ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Ώρα απαντήσεων από τον Ντουράντ, με το Over του στο 1.87

Προγνωστικά NBA: Ώρα απαντήσεων από τον Ντουράντ, με το Over του στο 1.87
© 2022 SETH WENIG / AP IMAGES

Ο Κέβιν Ντουράντ χρωστάει απαντήσεις στην άμυνα της Βοστώνης. Η Φιλαντέλφεια απειλεί με sweep το Τορόντο. Το Ντάλας έχει πάρει τον αέρα της Γιούτα και περιμένει την επιστροφή του Ντόντσιτς. Ξεκίνησαν να μιλούν οι άμυνες στο Μινεσότα - Μέμφις.

Το Τορόντο έκανε την καλύτερή του εμφάνιση στο game 3 της σειράς με τη Φιλαντέλφεια και πάλι δεν ήταν αρκετή για να κερδίσει. Οι Σίξερς με buzzer beater τρίποντο του Τζόελ Εμπίντ στην παράταση, έγραψαν το 3-0 και πλέον μένει να φανεί αν θα "σκουπίσουν" απόψε τους Ράπτορς ή οι Καναδοί θα πάρουν παράταση ζωής για ακόμη ένα ματς (21:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Νικ Νερς αντιμετωπίζει σοβαρό επιθετικό πρόβλημα απέναντι στους Σίξερς, αφού στα πρώτα τρία ματς έχει σκοράρει κατά μέσο όρο 103 πόντους. Επίσης, είναι φανερό πως δεν έχει τρόπο να αντιμετωπίσει την τετράδα Εμπίντ, Χάρντεν, Μάξεϊ και Χάρις.

Τορόντο - Φιλαντέλφεια: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ο Εμπίντ έχει ενοχλήσεις στον δεξιό του αντίχειρα και εμφανίστηκε με νάρθηκα στην προπόνηση της Παρασκευής. Δεν τίθεται πάντως θέμα μη συμμετοχής του στο game 4. Ισως βέβαια, αυτό το μικροπρόβλημα επηρεάσει την ευστοχία και το handling του καθώς είναι στο καλό του χέρι.

Πέρα από τον Καμερουνέζο άσο, ο οποίος βέβαια είναι ασταμάτητος, εξαιρετική σειρά κάνει ο Ταϊρίς Μάξεϊ. Ο 21χρονος γκαρντ είναι άριστος στα καθήκοντά του και έχει κατά μέσο όρο γράψει 26,6 πόντους στα πρώτα τρία ματς! Στη regular season είχε 19,8 απέναντι στους Ράπτορς σε τέσσερα παιχνίδια. Στο 1.82 να σημειώσει πάνω από 18 απόψε.

Για τους Ράπτορς, ο πιο σταθερός επιθετικά παίκτης στη σειρά με τη Φιλαντέλφεια, είναι ο Οου Τζι Ανουνόμπι. Ο 24χρονος φόργουορντ είχε 20 πόντους στο πρώτο παιχνίδι και από 26 στο δεύτερο και στο τρίτο. Με τον Μπαρνς να συνεχίζει εκτός (δίνεται ξανά doubtful), ο Ανουνόμπι είναι δεδομένο πως θα πάρει ξανά μίνιμουμ 14-15 προσπάθειες. Στο 1.88 να σημειώσει πάνω από 18 πόντους.

Γιούτα - Ντάλας: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Γιούτα ξεκίνησε ως φαβορί τη σειρά με το Ντάλας, λόγω του τραυματισμού του Λούκα Ντόντσιτς, το σκορ ωστόσο είναι πλέον στο 2-1 επί των Μάβερικς και μοιραία οι αποδόσεις έχουν γυρίσει τελείως τούμπα, με την ομάδα του Τζέισον Κιντ να προσφέρεται σε τιμές κάτω του 1.45 για να περάσει στα ημιτελικά της Δύσης.

Το κοινό των Τζαζ αποδοκίμασε την ομάδα του Κούιν Σνάιντερ για την εντός έδρας ήττα με 126-118 από τους πληγωμένους Μάβερικς, οι οποίοι έχουν πάρει το πάνω χέρι χωρίς να έχει αγωνιστεί ούτε δευτερόλεπτο ο Λούκα Ντόντσιτς.

Ο ηγέτης του Ντάλας δίνεται questionable και για απόψε (23:30 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24), επομένως η συμμετοχή του είναι με ερωτηματικό. Ακόμη και να παίξει, μάλλον δεν θα πάρει πολλά λεπτά, διότι υπάρχει ο φόβος της υποτροπής. Οι Μάβερικς είναι φυσικά προσεκτικοί μαζί του, διότι θέλουν να έχουν τον Ντόντσιτς στο 100%, στον επόμενο γύρο, εφόσον προκριθούν.

Οι μπουκ δίνουν φαβορί για το σημερινό ματς τη Γιούτα, όπως δηλαδή και την Πέμπτη. Το Ντάλας όμως, από τη στιγμή που κέρδισε δύο παιχνίδια χωρίς τον Ντόντσιτς, είναι φανερό πως έχει πάρει τον αέρα των μορμόνων και δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει αμαχητί. Στο 1.72 το διπλό με +7,5 πόντους.

Σε ατομικό επίπεδο, είναι αρκετά λογική σκέψη το Under 29,5 του Γκομπέρ στο άθροισμα πόντων, ριμπάουντ και ασίστ, σε απόδοση 1.85. Στο προηγούμενο ματς, ο Σνάιντερ είδε και απόειδε με τον Γάλλο σέντερ και επέλεξε στο φινάλε να πάει με small-ball και τον Έρικ Πασκάλ στη θέση του. Ο Γκομπέρ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ, πατώντας το παρκέ μόλις 29 λεπτά.

Αντίθετα, σε καλή απόδοση και line είναι το Over στους πόντους του Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος σημείωσε 26 στο game 1, 25 στο game 2 και 24 στο game 3. Στο 1.95 να ξεπεράσει απόψε τους 21.

Μπρούκλιν - Βοστώνη: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Βοστώνη υπερασπίστηκε την έδρα της στα δύο πρώτα ματς της σειράς και πάει τώρα στο Μπρούκλιν για να κάνει το αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά της Ανατολής (23/04 02:30 Live από το SPORT24).

Στο game 1 η νίκη των Σέλτικς ήρθε με buzzer beater του Τέιτουμ. Στο game 2 η ομάδα του Ιμε Ουντούκα έπαιξε άμυνα για σεμινάριο στο δεύτερο ημίχρονο, κρατώντας το Μπρούκλιν μόλις στους 42 πόντους. Ειδικά στην τέταρτη περίοδο, οι Νετς έβγαλαν αίμα για να βάλουν 17 και μοιραία λύγισαν.

Ο Ντουράντ τα είδε όλα από την άμυνα της Βοστώνης, έχοντας 4/17 σουτ στο δεύτερο παιχνίδι. Αν ο KD δεν ανεβάσει τα ποσοστά του, οι Νετς δύσκολα θα επιστρέψουν δυναμικά στη σειρά. Ειδικά τώρα που επανέρχεται και ο Ρόμπερτ Γουίλιαμς για τους Κέλτες (έστω με minutes restriction) η άμυνα της Βοστώνης αναμένεται ακόμη πιο σκληρή, επομένως είναι απαραίτητο να πάρει εμπρός ο Ντουράντ για την ομάδα του Στιβ Νας.

Πάμε με τον εγωισμό του KD, o οποίος λογικά δεν θα ανεχθεί να μείνει σε τρίτο σερί ματς κόντρα στους Κέλτες κάτω από τους 30 πόντους (έβαλε 23 στο πρώτο και 27 στο δεύτερο με 18/20 βολές). Στο 1.87 το Over 29,5 του ηγέτη των Νετς.

Μινεσότα - Μέμφις: Προγνωστικά και Ανάλυση

Σε ένα θεότρελο τρίτο παιχνίδι, το Μέμφις κέρδισε 104-95 τη Μινεσότα μέσα στο Target Center και πήρε πίσω το break που είχε υποστεί στο game 1. Οι Τίμπεργουλβς προηγήθηκαν με +18 στην πρώτη περίοδο, ξεκίνησαν την τέταρτη με +16 και τελικά ηττήθηκαν με εννιά, βάζοντας στο τελευταίο 12λεπτο μόλις 12 πόντους.

Πραγματικά, η άμυνα των Γκρίζλις ήταν εντυπωσιακή, σε αντίθεση με τον Καρλ-Αντονι Τάουνς, ο οποίος φορτώθηκε με φάουλ και δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα του. Τελείωσε το ματς με μόλις οχτώ πόντους, έχοντας μόνο τέσσερις προσπάθειες εντός παιδιάς (!) και 2/2 βολές.

Η συγκεκριμένη σειρά ξεκίνησε θεαματικά, αφού στο πρώτο παιχνίδι σημειώθηκαν συνολικά 247 πόντοι. Εν συνεχεία όμως το σύνολο περιορίστηκε αισθητά κι άρχισαν να μιλούν οι άμυνες, κάτι βέβαια φυσιολογικό στα playoffs (23/04 05:00 Live από το SPORT24). Αναμενόμενη λοιπόν και η προσαρμογή των μπουκ, που στο Game 2 είχαν δώσει το line στους 240 πόντους, στο Game 3 στους 237 και τώρα το έχουν κατεβάσει στο 232. Αποδεκτή απόδοση το 1.70 στο Under 235,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τορόντο – Φιλαντέλφεια: Μάξεϊ Οver 18,5 πόντοι (απόδοση 1.82), 21:00
  • Τορόντο – Φιλαντέλφεια: Ανουνόμπι Over 18,5 πόντοι (απόδοση 1.88), 21:00
  • Γιούτα – Ντάλας: 2 +7,5 (απόδοση 1.72), 23:30
  • Γιούτα – Ντάλας: Γκομπέρ Under 29,5 πόντοι, ριμπάουντ, ασίστ (απόδοση 1.85), 23:30
  • Γιούτα – Ντάλας: Μπογκντάνοβιτς Over 21,5 πόντοι (απόδοση 1.95), 23:30
  • Μπρούκλιν – Βοστώνη: Ντουράντ Over 29,5 πόντοι (απόδοση 1.87), 02:30
  • Μινεσότα – Μέμφις: Under 235,5 (απόδοση 1.70), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ