ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Για την 7η σερί νίκη εντός έδρας οι Μπακς στο 2.45

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο 2024 MORRY GASH/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς για τη regular season του NBA.

Το Μιλγουόκι υποδέχεται απόψε τους Λος Άντζελες Λέικερς στο Fiserv Forum με στόχο αφενός να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, αφετέρου να πάρει εκδίκηση για την ήττα του στην πόλη των αγγέλων στις 9 Μαρτίου.

Σε εκείνο το ματς, οι Λέικερς είχαν κερδίσει 123-122 με 44 πόντους του Ντ' Άντζελο Ράσελ, ανατρέποντας μάλιστα διαφορά έξι πόντων στο τελευταίο δίλεπτο. Έκτοτε, οι Μπακς μετρούν πέντε νίκες σε επτά αγώνες. Τελευταία το επιβλητικό 118-93 επί των Οκλαχόμα Θάντερ, οι οποίοι υποχώρησαν στη δεύτερη θέση της Δύσης.

Η νίκη επί των Θάντερ ήταν η έκτη σερί εντός έδρας για τους Μπακς, που έχουν φέτος ρεκόρ 46-25 και βρίσκονται στη 2η θέση της Ανατολής, τρία παιχνίδια μπροστά από τους Καβαλίερς.

Την Κυριακή, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε 30 πόντους κόντρα στην Οκλαχόμα, ωστόσο την παράσταση έκλεψε ο Κρις Μίντλετον με το δεύτερο triple-double (11-10-10) της καριέρας του και πρώτο μετά τον Ιανουάριο του 2018.

Στον αντίποδα, οι Λέικερς (39-32) είναι στην 9η θέση της Δύσης και παλεύουν μήπως γλιτώσουν το play-in tournament. Την Κυριακή έκαναν season-high σκοράροντας 150 πόντους στην εντός έδρας νίκη επί των Πέισερς, με πρώτους σκόρερ τους Αντονι Ντέβις (36) και Σπένσερ Ντινγουίντι (26). Αν κερδίσουν απόψε και στο Μιλγουόκι, θα ισοφαρίσουν το καλύτερό τους σερί φέτος με τέσσερις διαδοχικές νίκες.

Το αρνητικό για τους φιλοξενούμενους είναι πως δίνεται doubtful ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, επομένως η συμμετοχή του απόψε κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Αναμενόμενο λοιπόν ότι οι μπουκ διόρθωσαν τις αποδόσεις και το βασικό χάντικαπ από το -5,5 πήγε στο -8,5.

Αν πάντως οι Μπακς εμφανιστούν το ίδιο σοβαροί και αποφασιστικοί όπως κόντρα στην Οκλαχόμα, δεν θα έχουν πρόβλημα να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους εντός έδρας. Ο άσος με ένα βατό χάντικαπ 4,5 πόντων σε συνδυασμό με τους 30+ πόντους του Γιάννη μας επιστρέφει απόδοση 2.45. Ο Greek Freak στα τελευταία πέντε ματς με τους Λέικερς έχει σημειώσει 34, 38, 40, 44 και 47 πόντους αντίστοιχα!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μιλγουόκι – Λ.Α. Λέικερς: 1 -4,5 & Γιάννης 30+ πόντοι (απόδοση 2.45), 01:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ