ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με τις ασίστ του Κάρι και τους πόντους του Τζορτζ

Ο Στεφ Κάρι
Ο Στεφ Κάρι Ⓒ 2023 GODOFREDO A. VASQUEZ/ ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση ανάμεσα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και τους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια απόψε στο πρόγραμμα του NBA είναι αναμφίβολα αυτό ανάμεσα στους Γουόριορς και τους Κλίπερς, οι οποίοι κοντράρονται στο Σαν Φρανσίσκο.

Το Γκόλντεν Στέιτ έχει χτυπήσει φόρμα, μετρώντας πέντε διαδοχικές νίκες και επτά στα τελευταία οκτώ ματς. Βελτίωσε έτσι το ρεκόρ του σε 26-25 και βρίσκεται πλέον στη 10η θέση της Δύσης. Στον αντίποδα, οι Κλίπερς φιγουράρουν στην τρίτη θέση της δυτικής περιφέρειας με ρεκόρ 35-17, έχοντας επτά νίκες στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.

Τη Δευτέρα, στο παιχνίδι με τους Τζαζ στο Σολτ Λέικ, ο Στιβ Κερ δεν κάθισε στον πάγκο των Γουόριορς, καθώς έδωσε το παρών στην κηδεία του άλλοτε βοηθού του, Ντέγιαν Μιλόγεβιτς, στη Σερβία. Την ομάδα καθοδήγησε ο Κένι Ατκινσον, με τους Dubs να κερδίζουν άνετα με 129-107.

Ακόμη κι έτσι, η νίκη προστίθεται στο ενεργητικό του Κερ, ο οποίος έφτασε τις 499 ως τεχνικός των Γουόριορς και απόψε έχει την ευκαιρία να τις κάνει 500 και να γίνει ο 37ος τεχνικός στην ιστορία του ΝΒΑ που πετυχαίνει κάτι τέτοιο.

Προγνωστικά NBA

Οι μπουκ δίνουν φαβορί την έδρα στους 3,5 πόντους, καθώς οι Κλίπερς, που έχασαν τη Δευτέρα με 121-100 από την πρωτοπόρο της Δύσης, Μινεσότα, θα παραταχθούν χωρίς τον Καουάι Λέοναρντ. Το ματς πάντως αναμένεται ντέρμπι, όπως άλλωστε ήταν και τα πρώτα τρία μεταξύ των δύο ομάδων, την εφετινή σεζόν. Η σειρά τώρα είναι στο 2-1 υπέρ των Κλίπερς, ωστόσο κανένα από τα προηγούμενα παιχνίδια δεν κρίθηκε με διαφορά μεγαλύτερη των οκτώ πόντων.

Δεν είναι λοιπόν εύκολο να πάμε σε σημείο. Προτιμότερο να στραφούμε στα ειδικά και στις ασίστ του Στεφ Κάρι, ο οποίος στα τελευταία πέντε ματς κόντρα στους Κλίπερς έχει 9, 6, 8, 11 και 4 τελικές πάσες αντίστοιχα. Ο Ταϊρόν Λου συνήθως αντιμετωπίζει με double-team τον Κάρι, ο οποίος υποχρεώνεται απέναντι στο LA να πασάρει περισσότερο την μπάλα.

Στο 1.75 το Over 5,5 ασίστ του ηγέτη των Γουόριορς, που στο τελευταίο ματς με τη Γιούτα έδωσε 10. Αν ζητήσουμε και 20+ πόντους από τον Πολ Τζορτζ φτάνουμε στο 2.25. Ο πολύπειρος άσος των Κλίπερς, σε τέσσερα ματς φέτος χωρίς τον Λέοναρντ στο παρκέ, έβαλε 22 με την Οκλαχόμα, 21 με τη Βοστώνη, 25 με τη Σάρλοτ και 23 με το Μέμφις.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκόλντεν Στέιτ – Λος Άντζελες Κλίπερς: Κάρι Over 5,5 ασίστ & Τζορτζ 20+ πόντους (απόδοση 2.25), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ