ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με ψυχολογία οι Σίξερς, αντιδρούν οι Σέλτικς, combo του 2.25

Ο Τζέιλεν Μπράουν με την φανέλα των Σέλτικς
Ο Τζέιλεν Μπράουν με την φανέλα των Σέλτικς Ⓒ 2023 MICHAEL DWYER/ ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το Game 2 στην ημιτελική σειρά της Ανατολής, ανάμεσα στη Βοστώνη και τη Φιλαντέλφεια.

Η Φιλαντέλφεια σόκαρε τη Βοστώνη στο Game 1. Παρά την απουσία του Τζόελ Εμπίντ έκανε το break, κερδίζοντας 119-115 με κορυφαίο τον Τζέιμς Χάρντεν. Ο "μούσιας" σημείωσε 45 πόντους και ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση της καριέρας του σε αγώνα των playoffs.

Οι Σέλτικς εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του Εμπίντ και υπερίσχυσαν κατά κράτος στους πόντους μέσα από τη ρακέτα (66-42). Ωστόσο, οι Σίξερς είχαν επτά τρίποντα παραπάνω (10-17) και οκτώ λάθη λιγότερα (16-8)!

Επίσης, η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς είχε μεγαλύτερη πολυφωνία, με τον Ταϊρίς Μάξεϊ να σημειώνει 26 πόντους, τον Τομπάιας Χάρις 18 και τον Ντ Αντονι Μέλτον 17. Ακόμη και ο Πολ Ριντ, που ξεκίνησε αντί του Εμπίντ, ήταν θετικός, γράφοντας double-double (10 πόντοι, 13 ριμπάουντ).

Στον αντίποδα, η Βοστώνη είχε ως είθισται κορυφαίους τους Τζέισον Τέιτουμ και Τζέιλεν Μπράουν με 39 και 23 πόντους αντίστοιχα. Ωστόσο, οι δύο σταρ των Σέλτικς πέτυχαν μαζί μόλις 10 πόντους στην τέταρτη περίοδο, ενώ ο Χάρντεν μόνος του έβαλε 15. Ο πολύπειρος άσος των Σίξερς ευστόχησε συνολικά σε επτά τρίποντα (7/14), μεταξύ των οποίων και αυτό που έκρινε ουσιαστικά τον νικητή, 8,4 δεύτερα πριν το φινάλε.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Οι Κέλτες είναι υποχρεωμένοι απόψε να απαντήσουν (04/05 03:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24), ωστόσο όλα δείχνουν ότι οι Σίξερς θα έχουν αυτή τη φορά στη σύνθεσή τους και τον Εμπίντ. Ο πανευτυχής Καμερουνέζος σούπερ σταρ, μετά την αναμενόμενη ανάδειξή του σε MVP της σεζόν, τόνισε πως νιώθει πολύ καλά και είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση, αρκεί βέβαια να ανάψει το "πράσινο" φως και το ιατρικό επιτελείο.

Ο ηγέτης των Σίξερς, που έχασε τα δύο προηγούμενα ματς, συμμετείχε κανονικά στο πρωινό shootaround της Τετάρτης και έδειξε πως μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του. Υπάρχει βέβαια και η οπτική ότι είναι καλύτερο να προστατευτεί άλλο ένα παιχνίδι, προκειμένου να είναι 100% έτοιμος για την πρώτη αναμέτρηση με τους Σέλτικς στη Φιλαντέλφεια. Ο Εμπίντ όμως είναι φανερό πως δεν... κρατιέται και λογικά θα πατήσει κανονικά το παρκέ του TD Garden.

Σε κάθε περίπτωση, η εικόνα του πρώτου ματς και το χάντικαπ των 7,5 πόντων μας δίνει το δικαίωμα να στραφούμε προς το διπλό, ανεβάζοντας πάντως το line στο 12,5 για μεγαλύτερη ασφάλεια. Μαζί με τους 23+ πόντους του Τζέιλεν Μπράουν χτίζουμε ένα bet builder στο 2.25.

Ο Μπράουν στο Game 1 ήταν εξαιρετικά οικονομικός, αφού είχε 8/10 σουτ και 4/4 βολές. Απόψε αναμένεται να πάρει σαφώς περισσότερες προσπάθειες. Στον πρώτο γύρο είχε 20,3 σουτ ανά ματς και 26,7 πόντους κατά μέσο όρο. Ειδικά μάλιστα αν αγωνιστεί ο Εμπίντ, είναι δεδομένο πως οι Σέλτικς θα στραφούν περισσότερο στο τρίποντο. Η άμυνα των Σίξερς αποκτάει άλλη οντότητα μέσα στη ρακέτα με τον Καμερουνέζο σέντερ, αλλά χάνει στην περιφέρεια, καθώς δεν μπορεί να ακολουθήσει με ευχέρεια στις αλλαγές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βοστώνη – Φιλαντέλφεια: 2 +12,5 & Μπράουν 23+ πόντοι (απόδοση 2.25), 03:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ