ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με την αντίδραση του Κάρι και το Over στο Γουόριορς - Μπακς

Ο Στεφ Κάρι
Ο Στεφ Κάρι Ⓒ 2024 MATT SLOCUM/ ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τη σπουδαία αναμέτρηση των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Το Μιλγουόκι ξεκινάει απόψε ένα trip τεσσάρων αγώνων στην Καλιφόρνια, αρχής γενομένης από το ματς με τους Γουόριορς στο Σαν Φρανσίσκο. Οι Μπακς μέχρι το εντός έδρας 113-106 επί των Κλίπερς, την περασμένη Δευτέρα, είχαν δώσει μόλις τρία ματς φέτος κόντρα σε ομάδες της Pacific.

Ασφαλώς, τα διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια με Γουόριορς, Λέικερς, Κλίπερς και Κινγκς αποτελούν ένα πολύ γερό κρας τεστ για τους Μπακς, που μετρούν έξι διαδοχικές νίκες και έχουν βελτιώσει κατακόρυφα την άμυνά τους, μετά το All-Star Weekend.

Υπενθυμίζεται, ότι τον περασμένο Ιανουάριο, το Μιλγουόκι είχε κερδίσει με 129-119 στο Fiserv Forum τους Γουόριορς, οι οποίοι ωστόσο είχαν αγωνιστεί τότε χωρίς τους Στεφ Κάρι και Ντρέιμοντ Γκριν. Μέχρι στιγμής, τα "ελάφια" έχουν ρεκόρ 4-1 κόντρα στις ομάδες της Pacific.

Προχθές, η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς επιβλήθηκε των Κλίπερς, παρά την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος είναι αμφίβολος και για απόψε. Με τον Greek Freak εκτός δράσης, βγήκε μπροστά ο Ντέμιαν Λίλαρντ, σημειώνοντας 41 πόντους.

Οι στοιχηματικές εταιρίες λογικά δίνουν φαβορί τους Γουόριορς στους +3,5 πόντους, από τη στιγμή που υπάρχει ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί ο Γιάννης. Ούτως ή άλλως, η ομάδα του Στιβ Κερ μετράει 11 νίκες στα τελευταία 14 ματς, παρουσιάζοντας σημάδια ανάκαμψης. Βέβαια, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι, την Κυριακή που μας πέρασε, οι Dubs διασύρθηκαν με 52 πόντους διαφορά από τους Σέλτικς, στη Βοστώνη!

Ο Στεφ Κάρι ήταν αμφίβολος για το συγκεκριμένο ματς, αλλά τελικά αγωνίστηκε. Βέβαια, έμεινε μόλις 17 λεπτά στο παρκέ, έχοντας 0/9 τρίποντα. Δύσκολα, ο ηγέτης των Γουόριορς να είναι ξανά τόσο άστοχος σε δεύτερο σερί ματς. Άλλωστε, φέτος σκοράρει κατά μέσο όρο 27,1 πόντους. Την περσινή σεζόν, στο αντίστοιχο εντός έδρας ματς με τους Μπακς είχε σκοράρει 36, ενώ το 2021 είχε βάλει 41.

Αγγίζουμε τον διπλασιασμό με τους 25+ πόντους πολύπειρου γκαρντ κι ένα βατό Over στο 219,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκόλντεν Στέιτ – Μιλγουόκι: Κάρι 25+ πόντοι & Over 219,5 (απόδοση 1.98), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ