ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Ο Γιάννης κόντρα σε Μπράνσον και Ραντλ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κόντρα στον Τζέιλεν Μπράνσον
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κόντρα στον Τζέιλεν Μπράνσον © 2022 ADAM HUNGER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τη σπουδαία αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς στη Νέα Υόρκη με τους Νικς.

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων από ένα μεσημεριανό (ώρα ΗΠΑ) παιχνίδι μπάσκετ στη Νέα Υόρκη (19:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Πόσο μάλλον όταν αυτό περιλαμβάνει και τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το Μιλγουόκι θα δώσει δύο σερί παιχνίδια στο MSG. Το πρώτο σήμερα και το δεύτερο ανήμερα των Χριστουγέννων. Εν συνεχεία θα παίξει στο Μπρούκλιν ξημερώματα Πέμπτης και στο Κλίβελαντ ξημερώματα Σαββάτου. Την αποστολή ακολούθησαν και οι οικογένειες των παικτών για αυτό το εορταστικό road-trip.

Τα “ελάφια” φιγουράρουν στη δεύτερη θέση της Ανατολής, με ρεκόρ 21-7 και οι Νικς, που έχουν ρεκόρ 16-11, βρίσκονται στην τέταρτη θέση, επομένως μιλάμε εξ ορισμού για ένα ντέρμπι.

Το Μιλγουόκι, μετά τον άδοξο αποκλεισμό του στα ημιτελικά του In-Season Tournament από την Ιντιάνα, απάντησε με ένα σερί έξι νικών εντός έδρας. Τελευταίο του θύμα οι Ορλάντο Μάτζικ, την Πέμπτη, με 118-114.

Οι Μπακς ταξίδεψαν στο Μεγάλο Μήλο, τρέχοντας το καλύτερό τους σερί φέτος. Μάλιστα, στα πέντε ματς πριν την αναμέτρηση με το Ορλάντο, σκόραραν τουλάχιστον 128 πόντους. Οι 118 που έβαλαν κόντρα στους Μάτζικ είναι η μικρότερή τους επιθετική συγκομιδή από το 108-102 επί των Μπλέιζερς στις 26 Νοεμβρίου.

Στον αντίποδα, η Νέα Υόρκη επιστρέφει στη βάση της μετά από ένα road trip πέντε αγώνων, στο οποίο μέτρησε τρεις νίκες. Πιο πρόσφατη, αυτή της Τετάρτης στο Μπρούκλιν με το άνετο 121-102.

Είχε προηγηθεί το μεγάλο διπλό με 114-109 στο Λος Άντζελες επί των Λέικερς, αλλά και η ραψωδία του Τζέιλεν Μπράνσον στο Φοίνιξ, όπου σημείωσε 50 πόντους στο θρίαμβο με 139-122 απέναντι στους Σανς.

Η Νέα Υόρκη είναι μία ομάδα με εντελώς διαφορετικό αγωνιστικό στιλ συγκριτικά με το Μιλγουόκι. Το σύνολο του Τομ Τίμποντο παίζει κατά κανόνα σε αργό τέμπο. Αντίθετα, οι Μπακς έχουν το 4ο πιο γρήγορο pace (102) στη λίγκα και το τρίτο καλύτερο επιθετικό rating (121,1).

Οι Νικς από την άλλη, είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, σε ό,τι αφορά στα ριμπάουντ, ωστόσο ο σοβαρός τραυματισμός του Μίτσελ Ρόμπινσον είναι δεδομένο πως θα έχει αντίκτυπο σε αυτό το κομμάτι. Ο κόουτς Τίμποντο θα στερηθεί μέχρι το τέλος της σεζόν τον κορυφαίο σέντερ και αμυντικό του.

Η Νέα Υόρκη για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική απέναντι στο Μιλγουόκι, είναι δεδομένο πως θα χρειαστεί αρκετό σκορ από τους δύο ηγέτες της, τον Τζέιλεν Μπράνσον και τον Τζούλιους Ραντλ.

Οι Νικς έχουν ήδη γνωρίσει δύο ήττες φέτος από τους Μπακς στο Fiserv Forum, ωστόσο σε αυτά τα δύο ματς, ο Μπράνσον είχε κατά μέσο όρο 34,5 πόντους και ο Ραντλ 28,5.

Το ενδεχόμενο να σκοράρουν σήμερα και οι δύο από τουλάχιστον 20 και ταυτόχρονα οι Μπακς να υπερασπιστούν ένα χάντικαπ 5,5 πόντων μας επιστρέφει απόδοση 2,25 με την επιλογή BUILD A BET. Ο Ραντλ σκοράρει μίνιμουμ 20 πόντους 12 σερί αγώνες και ο Μπράνσον στους εννιά από τους τελευταίους δέκα.

Στα υπόψιν και το double-double του Γιάννη, ο οποίος από το 2017 και μετά μετράει 10 σερί όταν παίζει κόντρα στους Νικς, μέσα στη Νέα Υόρκη. Αν προσθέσουμε στο παραπάνω Bet Builder και το double-double του Greek Freak φτάνουμε στο 2.55

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νέα Υόρκη – Μιλγουόκι: 2 +5,5 & Γιάννης double-double & Ραντλ 20+ πόντοι & Μπράνσον 20+ πόντοι (απόδοση 2.55), 19:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ