ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με το 2.15 στη μονομαχία του Γιάννη κόντρα στον Ντόντσιτς

Dallas Mavericks guard Luka Doncic (77) is defended by Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) during the fourth quarter of an NBA basketball game in Dallas, Friday, Dec. 9, 2022. The Bucks won 106-105. (AP Photo/LM Otero)
Dallas Mavericks guard Luka Doncic (77) is defended by Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) during the fourth quarter of an NBA basketball game in Dallas, Friday, Dec. 9, 2022. The Bucks won 106-105. (AP Photo/LM Otero) ©2022 AP PHOTO/LM OTERO

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τη σπουδαία αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς στο Τέξας απέναντι στους Ντάλας Μάβερικς.

Το road trip των Μπακς στην άγρια Δύση συνεχίζεται απόψε με την αναμέτρηση κόντρα στους Μάβερικς, του Λούκα Ντόντσιτς. Αυτό θα είναι το τρίτο διαδοχικό ματς στο δρόμο για την παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο (03/02 03:30 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24).

Στα προηγούμενα δύο το Μιλγουόκι ηττήθηκε στο Ντένβερ και το Πόρτλαντ, έχοντας πλέον στον πάγκο του ως head coach τον Ντοκ Ρίβερς, ο οποίος ξεκίνησε τη θητεία του στα "ελάφια" με 0/2.

Ειδικά στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τους Μπλέιζερς, στο επίκεντρο βρέθηκε ασφαλώς ο Ντέμιαν Λίλαρντ, ο οποίος επέστρεψε για πρώτη ως αντίπαλος στην έδρα που απήλαυσε δεκάδες standing ovations στο παρελθόν.

Ο Λίλαρντ είχε 25 πόντους με 9/23 σουτ κόντρα στην πρώην ομάδα του, ωστόσο η νίκη κατέληξε στους Μπλέιζερς με 119-116. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα στα τελευταία τέσσερα ματς για το Μιλγουόκι, το οποίο παραμένει μεν σταθερά στη δεύτερη θέση της Ανατολής με 32-16, αλλά πλέον απειλείται σοβαρά από τους Νικς, που έχουν ρεκόρ 32-17.

Σε ό,τι αφορά στο Ντάλας, έπαιξε κι αυτό την Τετάρτη και γνώρισε τη συντριβή με 121-87 στη Μινεάπολις από τους Τίμπεργουλβς, σε ένα ματς πάντως που απουσίασαν τόσο ο Ντόντσιτς, όσο και ο Καϊρί Ιρβινγκ.

Ο Σλοβένος σούπερ σταρ θα επιστρέψει απόψε στη δράση, δεν ισχύει όμως το ίδιο για τον Ιρβινγκ (25,2 πόντους), που δίνεται εξαιρετικά αμφίβολος. Ίδιο είναι το στάτους και για τον Ντέρεκ Λάιβλι, τον κορυφαίο rim protector των Μάβερικς. Συν τοις άλλοις, είναι αμφίβολος ο starter Ντέρικ Τζόουνς Τζούνιορ (10,1 πόντους) και δεδομένα εκτός ο χρήσιμος Ντάντε Εξουμ (9,2 πόντους).

Στον αντίποδα, οι Μπακς εκτός απροόπτου θα κατέβουν πλήρεις, επομένως είναι λογικό ότι προσφέρονται φαβορί στους 4,5 πόντους. Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για δύο ομάδες που βασίζονται κυρίως στις εξαιρετικές τους επιθέσεις και σαφώς λιγότερο στην άμυνά τους. Το Μιλγουόκι έχει το τρίτο καλύτερο offensive rating (120,1) στη λίγκα και το Ντάλας το δέκατο (117,4). Πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι το offensive rating των Μάβερικς εκτοξεύεται στους 126,3 πόντους ανά 100 κατοχές όταν κερδίζουν, που είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση στη λίγκα.

Με τον Ιρβινγκ doubtful όλο το επιθετικό παιχνίδι των γηπεδούχων θα βασιστεί στον Ντόντσιτς. Ούτως ή άλλως, οι Μπακς δεν έχουν κάποιον γκαρντ που μπορεί να ματσάρει με τον Σλοβένο. Αντίστοιχα, με τον Λάιβλι λογικά εκτός, η ομάδα του Τζέισον Κιντ (πρώην τεχνικός των Μπακς) δεν έχει σοβαρό αντίπαλο δέος μέσα στη ρακέτα για να περιορίσει τον Γιάννη.

Υπενθυμίζεται, ότι τον περασμένο Νοέμβριο, στο Fiserv Forum, οι Μπακς είχαν κερδίσει 132-125 τους Μάβερικς με τον Greek Freak να σημειώνει 40 πόντους και τον Luka Magic 35. Στο 2.15 το ενδεχόμενο να σκοράρουν και απόψε 30+ οι δύο σούπερ σταρ και παράλληλα να επιβεβαιωθεί το Over σε ένα βατό line στους 235,5 πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντάλας – Μιλγουόκι: Ντόντσιτς 30+ πόντοι & Γιάννης 30+ πόντοι & Over 235,5 (απόδοση 2.15), 03:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ