DAILY BET

Προγνωστικά NBA: Μάχη στη Μασαχουσέτη με MatchCombo του 2.39

November 28, 2021, Toronto, on, Canada: Boston Celtics Jayson Tatum 0 drives past Toronto Raptors Yuta Watanabe during first half NBA, Basketball Herren, USA basketball action in Toronto, Sunday, Nov. 28, 2021. Jayson Tatum Yuta Watanabe PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxONLY - ZUMAc35_ 20211128_zaf_c35_113 Copyright: xChrisxYoungx
November 28, 2021, Toronto, on, Canada: Boston Celtics Jayson Tatum 0 drives past Toronto Raptors Yuta Watanabe during first half NBA, Basketball Herren, USA basketball action in Toronto, Sunday, Nov. 28, 2021. Jayson Tatum Yuta Watanabe PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxONLY - ZUMAc35_ 20211128_zaf_c35_113 Copyright: xChrisxYoungx IMAGO IMAGES/ZUMA PRESS

H κόντρα των Σέλτικς με τους Πέλικανς στη Βοστόνη και οι φορμαρισμένοι Μαβς του Τζέισον Κιντ αποτελούν τις σταθερές στις σημερινές επιλογές μας από το ΝΒΑ.

Οι Σέλτικς προσπαθούν να μπουν στο μονοπάτι των επιτυχιών με τον ρούκι κόουτς Ουντόκα. Παρά τα κάποια πρώτα σημάδια βελτίωσης που είδαμε πρόσφατα, είναι προφανές ότι η ομάδα χρειάζεται ακόμα δουλειά για να μπορέσει να κοιτάξει ψηλότερα. Το είδαμε καθαρά στις αναμετρήσεις των Κελτών απέναντι στη Φιλαδέλφεια και τους αποδεκατισμένους Μπουλς, τους οποίους νίκησαν με μεγάλη δυσκολία (χρειάστηκαν οι βολές του Ρόμπερτ Ουίλιαμς στο τέλος σε μια αναμέτρηση όπου οι νικητές χρειάστηκαν +18 ριμπάουντ για να φτάσουν στην επικράτηση).

Στη Βοστόνη έχουν χτίσει ένα σύνολο με αρκετά καλές αμυντικές προδιαγραφές που όμως αδυνατεί να ρολάρει στο επιθετικό κομμάτι, όπου και παρουσιάζει μια παρατεταμένα δυσλειτουργική εικόνα. Ο καλός Δεκέμβριος του Τζος Ρίτσαρντσον δεν είχε συνέχεια, ο Σρέντερ έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και ο Ουντόκα ψάχνει τη σταθερά που θα υποστηρίξει επιθετικά τους Μπράουν-Τέιτουμ. O πρώην σταρ του Ντιούκ έχει γράψει τρία double-double στα τελευταία τέσσερα ματς, μετρώντας σε αυτό το διάστημα 10.5 ριμπάουντ.

Οι Πέλικανς εμφανίζουν ένα καλό πρόσωπο στους τελευταία αγώνες όπου έχουν ρεκόρ 3-2. To δίδυμο των Ίνγκραμ (26.6 πόντοι στα πέντε πιο πρόσφατα ματς)-Βαλαντσιούνας έχει αποκτήσει χημεία και αποτελεί τη βάση του παιχνιδιού του συνόλου του Ουίλι Γκριν στην προσπάθεια της να παίξει τη ζαριά του play-in. Οι Πέλικανς, οι οποίοι έχουν ακόμα εκτός του Ζαϊόν Ουίλιαμσον, είναι μια από τις αποτελεσματικότερες ομάδες της λίγκας σε όρους rebounding, όντας πολύ δυνατοί σε αυτό κομμάτι και στις δύο πλευρές του παρκέ. Μακριά από τη Νέα Ορλεάνη η επίδοση τους είναι 6-16.Με τους Σέλτικς όμως να στερούνται και πάλι των υπηρεσιών του Μάρκους Σμαρτ, αναμένουμε μια αμφίρροπη αναμέτρηση.

Πάμε με MatchCombo, Νικητής Μπόστον Σέλτικς & Tζέισον Τέιτουμ Ριμπάουντ 7+ σε απόδοση 2.39 στη Stoiximan

Στο Τέξας, οι φορμαρισμένοι Μάβερικς υποδέχονται την Οκλαχόμα. Το Ντάλας κάνει την αντεπίθεση του έχοντας σκαρφαλώσει στην Πέμπτη θέση της Δυτική Περιφέρειας, μετρώντας 8 νίκες στα τελευταία του 9 ματς. Το πείραμα δείχνει να πετυχαίνει. Ο κόουτς Καρλάιλ είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα λαμπρά μυαλά του αθλήματος στην Αμερική, όμως η σκληροτράχηλη version των Μαβς του Κιντ μοιάζει πιο έτοιμη να ανταποκριθεί στους αγώνες επιβίωσης των playoffs, ακόμα και εάν δεν έχει τους επιθετικούς δείκτες των συνόλων του πρόσφατου παρελθόντος.

Οι Μάβερικς διαθέτουν μια από τις αποτελεσματικότερες άμυνες της λίγκας. Ο Μπράνσον συμπληρώνει άψογα τον Ντόνσιτς στο backcourt και ο Πορζίνγκις (επέστρεψε στο ματς με το Ορλάντο μετά από δυο εβδομάδες) δίνει τον πολυπόθητο δεύτερο επιθετικό πόλο. Οι αντίπαλοι τους δεινοπάθησαν τον τελευταίο καιρό με τους Ρόκετς (ηττήθηκαν με 130-106) να αποτελούν τη μόνη ομάδα που σκόραρε 100 πόντους στην άμυνα των Μαβς, σε 9 αναμετρήσεις μέσα στο 2022.

Στην Οκλαχόμα προσπαθούν να βελτιώσουν την ομάδα τους με το βλέμμα στο μέλλον. Αυτό ήταν το πλάνο άλλωστε από την αρχή της σεζόν. Η Θάντερ έχει την πρώτη ύλη (ελπίζει μάλιστα ότι σύντομα μέσω του ντραφτ θα έχει ακόμα περισσότερη) και μένει πλέον να την αναπτύξει. Ο ρούκι Josh Giddey όπως είναι φυσικό κλέβει την παράσταση, μετρώντας 14.3 πόντους-8.4 ριμπάουντ και 7.3 τελικές πάσες στα δέκα τελευταία ματς. Όποιος παρακολουθούσε πέρυσι παιχνίδια της NBL μπορούσε να διακρίνει εύκολα τα προσόντα του παιδιού αυτού, το οποίο όμως βρέθηκε παράλληλα και σε μια πολύ καλή για αυτόν κατάσταση στην Αμερική (ομάδα που στοχεύει στην ανάπτυξη νέων αθλητών και όχι στο αποτέλεσμα στην παρούσα φάση). Το Ντάλας έχει κερδίσει χωρίς πολλά-πολλά και τους δύο αγώνες απέναντι στην Οκλαχόμα φέτος.

Πάμε με Χάντικαπ Ντάλας Μάβερικς -6.5 σε απόδοση 1.47 στη Stoiximan

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. Hoopfellas.gr για το Stoiximan Blog

TAGS DAILY BET STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ