ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με το step up του Μπιλ και τη σιγουριά του Γιόκιτς

Phoenix Suns guard Bradley Beal (3) during the first half of an NBA basketball game against the Oklahoma City Thunder, Sunday, March 3, 2024, in Phoenix. (AP Photo/Rick Scuteri)
Phoenix Suns guard Bradley Beal (3) during the first half of an NBA basketball game against the Oklahoma City Thunder, Sunday, March 3, 2024, in Phoenix. (AP Photo/Rick Scuteri) Ⓒ 2024 AP PHOTO/RICK SCUTERI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την ενδιαφέρουσα δυτική μονομαχία ανάμεσα στους Ντένβερ Νάγκετς και τους Φοίνιξ Σανς.

Οι Σανς επέλεξαν στην offseason να φέρουν στο Φοίνιξ τον Μπράντλεϊ Μπιλ, με στόχο να χτίσουν μία τριάδα, που θα τους οδηγήσει μέχρι το πρωτάθλημα. Στα χαρτιά το σχέδιο τους ήταν αρκετά φιλόδοξο, στην πράξη ωστόσο η Big-Three (Ντουράντ, Μπούκερ, Μπιλ) των ήλιων αποδεικνύεται πολύ εύθραυστη και ευάλωτη σε τραυματισμούς.

Αυτό έχει ως συνέπεια οι Σανς να μην μπορούν να βρουν την απαιτούμενη χημεία και κυρίως διάρκεια για να πρωταγωνιστήσουν στη Δύση. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μπιλ έχει χάσει φέτος 29 παιχνίδια της regular season, ενώ το περασμένο Σάββατο γύρισε τον αστράγαλό του ο Μπούκερ και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον μία εβδομάδα.

Την Κυριακή, χωρίς τον Μπούκερ στο παρκέ, η ομάδα του Φρανκ Βόγκελ βρέθηκε κάτω ακόμη και με 24 πόντους κόντρα στην Οκλαχόμα. Με επική αντεπίθεση κατάφερε να προηγηθεί στην 4η περίοδο, αλλά τελικά έχασε εντός έδρας με 118-110. Πήγε έτσι στράφι η εκπληκτική βραδιά του Γιουσούφ Νούρκιτς, που έκανε νέο ρεκόρ franchise, κατεβάζοντας 31 ριμπάουντ.

Η ομάδα του Φρανκ Βόγκελ, που παλεύει να παραμείνει στην πρώτη εξάδα της δυτικής περιφέρειας για να αποφύγει το play-in tournament, παίζει απόψε στο Ντένβερ με τους πρωταθλητές Νάγκετς.

Η παρέα του Νίκολα Γιόκιτς έχει αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς εν όψει playoffs και μετράει έξι διαδοχικές νίκες. Τελευταία την Κυριακή στο Λος Άντζελες, με 124-114 κόντρα στους Λέικερς, σε μία ιστορική βραδιά για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του NBA που ξεπέρασε τους 40.000 πόντους!

Το Ντένβερ είναι λογικά το καθαρό φαβορί για το αποψινό ματς στους 9,5 πόντους, δεδομένου ότι αναμένεται να παίξει με πλήρη σύνθεση, αφού επιστρέφει και ο Κάλντγουελ-Πόουπ, που δεν αγωνίστηκε στο Λος Άντζελες για προσωπικούς λόγους.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το Φοίνιξ για να φανεί ανταγωνιστικό μέσα στο σπίτι των πρωταθλητών θα χρειαστεί οπωσδήποτε μία γεμάτη παραγωγικά βραδιά από τους Ντουράντ και Μπιλ. Ο πρώην άσος των Γουίζαρντς είχε 31 πόντους την Κυριακή, με τον Μπούκερ εκτός. Πήρε πολύ περισσότερο την μπάλα στα χέρια του, είχε 10/14 σουτ εντός παιδιάς και 8/10 βολές.

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια, που έπαιξε πάνω από 31 λεπτά, ο Μπιλ σημείωσε κατά μέσο όρο 28,8 πόντους κατά μέσο όρο. Βατό κρίνεται το Over 18,5 για απόψε. Μαζί με το Over 6,5 ασίστ του Γιόκιτς χτίζουμε απόδοση στο 2.25.

Ο Joker έχει επαληθεύσει το συγκεκριμένο line και στις τελευταίες 15 συμμετοχές του. Επίσης, στα επτά προηγούμενα ματς με αντίπαλο το Νούρκιτς, μοίρασε κατά μέσο όρο 10,1 τελικές πάσες. Τον περασμένο Ιανουάριο, όταν το Ντένβερ κέρδισε μέσα στο Φοίνιξ είχε βγάλει 16 ασίστ!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντένβερ – Φοίνιξ: Μπιλ Over 18,5 πόντοι & Γιόκιτς Over 6,5 ασίστ (απόδοση 2.25), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ