ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με ένα combo στο 2.00 στο τελευταίο ματς των Μπακς για τη regular season

Προγνωστικά NBA: Με ένα combo στο 2.00 στο τελευταίο ματς των Μπακς για τη regular season
2024 AP PHOTO/MORRY GASH

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την κρίσιμη τελευταία αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς, για τη regular season του NBA, στο Ορλάντο.

Τελευταία αγωνιστική ημέρα για τη regular season του NBA, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει 15 αναμετρήσεις, αφού δεν υπάρχει απόψε ομάδα που να μην αγωνίζεται. Το Μιλγουόκι δοκιμάζεται στη Φλορίντα με το Ορλάντο σε ένα ματς που θα κρίνει την τελική του κατάταξη στην Ανατολή.

Το παιχνίδι αναμένεται εκ των πραγμάτων απαιτητικό, αφενός διότι δεν θα παίξει ο τραυματίας Γιάννης Αντετοκούνμπο, αφετέρου γιατί οι Μάτζικ έχουν ισχυρό κίνητρο. Η ομάδα του Τζαμάλ Μόσλι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 5η θέση της Ανατολής με ρεκόρ 46-35, το ίδιο ακριβώς με τους Σίξερς και τους Πέισερς. Στο Ορλάντο βέβαια, γνωρίζουν πως αν απόψε κερδίσουν τους Μπακς κλειδώνουν την παρουσία τους στα playoffs και θα αποφύγουν την ψυχοφθόρο διαδικασία του play-in tournament.

Οι Μάτζικ έχουν φέτος πραγματοποιήσει την καλύτερή τους σεζόν εδώ και 13 χρόνια. Δηλαδή από το 2010/11, όταν είχαν πετύχει 52 νίκες στη regular season. Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί, ότι προέρχονται από ένα αποτυχημένο road trip τριών αγώνων, όπου γνώρισαν ισάριθμες ήττες, όλες μάλιστα με διψήφια διαφορά από Χιούστον, Μιλγουόκι και Φιλαντέλφεια.

Τουλάχιστον, επέστρεψε στη δράση μετά από απουσία δύο αγώνων, λόγω προβλήματος στον αστράγαλο, ο Φραντς Βάγκνερ. Ο Γερμανός φόργουορντ είχε 24 πόντους στο τελευταίο ματς με τους Σίξερς και σημείωσε 20+ στις τέσσερις από τις πέντε προηγούμενες εμφανίσεις του.

Σε ό,τι αφορά στο Μιλγουόκι, έχει ρεκόρ 49-32 κι αν κερδίσει στο Ορλάντο θα εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στην ανατολική περιφέρεια. Σε αντίθετη περίπτωση, ενδέχεται να υποχωρήσει μέχρι και την 4η θέση, ανάλογα με το τι θα κάνουν οι Νικς, που έχουν επίσης ρεκόρ 49-32 και οι Καβαλίερς, που έχουν ρεκόρ 48-33 και υπερισχύουν σε πιθανή ισοβαθμία με τους Μπακς. Σημειώνεται, ότι η Νέα Υόρκη παίζει απόψε με το Σικάγο και το Κλίβελαντ με τη Σάρλοτ, έχουν δηλαδή και οι δύο βατούς αντιπάλους.

Οι Μπακς προέρχονται από τη βαριά ήττα της Παρασκευής, στην Οκλαχόμα, με 125-107, σε ένα ματς βέβαια που δεν αγωνίστηκαν ο Γιάννης και ο Λίλαρντ. Ο δεύτερος θα επιστρέψει απόψε στη δράση. Υπενθυμίζεται, ότι την περασμένη Τετάρτη, τα “ελάφια” κέρδισν άνετα το Ορλάντο στο Fiserv Forum με τον πολύπειρο γκαρντ να έχει 29 πόντους και 9 ασίστ. Εξαιρετικός ήταν και ο Μπόμπι Πόρτις με 30 πόντους, 9 ριμπάουντ και πέντε κλεψίματα (career-high).

Οι μπουκ δίνουν απόψε φαβορί το Ορλάντο στους 4,5 πόντους, διότι πέρα από την απουσία του Greek Freak μετρούν και το γεγονός ότι το Μιλγουόκι έχει ρεκόρ 3-7 στα τελευταία δέκα παιχνίδια του. Ο απλός άσος μαζί με 15+ πόντους του Πόρτις προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού. Ο δυναμικός άσος των Μπακς σκοράρει φέτος 21,3 πόντους στα οκτώ παιχνίδια που δεν έπαιξε ο Γιάννης, ενώ στα επτά ματς του Απριλίου έχει 17,6 κατά μέσο όρο

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ορλάντο – Μιλγουόκι: 1 & Πόρτις 15+ πόντους (απόδοση 2.00), 20:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ