ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Δίνει απαντήσεις η Μινεσότα με Εντουαρντς στο Game 2

Ο Άντονι Έντουαρντς
Ο Άντονι Έντουαρντς Ⓒ 2024 ABBIE PARR/ ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το Game 2 στους τελικούς της Δύσης ανάμεσα στη Μινεσότα και το Ντάλας.

Η Μινεσότα μετά τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του οργανισμού, στο Game 7 επί των πρωταθλητών Νάγκετς, μέσα στο Ντένβερ, είδε το Ντάλας να σπάει με το καλήμερα την έδρα της στους τελικούς της Δύσης.

Οι Μάβερικς παρουσιάστηκαν με μεγαλύτερη ενέργεια και συγκέντρωση κι έφτασαν στο break με 108-105 στο πρώτο ματς της σειράς, σβήνοντας άμεσα το πλεονέκτημα έδρας που είχαν οι Τίμπεργουλβς.

Τη διαφορά για τους Τεξανούς έκανε ασφαλώς το δίδυμο Ντόντσιτς-Ιρβινγκ, οι οποίοι πέτυχαν μαζί τους 63 από τους 108 πόντους της ομάδας τους. Το Ντάλας μπορεί να σούταρε άσχημα από το τρίποντο (6/25), ωστόσο οι επιθέσεις του μοιράστηκαν πολύ πιο ισορροπημένα συγκριτικά με τους “λύκους”, που εκτέλεσαν 49 τρίποντα (!) και είχαν συνολικά μόλις 42,7% εντός παιδιάς.

Το σύνολο του Κιντ επικράτησε γιατί έκανε πάρτι μέσα στη ρακέτα και κέρδισε τα ριμπάουντ (49-40), παρά το γεγονός ότι η Μινεσότα έχει στο “5” τον Ρουντί Γκκομπέρ. Επίσης, ο Αντονι Εντουαρντς κουράστηκε αρκετά κυνηγώντας στο πρώτο μέρος τον Ιρβινγκ, ενώ ο Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να ματσάρει τον Ντόντσιτς.

Γενικά, η Μινεσότα έδειξε πολύ κουρασμένη στο πρώτο ματς και για αυτό κατέφυγε υπερβολικά στη λύση των μακρινών σουτ. Ο Εντουαρντς για παράδειγμα πήρε 16 προσπάθειες, εκ των οποίων μόλις οι τέσσερις μέσα από το ζωγραφιστό, δείγμα ότι δεν είχε την ενέργεια να πάει σε καταστάσεις iso.

Είναι προφανές, πως η Μινεσότα θα προσπαθήσει στο Game 2 να βγάλει πολύ μεγαλύτερη ένταση στο παρκέ, καθώς στο πρώτο παιχνίδι δεν πλησίασε ούτε κατά διάνοια τα πραγματικά της στάνταρ. Ο Κρις Φίντς άλλωστε, γνωρίζει πολύ καλά πως αν εδώ γίνει το 0-2 τότε πολύ δύσκολα θα υπάρχει γυρισμός.

Στη λογική λοιπόν, ότι Έντουαρντς και Τάουνς αναμένεται να έχουν πολύ πιο παραγωγική βραδιά συγκριτικά με το Game 1, που έμειναν κάτω από τους 20 πόντους αμφότεροι, μπορούμε να πάμε με την αντίδραση των “λύκων”. Στο 1.95 ο άσος με χάντικαπ -3,5 σε συνδυασμό με τους 20+ του Εντουαρντς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μινεσότα – Ντάλας: 1 & Εντουαρντς 20+ πόντοι (απόδοση 1.95), 03:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ