ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Φοξ και Ράσελ οδηγούν στο 2.15

Προγνωστικά NBA: Φοξ και Ράσελ οδηγούν στο 2.15
AP PHOTO/RYAN SUN

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση των Σακραμέντο Κινγκς με τους Λος Άντζελες Λέικερς για τη regular season του NBA.

Το Σακραμέντο, μετά την εντυπωσιακή του νίκη χθες απέναντι στο Μιλγουόκι με 129-94, φιλοξενεί τώρα τους Λος Άντζελες Λέικερς, με στόχο να σκουπίσει τη φετινή σειρά απέναντί τους.

Οι Κινγκς έχουν κερδίσει τρεις φορές φέτος τους Λέικερς, με τελευταία πριν μία εβδομάδα, μέσα στην πόλη των αγγέλων, με 130-120. Παρότι η ομάδα του Ντάρβιν Χαμ προηγήθηκε στο ξεκίνημα του αγώνα με 19 πόντους διαφορά, οι "βασιλιάδες" έκαναν την ανατροπή, έχοντας για κορυφαίο τον Ντε' Ααρον Φοξ, ο οποίος ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ με 44 πόντους. Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Ντομάντας Σαμπόνις, γράφοντας ακόμη ένα triple-double (16 πόντοι, 20 ριμπάουντ, 12 ασίστ).

Το Σακραμέντο μετράει επτά νίκες στα τελευταία οκτώ ματς κόντρα στο LA κι έχει να κάνει sweep εναντίον του σε κανονική περίοδο από το 2015/16, όταν οι Λέικερς ήταν η χειρότερη ομάδα της Δύσης με 17 νίκες.

Για το αποψινό παιχνίδι, οι μπουκ δίνουν φαβορί τους φιλοξενούμενους στους 2,5 πόντους, προφανώς διότι η ομάδα του Μάικ Μπράουν θα δώσει back to back παιχνίδι και είναι πιο επιβαρυμένη. Επίσης, οι Λέικερς διανύουν μία περίοδο αξιόλογης φόρμας με πέντε νίκες στα επτά προηγούμενα ματς. Σε αυτό το διάστημα κέρδισαν και αντιπάλους πρώτης γραμμής, όπως το Μιλγουόκι και η Μινεσότα. Ειδικά στο 120-109 της Κυριακής απέναντι στους Τίμπεργουλβς, ο Αντονι Ντέιβις έκανε ένα εκπληκτικό double-double με 27 πόντους και 25 (!) ριμπάουντ, ενώ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πρόσθεσε 29 πόντους.

Στοιχηματικά, καλύτερα ας μην μπλέξουμε με σημείο και να στραφούμε στα ειδικά. Ο Φοξ για παράδειγμα σκοράρει πάνω από 20 πόντους εννιά σερί ματς κόντρα στους Λέικερς. Από την άλλη, ο Ντ' Άντζελο Ράσελ έχει ξεπεράσει τους 17 στις δέκα από τις τελευταίες 14 συμμετοχές του και μέσα στον Μάρτιο σκοράρει κατά μέσο όρο 22 πόντους. Αν πάμε και πιο πίσω, σε βάθος δύο μηνών έχει επιβεβαιώσει το Over 20 στις 27 φορές, εκτελώντας με 48% από το δίποντο, 46% από το τρίποντο και 83% από τις βολές.

Στο 2,15 το Over 17,5 του Ράσελ σε συνδυασμό με το 20+ του Φοξ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σακραμέντο – Λ.Α. Λέικερς: Ράσελ Over 17,5 & Φοξ Over 19,5 (απόδοση 2.15), 04:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ