ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Γιόκιτς και Μάρεϊ εκμεταλλεύονται την απουσία του Γκριν για το 2.67

Ο Νίκολα Γιόκιτς
Ο Νίκολα Γιόκιτς Ⓒ 2023 JACK DEMPSEY/ ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση του Γκόλντεν Στέιτ με το Ντένβερ για τη regular season του NBA.

Οι δύο τελευταίοι πρωταθλητές του NBA, το Γκόλντεν Στέιτ και το Ντένβερ (05/01 05:00 Live από το SPORT24), κοντράρονται τα ξημερώματα στο Σαν Φρανσίσκο. Αυτό θα είναι το πρώτο φετινό τους παιχνίδι στην έδρα των Γουόριορς. Στα προηγούμενα δύο, οι Νάγκετς επικράτησαν στο Κολοράντο με 108-105 τον περασμένο Νοέμβριο και με 120-114 τα Χριστούγεννα.

Το σύνολο του Στιβ Κερ κέρδισε την Τρίτη εντός έδρας το Ορλάντο με 121-115, χάρη σε 36 πόντους του Στεφ Κάρι. Παρόλα αυτά, οι Γουόριορς εξακολουθούν να έχουν αρνητικό ρεκόρ (16-17) και να βρίσκονται χαμηλά στη Δύση, μόλις στην 11η θέση.

Σε αντίθεση με τους Dubs, οι Νάγκετς μετρούν επτά νίκες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια τους και φιγουράρουν στην 3η θέση της δυτικής περιφέρειας με 24-11. Η ομάδα του Μάικλ Μαλόουν άφησε πολύ γρήγορα πίσω της τη συντριβή (93-119) από την Οκλαχόμα, κερδίζοντας με 111-93 τη Σάρλοτ εντός έδρας τη Δευτέρα.

Ο Νίκολα Γιόκιτς έγραψε το 30ο προσωπικό του double-double τη φετινή σεζόν, ενώ το δίδυμο Τζαμάλ Μάρεϊ και Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ πρόσθεσε συνολικά 47 πόντους.

Ευάλωτη η άμυνα των Γουόριορς χωρίς τον Γκριν

Ο Γιόκιτς παραδοσιακά κάνει καλά παιχνίδια κόντρα στους Γουόριορς. Είναι χαρακτηριστικό πως σημείωσε τουλάχιστον 26 πόντους στα πέντε από τα τελευταία επτά ματς εναντίον τους. Ακόμη και στην αναμέτρηση των Χριστουγέννων, όπου είχε μόλις 4/12 σουτ, κατάφερε να βάλει 26 με 18/18 βολές, προκαλώντας την... έκρηξη του Στιβ Κερ εναντίον των διαιτητών αποφάσεων.

Φυσικά, ο Μάικλ Μαλόουν διαφώνησε κατηγορηματικά, τονίζοντας πως ο Joker κερδίζει σαφώς λιγότερες βολές σε σύγκριση με άλλους σούπερ σταρ, όπως για παράδειγμα ο Λούκα Ντόντσιτς.

Όπως και να έχει, με τον Ντρέιμοντ Γκριν εκτός, λόγω τιμωρίας, η άμυνα των Γουόριορς δεν είναι το ίδιο συμπαγής και ο Γιόκιτς είναι αρκετά πιθανό να σκοράρει τουλάχιστον 24 πόντους. Είναι ενδεικτικό ότι στις τελευταίες δύο εβδομάδες οι "πολεμιστές" δέχονται 118,4 πόντους ανά 100 κατοχές.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι ο Γιόκιτς προέρχεται από δύο μη παραγωγικά ματς, μένοντας κάτω από τους 20. Την προηγούμενη φορά που συνέβη κάτι παρόμοιο, τον περασμένο Νοέμβριο, απάντησε με 30αρα κόντρα στο Ορλάντο.

Στο 1.52 το 24+ πόντοι του Γιόκιτς, στο 2.67 ανεβαίνει η απόδοση αν προσθέσουμε και το 21+ του Μάρεϊ. Ο Καναδός άσος, την τελευταία διετία σημειώνει 29 πόντους κατά μέσο όρο απέναντι στο Γκόλντεν Στέιτ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκόλντεν Στέιτ – Ντένβερ: Γιόκιτς 24+ πόντοι & Μάρεϊ 21+ πόντοι (απόδοση 2.67), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ