ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με τη συνήθεια των Μπακς στα back to back και τον Μάρκανεν στο 1.98

Ο άσος των Γιούτα Τζαζ, Λάουρι Μάρκανεν
Ο άσος των Γιούτα Τζαζ, Λάουρι Μάρκανεν © 2022 GEORGE FREY/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς στο Σολτ Λέικ Σίτι με τους Γιούτα Τζαζ.

Το Μιλγουόκι δίνει τα ξημερώματα το τέταρτο διαδοχικό του ματς στη Δύση, αντιμετωπίζοντας τους Γιούτα Τζαζ (05/02 03:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Χθες κέρδισε τους shorthanded Μάβερικς με 129-117 στο Ντάλας και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη σε τρία παιχνίδια με τον Ντοκ Ρίβερς στον πάγκο.

Παράλληλα ο Ρίβερς ισοφάρισε τον Λάρι Μπράουν στην 8η θέση των τεχνικών με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του ΝΒΑ και απόψε έχει την ευκαιρία να τον ξεπεράσει.

Οι Μπακς επικράτησαν στο Τέξας, χάρη στον εκπληκτικό Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 48 πόντους, 10 ασίστ και 6 ριμπάουντ. Με ηγέτη τον Greek Freak τα "ελάφια" ανέτρεψαν διαφορά 25 πόντων και επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά τις κολλητές ήττες σε Ντένβερ και Πόρτλαντ.

Σημειώνεται πάντως, πως η μεγαλύτερη ανατροπή φέτος των Μπακς είχε γίνει τον περασμένο Νοέμβριο, όταν είχαν κερδίσει στο Fiserv Forum τους Μπλέιζερς, ενώ βρέθηκαν στο -26.

Η παρέα του Γιάννη βρίσκεται σταθερά στη δεύτερη θέση της Ανατολής, έχοντας πλέον ρεκόρ 33-16. Στον αντίποδα, οι Τζαζ είναι στη 10η θέση της Δύσης και έχουν υποχωρήσει κάτω από το 50%, στο 24-26, αφού μετρούν τρεις διαδοχικές ήττες και έξι στα τελευταία οκτώ παιχνίδια τους.

Στο πιο πρόσφατο, την περασμένη Πέμπτη, η Γιούτα έχασε 127-124 εντός έδρας από τη Φιλαντέλφεια, στο πρώτο της παιχνίδι στο Delta Center μετά από ένα επίπονο road trip έξι αγώνων.

Οι μορμόνοι δεν εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του Τζόελ Εμπίντ και ηττήθηκαν καθώς επέτρεψαν στον Ταϊρίς Μάξεϊ να σκοράρει 51 πόντους! Πήγε έτσι στράφι η εξαιρετική εμφάνιση του Λάουρι Μάρκανεν, ο οποίος σημείωσε 28 πόντους, εκ των οποίων οι 14 στην 4η περίοδο.

Σε ό,τι αφορά στο αποψινό ματς, οι μπουκ δίνουν οριακό φαβορί τον άσο στο 1.87, αφενός διότι οι Τζαζ είναι πιο ξεκούραστοι, αφετέρου γιατί οι Μπακς θα αγωνιστούν back to back, επομένως υπάρχει πιθανότητα να προστατευτούν ορισμένοι starters.

Πρέπει πάντως να σημειωθεί, ότι το Μιλγουόκι έχει φέτος ρεκόρ 6-1 όταν παίζει χωρίς ημέρα ξεκούρασης προηγουμένως. Επίσης, έξι από τα επτά αυτά παιχνίδια είχαν μίνιμουμ 246 πόντους. Ο συνδυασμός του Over 239,5 με το Over 20,5 του Μάρκανεν μας επιστρέφει απόδοση κοντά στον διπλασιασμό. Ο Φινλανδός άσος επιβεβαίωσε το συγκεκριμένο line 11 φορές στις τελευταίες 14 συμμετοχές του. Στο παιχνίδι του Ιανουαρίου, στο Μιλγουόκι, όταν η Γιούτα είχε κερδίσει τους Μπακς με 132-116 είχε σημειώσει ακριβώς 21 πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιούτα – Μιλγουόκι: Over 239,5 & Μάρκανεν Over 20,5 (απόδοση 1.98), 03:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ