ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Για τη 13η σερί νίκη το Μπρούκλιν

Cleveland Cavaliers guard Donovan Mitchell reacts during overtime of an NBA basketball game against the Chicago Bulls, Monday, Jan. 2, 2023, in Cleveland. (AP Photo/Ron Schwane)
Cleveland Cavaliers guard Donovan Mitchell reacts during overtime of an NBA basketball game against the Chicago Bulls, Monday, Jan. 2, 2023, in Cleveland. (AP Photo/Ron Schwane) AP

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας από το NBA.

Το Κλίβελαντ κινείται στον αστερισμό του Ντόνοβαν Μίτσελ. Ο σταρ των Καβς έγραψε ιστορία τη Δευτέρα, καθώς σημείωσε 71 πόντους (!) στη νίκη επί των Μπουλς στην παράταση. Ο 26χρονος άσος μπήκε έτσι σε μία μικρή λίστα αθλητών του ΝΒΑ, που έχουν πετύχει τουλάχιστον 70 πόντους σε έναν αγώνα (Γουιλτ Τσαμπερλέιν, Κόμπι Μπράιαντ, Ελγκιν Μπέιλορ, Ντέιβιντ Τόμπσον, Ντέιβιντ Ρόμπινσον και Ντέβιν Μπούκερ).

Στο παιχνίδι με το Σικάγο, ο Μίτσελ έβαλε 16 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, που βρήκε τους Καβς πίσω με -18. Στο δεύτερο μέρος ωστόσο, ο γκαρντ του Κλίβελαντ πήρε φωτιά. Πέτυχε 24 πόντους στην τρίτη περίοδο, 18 στην τέταρτη και ακόμη 13 στην παράταση.

Με τη φορά που πήρε από τον αγώνα της Δευτέρας και με δεδομένο ότι είναι doubtful ο Ντάριους Γκάρλαντ, πιθανότατα ο Μίτσελ θα βγάλει και απόψε το... ταπεινό Over 35,5 στο 1.85. Αντίπαλος άλλωστε, είναι οι ντεφορμέ Σανς, που ολοκληρώνουν αγκομαχώντας ένα road trip έξι αγώνων (05/01 02:00 Live από το SPORT24). Η ομάδα του Μόντι Γουίλιαμς μετράει έξι ήττες στα τελευταία επτά ματς, έχει κατρακυλήσει πλέον στην 8η θέση της Δύσης, προέρχεται από την κάκιστη εμφάνιση στη Νέα Υόρκη, όπου σημείωσε μόλις 83 πόντους και συνεχίζει να παίζει χωρίς τον Μπούκερ. Ο άσος του Κλίβελαντ με το Οver του Μίτσελ προσφέρεται στο 2.45.

Φιλαντέλφεια - Ιντιάνα

Η Φιλαντέλφεια κέρδισε τη Δευτέρα τη Νέα Ορλεάνη, 120-111, με τον Τζόελ Εμπίντ να σημειώνει 42 πόντους, παρά το γεγονός ότι δινόταν αμφίβολος πριν το παιχνίδι. Το στάτους του Καμερουνέζου σούπερ σταρ παραμένει το ίδιο και για το αποψινό ματς με την Ιντιάνα (05/01 02:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24), επομένως δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Ντοκ Ρίβερς να του δώσει ορισμένες ανάσες.

Σε κάθε περίπτωση, οι Πέισερς είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ανατολής, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι σκαρφάλωσαν στην έκτη θέση της περιφέρειας. Μετρούν τέσσερις σερί νίκες και έξι στα τελευταία επτά παιχνίδια, επομένως αναμένονται ανταγωνιστικοί στη Φιλαντέλφεια, έστω κι αν οι Σίξερς προέρχονται από δέκα σερί νίκες εντός έδρας. Στο 1.72 να υπερασπιστεί η Ιντιάνα ένα χάντικαπ 8,5 πόντων.

Τορόντο - Μιλγουόκι

Το Μιλγουόκι τα έχει πάει αρκετά καλά μέχρι στιγμής, δεδομένου ότι ο Κρις Μίντλετον έχει παίξει μόλις πέντε παιχνίδια από το ξεκίνημα της σεζόν. Οι Μπακς είχαν πολύ δύσκολο πρόγραμμα μετά τις 21/12 και για αυτό γνώρισαν πέντε ήττες. Χθες πάντως, επικράτησαν της Ουάσινγκτον, με τον Γιάννη να κάνει ρεκόρ καριέρας με 55 πόντους!

Το κακό για τα "ελάφια" είναι ότι παίζουν απόψε στο Τορόντο χωρίς ημέρα ξεκούρασης ενδιάμεσα και πέρα από τον Μίντλετον, θα μείνουν επίσης εκτός οι Τζρου Χολιντέι, Τζορτζ Χιλ και Τζο Ινγκλις.

Για αυτόν το λόγο δίνονται φαβορί οι ασταθείς φέτος Ράπτορς (05/01 02:30 Cosmote Sport 74HD, Live από το SPORT24), που έχασαν τη Δευτέρα στην Ιντιάνα και εντός έδρας μετρούσαν πέντε διαδοχικές νίκες, πριν κερδίσουν το πληγωμένο Φοίνιξ. Είναι πάντως αλήθεια, πως η ομάδα του Νικ Νερς έχει εξελιχθεί σε κακός δαίμονας για τους Μπακς, αφού στις τελευταίες επτά συναντήσεις τους στη regular season το ρεκόρ είναι 6-1 υπέρ των Καναδών.

Όπως και να έχει, για να επιβιώσει το Μιλγουόκι μέσα στην Scotiabank Arena, θα πρέπει ο Γιάννης να προσθέσει στο ενεργητικό του ακόμη μία πληθωρική επιθετικά εμφάνιση. Στο 1.91 να σκοράρει πάνω από 34 πόντους. Στα τελευταία τρία ματς που αγωνίστηκε έβαλε 55 στους Γουίζαρντς, 43 στους Τίμπεργουλβς και 45 στους Μπουλς. Για την ακρίβεια μετράει τέσσερις 40αρες και μία 50αρα στις επτά προηγούμενες συμμετοχές του!

Σικάγο - Μπρούκλιν

Οι 12 διαδοχικές νίκες που τρέχει το Μπρούκλιν είναι το τρίτο μεγαλύτερο σερί στην ιστορία του οργανισμού. Από τότε που ανέλαβε ο Ζακ Βον, οι Νετς κυριολεκτικά πετούν, έχοντας ρεκόρ 23-7!

Απόψε, το Μπρούκλιν δοκιμάζεται στο United Center με το Σικάγο (05/01 03:00 Live από το SPORT24). Οι δύο ομάδες είχαν παίξει ξανά την 1η Νοεμβρίου, με τους Μπουλς τότε να κερδίζουν μέσα στο Barclays Center. Έκτοτε όμως, κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι και οι Νετς αυτή τη στιγμή απέχουν μόλις μία νίκη από τη Βοστώνη, που έχει το κορυφαίο ρεκόρ του ΝΒΑ.

Το Σικάγο έχασε δύο κολλητά παιχνίδια από το Κλίβελαντ. Στον πόντο εντός έδρας και στην παράταση εκτός έδρας. Ειδικά η ήττα στο Οχάιο πόνεσε πολύ, καθώς βρέθηκε πάνω με +18 στο ημίχρονο. Επίσης, επισκιάστηκε η εκπληκτική εμφάνιση του ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν (44 πόντοι), από το απίθανο ρεκόρ του Μίτσελ, που έκανε φύλλο και φτερό την άμυνα των Μπουλς.

Η φόρμα δείχνει Μπρούκλιν, με το διπλό να είναι στο 1.50. Μαζί με τους 27+ πόντους του Κέβιν Ντουράντ (29,6 πόντοι φέτος), φτιάχνουμε ένα combo στο 2.25. Ο KD έπαιξε μόλις 59 λεπτά στα δύο προηγούμενα ματς με Σάρλοτ και Σαν Αντόνιο, όπου οι Νετς κέρδισαν άνετα με διψήφιες διαφορές. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι φρέσκος για την κόντρα με τους "ταύρους".

Λ.Α. Λέικερς - Μαϊάμι

Το Μαϊάμι έχει αρχίσει να βρίσκει έναν στοιχειώδη ρυθμό, με τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Επικράτησε προχθές των Κλίπερς και απόψε θα επιχειρήσει να κάνει το 2/2 στο Λος Άντζελες, νικώντας και τους Λέικερς (05/01 05:00 Live από το SPORT24). Οι Χιτ έπαιξαν ξανά με τους Λέικερς πριν μία εβδομάδα και τους κέρδισαν με 112-98 στη Φλόριντα.

Γενικά, τα ματς του Μαϊάμι πάνε κατά κανόνα σε χαμηλά σκορ, καθώς έχει το τρίτο πιο αργό pace στη λίγκα. Είναι χαρακτηριστικό πως μετράει 13 Under 230,5 στις 15 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις του. Από τη στιγμή λοιπόν, που ο Αντονι Ντέιβις παραμένει εκτός και παράλληλα δίνονται αμφίβολοι ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο Λόνι Γουόκερ, πάμε με το Under.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κλίβελαντ – Φοίνιξ: 1 & Μίτσελ Over 30,5 πόντοι (απόδοση 2.45), 02:00
  • Φιλαντέλφεια – Ιντιάνα: 2 +8,5 (απόδοση 1.72), 02:00
  • Τορόντο – Μιλγουόκι: Γιάννης Over 34,5 πόντοι (απόδοση 1.91), 02:30
  • Σικάγο – Μπρούκλιν: 2 & Ντουράντ 27+ πόντοι (απόδοση 2.25), 03:00
  • Λ.Α. Λέικερς – Μαϊάμι: Under 230,5 (απόδοση 1.85), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ