αντίθεση με τα 92 των Μπακς. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Μαϊάμι έχασε με τραυματισμό τον κορυφαίο του σουτέρ, τον Τάιλερ Χίρο.

Το εντυπωσιακό με τους Χιτ μέχρι στιγμής, είναι ότι στο πρώτο ματς έκαναν την κορυφαία τους εμφάνιση για φέτος με βάση το ποσοστό ευστοχίας τους και στο δεύτερο την όγδοη καλύτερή τους. Εν ολίγοις, το Μαϊάμι έχει υπερβάλει εαυτό και η λογική λέει πως σταδιακά η αποτελεσματικότητά του θα αρχίσει να διορθώνει προς τα κάτω όσο εξελίσσεται η σειρά.

Το διπλό στο 1.87 με -4,5 πόντους παίζεται, δεδομένου μάλιστα ότι ο Μάικ Μπουντενχόλτσερ δήλωσε αισιόδοξος ότι είναι πιθανή η επάνοδος του Γιάννη. Πάντα στα υπόψιν και το double-double του Χολιντέι στο 2.60. Ο πόιντ γκαρντ των Μπακς μοίρασε κατά μέσο όρο 13,5 ασίστ στο Game 1 και το Game 2 και έχει κάνει φέτος τέσσερα double-doubles σε συνολικά έξι ματς κόντρα στους Χιτ, μαζί με τη regular season.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρούκλιν – Φιλαντέλφεια: 2 -1,5 & Μάξεϊ 20+ πόντοι (απόδοση 2.20), 20:00
  • Λ.Α. Κλίπερς – Φοίνιξ: 2 & Over 218,5 (απόδοση 2.00), 22:30
  • Μαϊάμι – Μιλγουόκι: 2 -4,5 (απόδοση 1.87), 02:30
  • Μαϊάμι – Μιλγουόκι: Χολιντέι double-double (απόδοση 2.60), 02:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ