ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με το Over του Πάουελ στο ντέρμπι του Λος Άντζελες

Los Angeles Clippers guard Norman Powell (24) plays against the Detroit Pistons in the second half of an NBA basketball game in Detroit, Friday, Feb. 2, 2024. (AP Photo/Paul Sancya)
Los Angeles Clippers guard Norman Powell (24) plays against the Detroit Pistons in the second half of an NBA basketball game in Detroit, Friday, Feb. 2, 2024. (AP Photo/Paul Sancya) Ⓒ 2024 AP PHOTO/PAUL SANCYA

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το ντέρμπι του Λος Άντζελες ανάμεσα στους Κλίπερς και τους Λέικερς.

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι από το αποψινό πρόγραμμα του NBA είναι δίχως άλλο το ντέρμπι του Λος Άντζελες, ανάμεσα στους Κλίπερς και τους Λέικερς (29/02 05:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Μάλιστα, το συγκεκριμένο ματς έχει ιστορικό χαρακτήρα και ουσιαστικά σηματοδοτεί το τέλος μίας εποχής, καθώς τα δύο franchises του LA θα αναμετρηθούν για τελευταία φορά σε regular season, έχοντας ως κοινή έδρα την Crypto.com Arena (πρώην Staples Center).

Οι Κλίπερς μοιράζονται την ίδια έδρα με τους Λέικερς από το 1999/20, αλλά από την επόμενη σεζόν, θα μετακομίσουν σε νέα υπερσύγχρονη αρένα στο Inglewood της Καλιφόρνια.

Οι Λέικερς επικράτησαν τον περασμένο Νοέμβριο των Κλίπερς για πρώτη φορά μετά από 11 διαδοχικές ήττες. Ακολούθησε άλλη μία νίκη για την παρέα του ΛεΜπρόν Τζέιμς στις 7 Ιανουαρίου για να δώσουν την απάντησή τους οι Κλίπερς δύο εβδομάδες αργότερα. Στην παρούσα φάση, το σκορ είναι 2-1 υπέρ των Λέικερς, οι οποίοι έχουν απόψε την ευκαιρία να κερδίσουν τη σειρά απέναντι στους Κλίπερς για πρώτη φορά μετά το 2012.

Οι Λέικερς έχασαν στο Φοίνιξ 123-113 την Κυριακή, αλλά στα τελευταία 10 παιχνίδια τους έχουν ρεκόρ 7-3 και δείχνουν σημάδια ανόδου. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα στον Φεβρουάριο έχουν το τρίτο καλύτερο επιθετικό rating (119,8) στη λίγκα και σουτάρουν με 39,6% από το τρίποντο, που είναι το πέμπτο καλύτερο ποσοστό.

Σε ό,τι αφορά στο απουσιολόγιο τους, ο ΛεΜπρόν δίνεται ως συνήθως αμφίβολος, αλλά κατά κανόνα αγωνίζεται με το συγκεκριμένο status. Από εκεί και πέρα, είναι εκτός οι Γουντ, Βάντερμπιλτ και Βίνσεντ.

Στον αντίποδα, οι Κλίπερς είχαν φτάσει κοντά στην κορυφή της Δυτικής Περιφέρειας στις αρχές Φεβρουαρίου. Με τέσσερις ήττες όμως στα τελευταία επτά ματς υποχώρησαν στην 4η θέση. Την Κυριακή έχασαν εντός έδρας με 123-107 από τους Κινγκς, χωρίς τον Πολ Τζορζ στη σύνθεσή τους. Ο πολύπειρος φόργουορντ θα απουσιάσει και από το αποψινό ντέρμπι.

Αυτό σημαίνει ότι για ακόμη ένα ματς θα πάρει περισσότερες ευθύνες επιθετικά ο Νόρμαν Πάουελ, ο οποίος στο προηγούμενο ματς με τους Κινγκς ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 21 πόντους σε σχεδόν 36 λεπτά συμμετοχής. Το Over 18,5 του Πάουελ απόψε προσφέρεται στο 1.80. Ο 30χρονος άσος στις τρεις πιο πρόσφατες συμμετοχές του σημείωσε κατά μέσο όρο 20,3 πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΛΑ Κλίπερς – ΛΑ Λέικερς: Πάουελ Over 18,5 (απόδοση 1.80), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ