ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Για τη 13η σερί νίκη τους στο Fiserv Forum οι Μπακς, στο 2.87

Προγνωστικά NBA: Για τη 13η σερί νίκη τους στο Fiserv Forum οι Μπακς, στο 2.87
AP PHOTO/MORRY GASH

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Χιούστον Ρόκετς για τη regular season του NBA.

Το Μιλγουόκι μετέτρεψε τον σαββατιάτικο αγώνα με το Ντιτρόιτ στο Fiserv Forum σε περίπατο, επικρατώντας με 146-114. Οι Μπακς προηγήθηκαν ακόμη και με 34 πόντους διαφορά κόντρα στους Πίστονς, που συμπλήρωσαν 23 διαδοχικές ήττες.

Η εξέλιξη του αγώνα επέτρεψε στον Εϊντριαν Γκρίφιν να αφήσει στον πάγκο σε όλη την 4η περίοδο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Ντέμιαν Λίλαρντ. Έτσι, οι δύο σούπερ σταρ των "ελαφιών" πήραν πολύτιμες ανάσες εν όψει του αποψινού αγώνα με τους Ρόκετς, που αναμένεται σαφώς πιο απαιτητικός (18/12 02:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Το Χιούστον είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν στη Δύση, καθώς βρίσκεται στην 7η θέση με ρεκόρ 13-9 και μάλιστα προέρχεται από πέντε σερί νίκες. Πιο πρόσφατη το 103-96 επί των Μέμφις Γκρίζλις, με τον Ντίλον Μπρουκς να ισοφαρίζει το φετινό του season high, σημειώνοντας 26 πόντους κόντρα στην πρώην ομάδα του, με την οποία αγωνίστηκε 6 σεζόν στο NBA.

Από εκεί και πέρα, οι Φρεντ ΦανΦλιτ είχε 16 πόντους και 8 ασίστ, ενώ ο Αλπερέν Σενγκούν πρόσθεσε 15 πόντους. Ανεβασμένος είναι εσχάτως και ο φόργουορντ Τζαμπάρι Σμιθ Τζούνιορ, καθώς κατεβάζει τουλάχιστον 10 ριμπάουντ πέντε σερί παιχνίδια.

Φυσικά, για την ομάδα του Ιμε Ουντόκα η αναμέτρηση στο Fiserv Forum είναι η απόλυτη πρόκληση, αφού θα αντιμετωπίσει ένα από τα φαβορί για τον τίτλο. Υπενθυμίζεται, ότι το Χιούστον ξεκίνησε τη σεζόν με οκτώ σερί ήττες εκτός έδρας, αλλά στα τελευταία δύο ματς on the road κέρδισε τους Νάγκετς και τους Γκρίζλις.

Στο κατόπι των Σέλτικς οι Μπακς

Από την άλλη, το Μιλγουόκι έχει φέτος ρεκόρ 18-7 και 13-2 εντός έδρας. Στα τελευταία 10 ματς έχει κάνει οκτώ νίκες και ακολουθεί κατά πόδας τη Βοστώνη, που παραμένει επικεφαλής στη βαθμολογία της Ανατολής.

Το γεγονός ότι παίζει back to back είναι ασφαλώς μειονέκτημα, ωστόσο δεν χρειάστηκε να κάνει ταξίδι και το χθεσινό ματς με το Ντιτρόιτ εξελίχθηκε σε βόλτα στο πάρκο.

Ο Κρις Μίντλετον αναμένεται να επιστρέψει, αφού προστατεύτηκε χθες και μοναδικό ερωτηματικό είναι ο Μαλίκ Μπίσλεϊ, που ταλαιπωρείται από μία γρίπη, με συνέπεια να χάσει το ματς με τα πιστόνια.

Σε ό,τι αφορά στον Γιάννη, έμεινε στο παρκέ μόλις 26 λεπτά κόντρα στο Ντιτρόιτ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνιστεί κανονικά και απόψε. Άλλωστε, φέτος έχει χάσει μόνο ένα από τα 25 ματς των Μπακς. Μάλιστα την Τετάρτη, ο Greek Freak έκανε νέο ρεκόρ οργανισμού για το Μιλγουόκι, σημειώνοντας 64 πόντους στη νίκη επί των Πέισερς.

Πριν το παιχνίδι με το Ντιτρόιτ, ο Γιάννης είχε πέντε σερί εμφανίσεις με τουλάχιστον 32 πόντους. Φέτος σκοράρει 31,6 πόντους κατά μέσο όρο και στην τελευταία του κόντρα με το Χιούστον στο Fiserv Forum είχε βάλει 44, τον Οκτώβριο του 2022. Η νίκη των Μπακς από το 1.35 ανεβαίνει αισθητά αν σκοράρει μίνιμουμ 30 πόντους ο Γιάννης. Αν προσθέσουμε και το Under 19,5 του Σενγκούν φτάνουμε σε απόδοση 2.87.

Ο 21χρονος Τούρκος σέντερ είναι φέτος από τις αποκαλύψεις των Ρόκετς, ωστόσο στα τελευταία τέσσερα ματς σημείωσε 17, 15, 9 και 15 πόντους αντίστοιχα. Μαζί με το ανέβασμα του Τάρι Ίσον είναι φανερό ότι έχει μειωθεί αρκετά το usage του Σενγκούν, ο οποίος απόψε θα κληθεί να τα βάλει με Γιάννη και Λόπεζ. Τα συγκεκριμένα ματσαρίσματα ασφαλώς δεν τον ευνοούν. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε τέσσερα ματς καριέρας κόντρα στο Μιλγουόκι έχει κατά μέσο όρο μόλις 10,5 πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μιλγουόκι – Χιούστον: 1 & Γιάννης Over 29,5 & Σενγκούν Under 19,5 (απόδοση 2.87), 02:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ