ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Νίκη δήλωση ψάχνουν οι Σίξερς, combo του 3.15 στο Μέμφις

Ο Τζοέλ Εμπίντ με την φανέλα των Σίξερς
Ο Τζοέλ Εμπίντ με την φανέλα των Σίξερς Ⓒ ASHLEY LANDIS/ ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της βραδιάς από το NBA.

Δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα του ΝΒΑ. Στη Δύση έχουμε μάχη κορυφής, καθώς οι δεύτεροι στην κατάταξη Γκρίζλις υποδέχονται στο FedExForum τους επικεφαλής Νάγκετς (26/02 03:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Παρότι το Μέμφις έχει 4-6 στα τελευταία δέκα παιχνίδια του, δίνεται φαβορί απόψε, διότι εντός έδρας το ρεκόρ του είναι εξαιρετικό με 24 νίκες σε 29 συνολικά ματς!

Το Ντένβερ βέβαια, έχει αποδείξει ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα φέτος. Την Πέμπτη κέρδισε μέσα στο Κλίβελαντ 115-109 με τον Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ να σημειώνει 25 πόντους με 6/10 τρίποντα και τον Νίκολα Γιόκιτς να κάνει triple-double για 22η φορά στη σεζόν! Κλειδί βέβαια για το διπλό των "σβόλων" ήταν η άμυνά τους, αφού κράτησαν τους Καβαλίερς μόλις στους 18 πόντους στην τέταρτη περίοδο.

Στον αντίποδα, το Μέμφις επέστρεψε από το All-Star με ήττα 110-105 στη Φιλαντέλφεια, σε ένα ματς όπου έχασε διαφορά 12 πόντων στο 4ο 12λεπτο, με το επί μέρους σκορ, 1:24 πριν τη λήξη, να είναι 10-1 υπέρ των Σίξερς!

Γκρίζλις και Νάγκετς έχουν συναντηθεί ήδη μία φορά φέτος, στις 20 Δεκεμβρίου, όταν το Ντένβερ είχε κερδίσει εντός έδρας με 105-91. Σε εκείνο το ματς ο Γιόκιτς είχε γράψει επίσης triple-double με 13 πόντους, 13 ριμπάουντ και 13 ασίστ! Στο 2.15 να κάνει ακόμη ένα απόψε, κόντρα στο Μέμφις, το οποίο θα παραταχθεί ξανά χωρίς τον βασικό του σέντερ, Στίβεν Ανταμς. Ο Σέρβος σούπερ σταρ έχει έξι σε οκτώ αγώνες μέσα στον Φεβρουάριο και απέχει μόλις δύο για να γίνει ο έκτος παίκτης στην ιστορία της λίγκας που φτάνει τα 100.

Ενδιαφέρον είναι και το 1.60 του Πόρτερ Τζούνιορ να ευστοχήσει σε πάνω από δύο τρίποντα. Ο 24χρονος σμολ φόργουορντ βρίσκεται σε περίοδο φόρμας και στα τελευταία τρία ματς με Μαϊάμι, Ντάλας και Κλίβελαντ, ευστόχησε συνολικά σε 16 τρίποντα! Εξάλλου, στα οκτώ προηγούμενα παιχνίδια που έλειψε ο Ααρον Γκόρντον (και απόψε είναι εκτός), ο Πόρτερ Τζούνιορ επιβεβαίωσε το Over 2,5 έξι φορές. Στο 3.15 μαζί με το triple-double του Τζόκερ.

Προγνωστικά NBA

Το άλλο σπουδαίο ματς της βραδιάς διεξάγεται στην πόλη της αδελφικής αγάπης, εκεί όπου οι τρίτοι στην κατάταξη της Ανατολής, Σίξερς, περιμένουν τους Σέλτικς, που έχουν το καλύτερο ρεκόρ σε ολόκληρο το ΝΒΑ (26/02 03:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Αυτό θα είναι το τρίτο συναπάντημα φέτος για τις δύο ομάδες. Στα προηγούμενα η Βοστώνη έκανε το 2-0, επικρατώντας με 126-117 και 106-99 στο TD Garden. Απόψε, η ομάδα του Τζόι Ματσούλα θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν στην έδρα της Φιλαντέλφεια, η οποία έχει ρεκόρ 24-8 στο Wells Fargo Center.

Η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς ξεκίνησε με το δεξί το δεύτερο μισό της regular season, κερδίζοντας την Πέμπτη, το Μέμφις. Ο Τζόελ Εμπίντ, παρότι έχασε το πρωινό shootaround, διότι ήταν άρρωστος, τελικά αγωνίστηκε κανονικά. Αν και άστοχος (7/25 σουτ), η παρουσία του αποδείχθηκε καθοριστική για τη νίκη των Σίξερς, αφού γέμισε τη στατιστική του γραμμή, με 27 πόντους, 19 ριμπάουντ, έξι ασίστ και έξι μπλοκ. Εξαιρετικός ήταν και ο Τζέιμς Χάρντεν με 31 πόντους, 7 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.

Από την άλλη, η Βοστώνη χρειάστηκε την παράταση για να λυγίσει την Ιντιάνα, την Πέμπτη, παίρνοντας συνολικά 61 πόντους από το δίδυμο Τέιτουμ-Μπράουν. Οι μπουκ λογικά δίνουν ελαφρύ φαβορί το διπλό, ωστόσο η αξία εδώ βρίσκεται στον αουτσάιντερ άσο. Οι Σίξερς έχουν την ποιότητα και τις προσωπικότητες να κοντράρουν τη Βοστώνη. Εντός έδρας έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε και φυσικά θα κυνηγήσουν απόψε να πετύχουν μία νίκη δήλωση, απέναντι στο πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Στο 2.20 ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μέμφις – Ντένβερ: Γιόκιτς triple-double & Πόρτερ Τζούνιορ Over 2,5 εύστοχα τρίποντα (απόδοση 3.15), 03:00
  • Φιλαντέλφεια – Βοστώνη: 1 (απόδοση 2.20), 03:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ