ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με το 1.90 του Μπούκερ στο Ντάλας

Phoenix Suns guard Devin Booker celebrates late in the second half of an NBA basketball game against the Denver Nuggets Thursday, March 24, 2022, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Phoenix Suns guard Devin Booker celebrates late in the second half of an NBA basketball game against the Denver Nuggets Thursday, March 24, 2022, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) 2022 AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας από το NBA.

Το πρόγραμμα του ΝΒΑ απόψε ξεκινάει με το πολύ μεγάλο ματς ανάμεσα στο Ντάλας και το Φοίνιξ (20:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Δύο ομάδες που προκάλεσαν αίσθηση με τις κινήσεις τους στο trade deadline και θεωρητικά τρέφουν βλέψεις τίτλου.

Οι Σανς, στο δεύτερο παιχνίδι με τον Κέβιν Ντουράντ στην πεντάδα τους, κέρδισαν πανεύκολα την Παρασκευή, στο Σικάγο (125-104). Ο KD είχε 23 πόντους στο ντεμπούτο του με τους Χόρνετς και πρόσθεσε άλλους 20 προχθές κόντρα στους Μπουλς.

Από την άλλη, οι Μάβερικς, μετά από δύο κολλητές ήττες, κέρδισαν 133-126 τη Φιλαντέλφεια, με το δίδυμο Ντόντσιτς-Ιρβινγκ να σημειώνει συνολικά 82 πόντους. Ο Σλοβένος είχε 42 και ο Uncle Drew 40!

Οι 133 πόντοι που σημείωσε η ομάδα του Τζέισον Κιντ είναι η τρίτη καλύτερη επιθετική της συγκομιδή φέτος και απόψε στόχος είναι να κάνει για πρώτη φορά δύο σερί νίκες, με τον Luka-Magic και τον Ιρβινγκ μαζί στο παρκέ.

Φυσικά, έχει πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το γεγονός ότι Ιρβινγκ και Ντουράντ θα βρεθούν αντίπαλοι, ενώ πριν λίγο καιρό ήταν συμπαίκτες στο Μπρούκλιν. Εκτίμηση για το ποιος θα χαμογελάσει στο τέλος δεν είναι εύκολο να γίνει. Το πόσο αμφίρροπο ματς αναμένεται φαίνεται άλλωστε και στις αποδόσεις, όπου ο άσος είναι στο 1.90 και το διπλό στο 1.95.

Σε ατομικό επίπεδο ωστόσο, έχει ενδιαφέρον το Over 26,5 του Ντέβιν Μπούκερ σε απόδοση 1.90. Στα πρώτα δύο ματς με συμπαίκτη τον Ντουράντ, είχε 37 και 35 πόντους αντίστοιχα. Με τον KD στην ίδια πεντάδα, οι αντίπαλες άμυνες δεν θα μπορούν πλέον να επικεντρώνονται μόνο στον Μπούκερ, καθώς το Φοίνιξ έχει πια δύο καθαρόαιμους σκόρερ, επομένως αυτό δίνει τη δυνατότητα στον 26χρονο γκαρντ να εκτελεί με πολύ μεγαλύτερη άνεση.

Σε ό,τι αφορά στο Ντάλας, μπορούμε να ζητήσουμε το double-double του Ντόντσιτς σε αποδόσεις άνω του 2.00. Ο ηγέτης των Μάβερικς είχε πραγματοποιήσει πέρυσι μία επική σειρά στους ημιτελικούς της Δύσης, κόντρα στους Σανς, οδηγώντας την ομάδα του στην πρόκριση με 4-3. Σε αυτά τα επτά ματς, ο Ντόντσιτς είχε 32,6 πόντους κατά μέσο όρο και έκανε έξι double-doubles. Στην τρέχουσα regular season μετράει 29 και είναι στην 11η θέση της σχετικής λίστας. Με τον Ιρβινγκ στο πλευρό του, έκανε double-double και στις δύο νίκες των Τεξανών με Σίξερς και Σπερς.

Για όποιον θέλει να ρισκάρει, παίρνοντας σε combo αυτές τις δύο επιλογές, η απόδοση αγγίζει το 4.00.

Λ.Α. Λέικερς - Γκόλντεν Στέιτ

Σπουδαίο ματς στη Δύση και το Λέικερς – Γουόριορς (22:30 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24). Οι λιμνάνθρωποι προσπαθούν να προλάβουν το play in tournament, προς το παρόν όμως είναι στην 11η θέση και απόψε θα υποδεχθούν τους πρωταθλητές, χωρίς τον ΛεΜπρον Τζέιμς και τον Ντ' Άντζελο Ράσελ. Στον αντίποδα, το Γκόλντεν Στέιτ έχει σταθερά εκτός τον Αντριου Γουίγκινς, ωστόσο επιστρέφει απόψε μετά από απουσία 11 αγώνων ο Στεφ Κάρι.

Οι Γουόριορς, σε αυτά τα 11 ματς που έλειψε ο ηγέτης τους έκαναν ρεκόρ 7-4. Βέβαια, όλες οι νίκες τους ήρθαν εντός έδρας. Στις 23 Φεβρουαρίου, είχαν χάσει εύκολα με 124-111 στο Λος Άντζελες, από τους Λέικερς, ωστόσο σε εκείνη την αναμέτρηση ο Κάρι δεν ήταν "παρών".

Για την ομάδα του Ντάρβιν Χαμ, το σημερινό παιχνίδι είναι το τέταρτο στη σειρά χωρίς τον "βασιλιά". Στα προηγούμενα τρία γνώρισαν δύο ήττες. Την Παρασκευή, παρότι ο Αντονι Ντέιβις σημείωσε 38 πόντους, οι Λέικερς έχασαν εντός έδρας 110-102 από τους Τίμπεργουλβς, καθώς η υπόλοιπη η ομάδα έβαλε μόλις 64 πόντους με 24/64 σουτ (38%).

Ο AD σε 11 παιχνίδια φέτος χωρίς τον ΛεΜπρόν στο πλάι του έχει 28,7 πόντους και 15,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Στο 2.50 να σκοράρει απόψε μίνιμουμ 27, με νικητές όμως στο τέλος τους "πολεμιστές", που θα έχουν πίσω και τον Κάρι.

Οκλαχόμα - Γιούτα

Την Παρασκευή, η Οκλαχόμα συνέτριψε τη Γιούτα με 130-103, παρά το γεγονός ότι έπαιξε για πέμπτο σερί ματς, χωρίς τον κορυφαίο παίκτη της, τον Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ. Κλειδί για την επικράτηση των Θάντερ ήταν η άμυνά τους, καθώς υποχρέωσαν τους Τζαζ σε 26 λάθη, που ήταν η χειρότερή τους επίδοση από το 2015!

Απόψε, η Οκλαχόμα είναι και πάλι καθαρό φαβορί για τη νίκη κόντρα στη Γιούτα (06/03 02:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Πρώτον γιατί επιστρέφει ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, δεύτερο γιατί είναι φανερό πως οι Θάντερ στοχεύουν στο play in tournament, ενώ οι Τζαζ δεν ενδιαφέρονται με την ίδια θέρμη. Το θετικό για τους "μορμόνους" είναι ότι επιστρέφει απόψε στη δράση ο Τζόρνταν Κλάρκσον, που έλειψε σε δύο αγώνες, ωστόσο θα απουσιάσει αυτή τη φορά ο πρώτος σκόρερ τους, ο Λάουρι Μάρκανεν (25,2 πόντοι).

Προχθές, η άμυνα της Οκλαχόμα είχε προσαρμοστεί πάνω στον Φινλανδό άσο και τον ανάγκασε σε έξι λάθη. Σήμερα, στο στόχαστρο θα βρεθεί ο Κλάρκσον και το ενδεχόμενο να κάνει πάνω από τρία λάθη, προσφέρεται στο 2.25+. Ο 30χρονος άσος είναι ούτως ή άλλως επιρρεπής στα λάθη, αφού έχει φέτος 3,1 κατά μέσο όρο και ειδικά στα τελευταία τέσσερα ματς που αγωνίστηκε, με Σπερς, Θάντερ, Γκρίζλις και Πέισερς έκανε 5, 4, 6 και 7 αντίστοιχα.

Μαζί με τη νίκη της Οκλαχόμα, χτίζουμε ένα combo τριπλασιασμού. Εναλλακτικά, μπορούμε απλά να κρατήσουμε τον άσο με -6,5 πόντους στο 1.85.

Βοστώνη - Νέα Υόρκη

Στην Ανατολή, το μεγαλύτερο ματς της βραδιάς διεξάγεται στη Βοστώνη (06/03 02:30 Live από το SPORT24), εκεί όπου οι Σέλτικς περιμένουν τους σούπερ φορμαρισμένους Νικς.

Η Νέα Υόρκη έχει πλέον στρογγυλοκαθίσει στην πέμπτη θέση της περιφέρειας, αφού μετράει οκτώ διαδοχικές νίκες. Τελευταία, το δραματικό 122-120 στο Μαϊάμι, με τον Τζούλιους Ραντλ να σημειώνει 43 πόντους, εκ των οποίων και το νικητήριο τρίποντο 1,1 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε!

Σε αντίθεση με τους Νικς, οι Κέλτες προέρχονται από ήττα σοκ εντός έδρας κόντρα στο Μπρούκλιν, σε ένα ματς, που προηγήθηκαν με 28 πόντους διαφορά κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου και τελικά ηττήθηκαν με 115-105!

Επίσης, η ομάδα του Τζο Ματσούλα είχε ηττηθεί στις 27 Φεβρουαρίου, στο Madison Square Garden με 109-94. Οι Σέλτικς αναμένεται να έχουν αυξημένο κίνητρο, αφενός για να ισοφαρίσουν τη φετινή σειρά με τους Νικς στο 2-2, αφετέρου για να ξεπλύνουν την ντροπή από τις δύο πρόσφατες βαριές ήττες κόντρα στις ομάδες της Νέας Υόρκης.

Κάπου εδώ μάλλον θα σπάσει το σερί των Νικς, οι οποίοι κέρδισαν εντελώς οριακά τους Χιτ, στην προηγούμενη αναμέτρησή τους. Στο 1.45 ο ξερός άσος. Στο 2.20 με το Over 220,5. Το συγκεκριμένο όριο επαληθεύτηκε 9/12 φορές στα τελευταία ματς στο TD Garden.

Οι Νικς ούτως ή άλλως είναι φορμαρισμένοι και σκοράρουν εσχάτως πανεύκολα πάνω από 110 πόντους. Από την άλλη, οι Σέλτικς σημειώνουν φέτος εντός έδρας 120,6 ανά αγώνα. Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για το τρίτο και το τέταρτο καλύτερο επιθετικό rating του NBA φέτος (116,8 η Βοστώνη, 116,4 η Νέα Υόρκη)!

Λ.Α. Κλίπερς - Μέμφις

Σε μία χρονιά που το Μέμφις έδειχνε ικανό να κυνηγήσει ακόμη και τους τελικούς του ΝΒΑ, ο Τζα Μοράντ βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους εντελώς λάθος λόγους. Ο ηγέτης των Γκρίζλις τιμωρήθηκε από το NBA με ποινή δύο αγώνων, καθώς εμφανίστηκε live στα social media επιδεικνύοντας ένα όπλο σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Οι "αρκούδες" λοιπόν, θα παίξουν τα ξημερώματα στο Λος Άντζελες, χωρίς τον καλύτερό τους παίκτη (06/03 05:00 Live από το SPORT24). Οι απουσίες όμως δεν σταματούν εκεί. Πέρα από τον Στίβεν Ανταμς, που λείπει καιρό, τραυματίστηκε σοβαρά και ο Μπράντον Κλαρκ και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Επίσης, είναι εκτός με τιμωρία και ο Ντίλον Μπρουκς.

Εν ολίγοις, ο Τέιλορ Τζένκινς θα παρατάξει απόψε την ομάδα του χωρίς τρεις starters και τον καλύτερό του αναπληρωματικό. Ευκαιρία λοιπόν, για τους Κλίπερς να επιστρέψουν στις νίκες μετά από πέντε σερί ήττες, όλες από την ημέρα που απέκτησαν τον Ράσελ Γουέστμπρουκ!

Σε αυτό το διάστημα, οι Κλίπερς έχασαν δύο φορές από τους Κινγκς στον πόντο, την πρώτη μάλιστα στη δεύτερη παράταση. Επίσης, έχασαν στην παράταση και από το Ντένβερ. Πλέον, η ομάδα του Ταϊρόν Λου έχει υποχωρήσει στην 8η θέση της Δύσης με ρεκόρ 33-33 και ψάχνει απεγνωσμένα μία νίκη, καθώς η παρουσία της στα πλέι-οφ μόνο εξασφαλισμένη δεν είναι. Στο 1.70 ο άσος με -5,5 πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ντάλας – Φοίνιξ, 20:00

  • Μπούκερ Over 26,5 (απόδοση 1.90)
  • Ντόντσιτς double-double (απόδοση 2.07)

Λ.Α. Λέικερς – Γκόλντεν Στέιτ

  • 2 & Ντέιβις 27+ πόντοι (απόδοση 2.50)

Οκλαχόμα – Γιούτα, 02:00

  • 1 -6,5 (απόδοση 1.85)
  • Κλάρκσον Over 3,5 λάθη (απόδοση 2.27)

Βοστώνη – Νέα Υόρκη, 02:30

  • 1 & Over 220,5 (απόδοση 2.20)

Λ.Α. Κλίπερς – Μέμφις, 05:00

  • 1 -5,5 (απόδοση 1.70)
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ