ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με κίνητρο και Γκομπέρ στο 3.35 η Μινεσότα

Προγνωστικά NBA: Με κίνητρο και Γκομπέρ στο 3.35 η Μινεσότα
AP PHOTO/RICK BOWMER

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Μινεσότα με το Σαν Αντόνιο για την προτελευταία ημέρα της regular season στο NBA.

Η Μινεσότα (40-40) έχει ακόμη δύο παιχνίδια για την κανονική περίοδο και βρίσκεται στην 9η θέση της Δύσης. Την Τρίτη κέρδισε με 107-102 στο Μπρούκλιν και εξασφάλισε ότι δεν πρόκειται να πέσει πιο κάτω. Αν μάλιστα κερδίσει απόψε το αδιάφορο Σαν Αντόνιο και αύριο τη Νέα Ορλεάνη, θα προσπεράσει τους Πέλικανς και θα τερματίσει στην όγδοη θέση. Μπορεί να φτάσει ακόμη και στην έβδομη, αν ταυτόχρονα χάσουν οι Λέικερς από τους Τζαζ, ένα σενάριο πάντως που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Σε κάθε περίπτωση, οι Τίμπεργουλβς ξέρουν ότι αν κάνουν στο φινάλε της regular season το 2x2, τότε θα αποκτήσουν το δικαίωμα της δεύτερης ευκαιρίας στο play in. Δηλαδή, ακόμη και να χάσουν το πρώτο τους παιχνίδι, θα παίξουν και δεύτερο για μπουν στα playoffs.

Το Σαν Αντόνιο έχει εκτός για απόψε τους Ντέβιν Βάσελ, Τζέρεμι Σόχαν, Ντεβόντε Γκράχαμ, Ματ ΜακΝτέρμοτ, Τσαρλς Μπάσι και Κεμ Μπιρτς. Επίσης, είναι αμφίβολοι οι Κέλντον Τζόνσον και Ρομέο Λάνγκφορντ. Στο τελευταίο τους παιχνίδι, την Πέμπτη, κέρδισαν τους Μπλέιζερς στο Οστιν. Για πρώτη φορά έγινε αγώνας του NBA στο Moody Center, την έδρα που χρησιμοποιεί η αναπτυξιακή ομάδα των Σπερς στη G-League. Απόψε, τα “σπιρούνια” θα αγωνιστούν κανονικά στη φυσική τους έδρα.

Η Μινεσότα πάντως, εκτός από ανώτερη ομάδα, έχει πολύ πιο ισχυρό κίνητρο και είναι πιο ξεκούραστη, αφού είχε δύο ημέρες παραπάνω off. Βέβαια, το χάντικαπ είναι πολύ ψηλά, στους 14,5 πόντους. Το σύνολο του Κρις Φιντς μπορεί να κάνει απόψε τη δουλειά του και με μικρότερη έκτασης νίκης. Στοιχηματικά, έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον το σενάριο να κατεβάσει μίνιμουμ 15 ριμπάουντ στο 3.35 ο Ρουντί Γκομπέρ. Ο Γάλλος σέντερ έχει φέτος 11,7 κατά μέσο όρο όρο, όμως στα τελευταία έξι ματς, κατάφερε να μαζέψει τουλάχιστον 15 τέσσερις φορές κόντρα σε Γουόριορς, Κινγκς, Σανς και Μπλέιζερς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαν Αντόνιο – Μινεσότα: Γκομπέρ 15+ ριμπάουντ (απόδοση 3.35), 23:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ