ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Οι αξιόπιστοι Σανς και το combo των Καβς για το 2.55

Ο Ντέβιν Μπούκερ με την φανέλα των Σανς
Ο Ντέβιν Μπούκερ με την φανέλα των Σανς 2021 JAE C. HONG/AP PHOTO

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα του ΝΒΑ. Φαβορί οι έδρες με τους Σανς και τους Καβαλίερς να έχουν ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο απέναντι σε Πέισερς και Θάντερ αντίστοιχα.

Το Μιλγουόκι φιλοξενεί τα ξημερώματα το Σακραμέντο (23/01 02:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24) και φιλοδοξεί να διευρύνει το σερί του στις τρεις νίκες. Την Παρασκευή, οι Μπακς, παρότι έκαναν season-low με 19,4% από το τρίποντο, κέρδισαν 94-90 τους Μπουλς με τους Γιάννη, Μίντλετον και Πόρτις να κάνουν double-double.

Οι Κινγκς από την άλλη, προέρχονται από δύο σερί ήττες και μετρούν επτά στα τελευταία εννιά ματς, με συνέπεια να βρίσκονται εκτός δεκάδας στη Δύση. Εκτός έδρας ο απολογισμός τους είναι 6-13, ενώ απέναντι σε ομάδες με θετικό ρεκόρ, έχουν 9-17.

Το εντυπωσιακό στοιχηματικά με τους Κινγκς, είναι ότι όταν χάνουν, δεν υπερασπίζονται σχεδόν ποτέ το βασικό χάντικαπ των μπουκ. Το έκαναν μία φορά στις 2 Νοεμβρίου στην ήττα από τη Γιούτα με έξι πόντους και μία δεύτερη στις 10 Ιανουαρίου, όταν έχασαν με έναν πόντο από το Κλίβελαντ.

Αντίστοιχα οι Μπακς, στις τελευταίες 12 νίκες τους, κάλυψαν το χάντικαπ δέκα φορές, κάτι που σημαίνει, ότι όταν κερδίζουν, συνήθως το κάνουν πειστικά. Την προηγούμενη πενταετία, οι τέσσερις από τις πέντε νίκες του Μιλγουόκι εντός έδρας με το Σακραμέντο ήρθαν με διψήφια διαφορά.

Απόψε το line είναι μόλις στους 7,5 πόντους, διότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην αγωνιστεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καθώς δίνεται doubtful. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα "ελάφια" δίνουν back to back. Υπάρχουν λοιπόν οι προϋποθέσεις για να φανούν ανταγωνιστικοί οι Κινγκς. Επειδή όμως δεν είναι αξιόπιστοι, θα πρέπει να ανεβάσουμε το χάντικαπ τουλάχιστον στους 10,5 πόντους για να πάμε στο διπλό.

Κλίβελαντ - Οκλαχόμα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το Κλίβελαντ είναι η πιο ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν. Οι Καβς έχουν σταθεροποιηθεί στην πρώτη εξάδα της Ανατολής και έχουν ρεκόρ 7-3 στα τελευταία δέκα παιχνίδια τους.

Λογικά δεν θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στους Θάντερ, που μετρούν 11 ήττες στα 13 προηγούμενα ματς και παίζουν τα ξημερώματα back to back, μετά τη συντριβή τους με 121-98 στη Σάρλοτ. Η Οκλαχόμα δεν έχει το μέγεθος να ματσάρει το Κλίβελαντ και είναι η χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος σημειώνοντας μόλις 100,6 πόντους ανά ματς.

Ο άσος αναμενόμενα είναι πολύ χαμηλά (23/01 03:00 Live από το SPORT24), ωστόσο μπορούμε να τον ανεβάσουμε σε combo με κάποιο ειδικό στοίχημα του εξαιρετικού φέτος, Ντάριους Γκάρλαντ, ο οποίος κάνει σεζόν All-Star. Ο πόιντ-γκαρντ των Καβς έχει γράψει πέντε double-doubles στα τελευταία έξι ματς που αγωνίστηκε, αφού μοιράζει μέσα στον Ιανουάριο κατά μέσο όρο 10,6 ασίστ! Στις 11/1, στη νίκη των Καβαλίερς στο Σακραμέντο με 109-108 είχε δώσει 11 ασίστ. Στο 2.55 ο άσος των Καβς με -3,5 πόντους σε combo με το double-double του Γκάρλαντ.

Φοίνιξ - Ιντιάνα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι Σανς ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία ένα road-trip πέντε αγώνων (5-0) σε δέκα διάστημα δέκα ημερών και τώρα επιστρέφουν στη βάση τους για να υποδεχθούν τους Πέισερς (23/01 04:00 Live από το SPORT24). Το Φοίνιξ προέρχεται από τη νίκη δήλωση στο Ντάλας απέναντι στους φορμαρισμένους Μάβερικς και διατηρεί σταθερά το κορυφαίο ρεκόρ στο ΝΒΑ.

Η Ιντιάνα από την άλλη μετρούσε 10 ήττες στα τελευταία 11 παιχνίδια της, πριν κάνει δύο κολλητά διπλά απέναντι στους Λέικερς και τους Γουόριορς. Ειδικά αυτό στο Σαν Φρανσίσκο ήταν τελείως απρόσμενο δεδομένου ότι δεν αγωνίστηκαν οι Μπρόγκτον, ΛεΒερτ, Σαμπόνις και Τέρνερ. Οι δύο τελευταίοι είναι δεδομένα εκτός και για το παιχνίδι στην Αριζόνα, συνεπώς η ομάδα του Ρικ Καρλάιλ δεν θα έχει την απαιτούμενη δύναμη μέσα στη ρακέτα για να αξιοποιήσει την απουσία του Εϊτον στους Σανς.

Σε κάθε περίπτωση, το Φοίνιξ είναι πολύ σοβαρό από το ξεκίνημα της σεζόν. Μπούκερ και Πολ βρίσκονται σε άψογη κατάσταση και η ομάδα του Μόντι Γουίλιαμς, επιστρέφοντας σπίτι της έπειτα από δύο εβδομάδες, σίγουρα θα ψάξει μία πειστική εμφάνιση για το κοινό της.

Οι Πέισερς σε αυτά τα ματς δεν έχουν τίποτα να χάσουν και παίζουν χαλαρά. Είναι ενδεικτικό ότι με τους Κλίπερς το σκορ πήγε στους 272 πόντους, με τους Λέικερς στους 215 και με τους Γουόριορς στους 239 (220 στην κανονική διάρκεια). Στο 1.75 το combo άσος με -7,5 και over 202,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μιλγουόκι – Σακραμέντο: 2 +10,5 (απόδοση 1.55), 02:00

Κλίβελαντ – Οκλαχόμα: 1 -3,5 & Γκάρλαντ double-double (απόδοση 2.55), 03:00

Φοίνιξ – Ιντιάνα: 1 -7,5 & Over 202,5 (απόδοση 1.78), 04:00

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ