ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Νίκη-ξέσπασμα ψάχνουν οι Μπακς, από career high ο Μπρίτζις

Προγνωστικά NBA: Νίκη-ξέσπασμα ψάχνουν οι Μπακς, από career high ο Μπρίτζις
© 2023 AP PHOTO/CHRIS CARLSON

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Σάρλοτ Χόρνετς για την κανονική περίοδο του ΝΒΑ.

Το Μιλγουόκι μετά από ένα επίπονο road trip στη Δύση, όπου έκανε μόλις μία νίκη σε πέντε ματς, επέστρεψε στη βάση του χωρίς ωστόσο να χαμογελάσει. Οι Μπακς έχασαν χθες με το βαρύ 129-105 από τη Μινεσότα και πλέον το ρεκόρ τους έπεσε στο 1-5 από την ημέρα που ανέλαβε ο Ντοκ Ρίβερς.

Το πρώτο παιχνίδι λοιπόν του Ρίβερς στο Fiserv Forum, ως τεχνικός των Μπακς, δεν στέφθηκε με επιτυχία, ωστόσο υπάρχουν δικαιολογίες, καθώς απουσίασαν τόσο ο Ντέμιαν Λίλαρντ, όσο και ο Κρις Μίντλετον. Η συμμετοχή και των δύο είναι GTD για το αποψινό back to back παιχνίδι με τους Σάρλοτ Χόρνετς (10/02 Live από το SPORT24).

Το ίδιο ισχύει και για τον νεοφερμένο Πάτρικ Μπέβερλι, ο οποίος ήρθε με ανταλλαγή από τη Φιλαντέλφεια για να βοηθήσει στο κομμάτι της περιφερειακής άμυνας, το οποίο από την αρχή της σεζόν ταλαιπωρεί τους Μπακς.

Στον αντίποδα, οι Χόρνετς μετρούν εννιά διαδοχικές ήττες, έχουν ρεκόρ 10-40 και φυσικά το τελευταίο που τους απασχολεί είναι ένα καλό πλασάρισμα. Πριν το trade deadline η Σάρλοτ έκανε δύο ανταλλαγές, στέλνοντας τον Πι Τζέι Γουάσινγκτον (13,6 πόντοι) στο Ντάλας και τον Γκόρντον Χέιγουορντ (14,5 πόντοι) στην Οκλαχόμα. Αντ' αυτών ήρθαν οι Σεθ Κάρι, Γκραντ Γουίλιαμς, Βασίλιε Μίτσιτς, Τρε Μαν και Ντάβις Μπέρτανς.

Αποδεκατισμένοι οι Χόρνετς

Κανείς από τους πέντε προαναφερθέντες δεν θα είναι διαθέσιμος απόψε, επομένως εκ των πραγμάτων η ομάδα του Στιβ Κλίφορντ θα παίξει αποδεκατισμένη στο Μιλγουόκι, αν φυσικά συνυπολογίσουμε και την απουσία του τραυματία του ΛαΜέλο Μπολ. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παραμείνει εκτός ροτέισον ο πολύπειρος Κάιλ Λάουρι, που ήρθε τον Ιανουάριο με ανταλλαγή από το Μαϊάμι αντί του Τέρι Ροζίερ.

Εν ολίγοις, οι Χόρνετς φαντάζουν αυτή τη στιγμή ο κατάλληλος αντίπαλος για να ψάξει απόψε το Μιλγουόκι μία εμφατική νίκη-ξέσπασμα. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι το βασικό χάντικαπ βρίσκεται στους 14,5 πόντους.

Πάνω σε αυτή τη λογική μπορούμε να ζητήσουμε αρχικά το Over 116,5 των Μπακς, ένα όριο που η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο επιβεβαίωσε πέντε φορές στα τελευταία επτά παιχνίδια της εντός έδρας. Ούτως ή άλλως, τα “ελάφια”, έχουν μία από τις καλύτερες επιθέσεις στη λίγκα με 119,6 πόντους ανά 100 κατοχές, την ίδια ώρα που η Σάρλοτ έχει το χειρότερο αμυντικό rating (121,3).

Αν μαζί με το Over 116,5 των Μπακς ζητήσουμε και 25+ πόντους από τον Μάιλς Μπρίτζις, φτάνουμε σε απόδοση 2.05. Ο 25χρονος φόργουορντ είναι πλέον το πρώτο βιολί των Χόρνετς και ειδικά στα δύο τελευταία ματς με Ράπτορς και Λέικερς, έκανε θραύση σημειώνοντας 45 και 41 πόντους αντίστοιχα, έχοντας συνολικά 11/21 τρίποντα. Μάλιστα, οι 45 πόντοι απέναντι στο Τορόντο την Τετάρτη, είναι η κορυφαία επίδοση της καριέρας του.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μιλγουόκι – Σάρλοτ: Over 116,5 Μπακς & Μπρίτζις 25+ πόντοι (απόδοση 2.05), 03:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ