ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Καλύπτει και το κενό του Μπράουν ο Τέιτουμ

Προγνωστικά NBA: Καλύπτει και το κενό του Μπράουν ο Τέιτουμ
AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Βοστώνης κόντρα στο Μέμφις για το NBA.

Στο αποψινό πρόγραμμα του NBA ξεχωρίζει ασφαλώς η αναμέτρηση των Σέλτικς κόντρα στους Γκρίζλις, στη Βοστώνη (21:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν ως στόχο να φτάσουν μέχρι τον τελικό του ΝΒΑ.

Οι Σέλτικς είναι σταθερά στην πρώτη θέση της Ανατολής με ρεκόρ 40-16 και μάλιστα προέρχονται από τρεις διαδοχικές νίκες. Από την άλλη, οι Γκρίζλις είναι στη δεύτερη θέση της Δύσης, παρά το γεγονός ότι από τις 20 Ιανουαρίου μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου γνώρισαν οκτώ ήττες σε εννιά παιχνίδια τους εκτός έδρας.

Στα τελευταία δύο ματς πάντως, κόντρα σε Σικάγο και Μινεσότα, αμφότερα εντός έδρας, η ομάδα του Τέιλορ Τζένκινς δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με διψήφια διαφορά.

Από την άλλη, η Βοστώνη έχει κάνει 11 νίκες στα τελευταία 13 παιχνίδια της μέσα στο TD Garden (!), ωστόσο το ιατρικό της δελτίο είναι επιβαρυμένο, καθώς θα απουσιάσουν από το σημερινό ματς ο Τζέιλεν Μπράουν και ο Μάρκους Σμαρτ.

Βέβαια, με τον Μπράουν εκτός, ο Τζέισον Τέιτουμ κάνει όργια φέτος, σκοράροντας σε οκτώ ματς, 36 πόντους κατά μέσο όρο! Την Παρασκευή για παράδειγμα, έβαλε 41 στη νίκη επί των Χόρνετς με 13/21 σουτ (5/10 τρίποντα) και 10/12 βολές.

Για το παιχνίδι με το Μέμφις, το βασικό line του Τέιτουμ είναι στο 32,5, αξίζει ωστόσο να πάμε στο 35+ για να πάρουμε απόδοση 2.50. Μέσα στο 2022, ο σταρ της Βοστώνης σημείωσε 37, 31 και 39 πόντους αντίστοιχα σε τρία παιχνίδια κόντρα στους Γκρίζλις!

Με ρίσκο παίζεται και το combo με τον άσο για να πάμε σε απόδοση 3.25, στη λογική ότι οι Κέλτες μετρούν οκτώ σερί νίκες εντός έδρας κόντρα στο Μέμφις. Έχουν δηλαδή να χάσουν στη Βοστώνη από τους Γκρίζλις, από το 2013.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βοστώνη – Μέμφις: Τέιτουμ 35+ πόντοι (απόδοση 2.50), 21:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ