ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με τρία ειδικά στοιχήματα παικτών

Ο άσος των Νιου Γιορκ Νικς, Αλεκ Μπερκς κόντρα στους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς
Ο άσος των Νιου Γιορκ Νικς, Αλεκ Μπερκς Ⓒ 2021 ADAM HUNGER/ASSOCIATED PRESS

Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το στοιχηματικό πρόγραμμα του NBA. Βγαίνουν επιλογές κυρίως με τα ειδικά των παικτών.

Για την τρίτη φορά φέτος οι Νικς (18-20) έρχονται αντιμέτωποι (02:30 Live από το SPORT24) με τους Σέλτικς (18-20). Η Νέα Υόρκη κέρδισε το πρώτο ματς της φετινής σειράς στο Madison Square Garden, με τη Βοστώνη να απαντάει τον Δεκέμβριο στην έδρα της σε 1-1 σε ένα παιχνίδι βέβαια, όπου οι Νικς παρατάχθηκαν με σημαντικές απουσίες.

Νέα Υόρκη - Βοστώνη: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η ομάδα του Ιμε Ουντόκα θα παίξει τα ξημερώματα back to back παιχνίδι μετά την εντός έδρας ήττα από τους Σπερς (99-97). Το θετικό για τους Σέλτικς είναι ότι επέστρεψε μετά από απουσία τεσσάρων αγώνων ο Τζέισον Τέιτουμ, ωστόσο η εμφάνισή του ήταν μέτρια, αφού έμεινε στους 19 πόντους με 6/20 σουτ. Γενικά, ο Τέιτουμ πραγματοποιεί φέτος τη χειρότερή του σεζόν με ποσοστό ευστοχίας μόλις στο 41,3%.

Οι Νικς από την πλευρά τους κέρδισαν τους ελλιπείς Πέισερς, ωστόσο εντός έδρας έχουν ρεκόρ 8-11. Επίσης, έπειτα από το νικηφόρο σερί των τριών αγώνων στα τέλη Οκτωβρίου, έχουν απολογισμό 2-10 μετά από νίκη.

Στο ματς με τη Βοστώνη θα απουσιάσουν ο Κέμπα Γουόκερ και ο Ντέρικ Ρόουζ, συνεπώς τον ρόλο του άσου θα παίξει αναγκαστικά ξανά ο Αλεκ Μπερκς. Ο 30χρονος άσος κόντρα στην Ιντιάνα χρησιμοποιήθηκε 36 λεπτά από τον Τομ Τίμποντο και παρότι δεν είναι καθαρός πόιντ γκαρντ έδωσε τέσσερις ασίστ.

Ο Μπερκς στα 11 ματς που έχει αγωνιστεί φέτος πάνω από 30 λεπτά, μοίρασε τουλάχιστον τρεις ασίστ 10 φορές. Στο 1.78 να μοιράσει 3+ ασίστ και κόντρα στη Βοστώνη, όπως είχε κάνει και στις 12 Δεκεμβρίου στην ήττα των Νικς στο Γκάρντεν με 114-107.

Μέμφις - Ντιτρόιτ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το Μέμφις (25-14) είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Δύσης με έξι σερί διαδοχικές νίκες. Μάλιστα, προέρχεται από δύο μεγάλα διπλά back to back σε Μπρούκλιν και Κλίβελαντ με τον Τζα Μοράντ να σημειώνει 36 και 26 πόντους αντίστοιχα.

Το Ντιτρόιτ (7-29) από την πλευρά του, μετά τις δύο ανέλπιστες νίκες κόντρα σε Σπερς και Μπακς, επέστρεψε στην πραγματικότητα γνωρίζοντας την ήττα από τους Χόρνετς, στη Σάρλοτ με 140 πόντους παθητικό!

Για τους Γκρίζλις καθάρισαν από το πρωτόκολλο του κορονοϊού οι Μπρουκς και Μέλτον, ωστόσο η επάνοδός τους στο ματς με τους Πίστονς (03:00 Live από το SPORT24) κρίνεται αμφίβολη. Εξάλλου, εξαιρετικά αμφίβολοι είναι η συμμετοχή των Ντέσμοντ Μπέιν και Κάιλ Αντερσον. Με αυτά τα δεδομένα, αναμένεται ξανά ο Μοράντ να τραβήξει το σκοράρισμα για τις "αρκούδες". Αλλωστε, στα τελευταία πέντε ματς σημειώνει κατά μέσο όρο 33,2 πόντους.

Στο 1.85 το κόμπο να βγει πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ο Μοράντ και να κερδίσει το Μέμφις καλύπτοντας ένα χάντικαπ 2,5 πόντων.

Νέα Ορλεάνη - Γκόλντεν Στέιτ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το Γκόλντεν Στέιτ (29-8) έκανε τη χειρότερή του επιθετικά εμφάνιση στο Ντάλας και ηττήθηκε 99-82, έχοντας 5/28 τρίποντα, δηλαδή ποσοστό 17,9% που είναι season-low για τους Γουόριορς.

Αυτό οφείλεται εν πολλοίς στη μίνι κάμψη στην απόδοση του Στεφ Κάρι, ο οποίος στα τελευταία δύο ματς με Ντάλας και Μαϊάμι σημείωσε μόλις 23 πόντους, έχοντας 8/41 σουτ!

Η Νέα Ορλεάνη έπεσε θύμα του δύσκολου προγράμματος και γνώρισε τρεις κολλητές ήττες από Μπακς, Τζαζ και Σανς δεχόμενη 124,7 πόντους κατά μέσο όρο σε αυτήν την τριάδα αγώνων.

Υπό κανονικές συνθήκες το διπλό δεν θα έπρεπε να δίνει πάνω από 1.35-1.40 (03:00 Live από το SPORT24), ωστόσο το γεγονός ότι οι Γουόριορς δίνουν back to back παιχνίδι σε 24 ώρες και το αμφίβολο στάτους στη συμμετοχή του Κάρι, που τραυματίστηκε απέναντι στους Μάβερικς, ανάγκασε τους μπουκ να ανοίξουν τη νίκη των φιλοξενούμενων στο 1.65.

UPDATE (23:00): Το διπλό ανέβηκε όπως αναμενόταν κι άλλο, στο 1.85, μετά την επιβεβαίωση ότι ο Κάρι δεν θα αγωνιστεί στη Νέα Ορλεάνη, όπως επίσης και ο Ντρέιμοντ Γκριν.

Δεν θα πρέπει πάντως να ξεχνάμε ότι τις προηγούμενες επτά φορές που οι Γουόριορς ηττήθηκαν, απάντησαν σε όλες με νίκη, αποτυγχάνοντας να καλύψουν το χάντικαπ μόνο κόντρα στην Ιντιάνα, όπου κέρδισαν 102-100. Σε κάθε περίπτωση - κι ας μην παίζει ο Κάρι - δεν γίνεται να αγνοηθεί το διπλό της ομάδας με το κορυφαίο ρεκόρ στο ΝΒΑ, κόντρα στη δεύτερη χειρότερη ομάδα της Δύσης, σε τιμές στο 1.85.

Φοίνιξ - Λ.Α. Κλίπερς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Τέλος, στην Αριζόνα, οι Σανς (29-8) υποδέχονται τους Κλίπερς (19-19) σε ένα παιχνίδι (05:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24) που το βασικό χάντικαπ βρίσκεται στους 10,5 πόντους. Σημειώνεται ότι οι τελευταίες επτά νίκες των Σανς έχουν όλες έρθει με 10 πόντους και πάνω.

Πιο πρόσφατη το 123-110 επί των Πέλικανς, όπου έκανε την κορυφαία του εμφάνιση για φέτος ο Μάικαλ Μπρίτζις με 23 πόντους και πέντε τρίποντα.

Ο Μπρίτζις εκτελεί φέτος 3,6 τρίποντα κατά μέσο όρο και βάζει 1,5 ανά ματς. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια ωστόσο έχει εκτελέσει 22 φορές έξω από τα 7.25 και έχει ευστοχήσει 11 φορές, το ποσοστό του δηλαδή είναι στο 50%!

Στο 1.90 να ευστοχήσει μίνιμουμ σε δύο τρίποντα ο Μπρίτζις, όπως δηλαδή το έκανε στα τρία προηγούμενα ματς με Πέλικανς, Χόρνετς και Σέλτικς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νέα Υόρκη - Βοστώνη: Μπερκς 3+ ασίστ (απόδοση 1.78), 02:30
  • Μέμφις - Ντιτρόιτ: 1 -2,5 & Μοράντ πρώτος σκόρερ (απόδοση 1.85), 03:00
  • Νέα Ορλεάνη - Γκόλντεν Στέιτ: 2 (απόδοση 1.85), 03:00
  • Φοίνιξ - Λ.Α. Κλίπερς: Μπρίτζις Over 1,5 τρίποντα (απόδοση 1.90), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ