ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Χωρίς τον Γιάννη, βγαίνει μπροστά ο Λίλαρντ στο 2.45 για τους Μπακς

Milwaukee Bucks guard Damian Lillard (0) dribbles the ball against the Brooklyn Nets during the second half of an NBA basketball game, Monday, Nov. 6, 2023, in New York. The Milwaukee Bucks won 129-125. (AP Photo/Noah K. Murray)
Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς AP

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την κρίσιμη αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Ορλάντο Μάτζικ, από την οποία θα απουσιάσει ο τραυματίας Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Το Μιλγουόκι φιλοξενεί απόψε το Ορλάντο στο τελευταίο του εντός έδρας ματς για τη regular season. Οι Μπακς κέρδισαν χθες τους Σέλτικς 104-91 στο Fiserv Forum, με κορυφαίο τον Πάτρικ Μπέβερλι, ο οποίος επιστρέφοντας από απουσία τριών αγώνων, έγραψε 20 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Έβαλαν έτσι στοπ σε ένα αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών. Ωστόσο, ο Ντοκ Ρίβερς είδε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αποχωρεί τραυματίας στο τρίτο 12λεπτο και φυσικά η ανησυχία στα “ελάφια” χτύπησε κόκκινο, αφού τα playoffs κοντοζυγώνουν. Ευτυχώς, η μαγνητική έδειξε ότι ο Γιάννης απέφυγε τα χειρότερα και δεν θα λείψει για περισσότερο από δύο εβδομάδες.

Στον αντίποδα, το Ορλάντο έχασε χθες στο Χιούστον με 118-106, παρά το γεγονός ότι οι Πάολο Μπανκέρο και Τζέιλεν Σαγκς είχαν από 21 πόντους. Οι Μάτζικ έχουν αρκετά δύσκολο πρόγραμμα στο φινάλε της κανονικής περιόδου με δύο ματς κόντρα στους Μπακς, τους οποίους θα φιλοξενήσουν την Κυριακή και ενδιάμεσα μία αναμέτρηση με τους Σίξερς, που τα δίνουν όλα για να αποφύγουν το play-in.

Αυτή τη στιγμή, το Ορλάντο είναι στην 4η θέση της Ανατολής με ρεκόρ 46-33, ένα παιχνίδι πίσω δηλαδή από την τρίτη Νέα Υόρκη, που έχει ρεκόρ 47-32 και δύο από το Μιλγουόκι (48-31), που βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Εκ των πραγμάτων λοιπόν, το αποψινό ματς είναι πολύ σημαντικό για την τελική κατάταξη στην ανατολική περιφέρεια.

Οι Μπακς χθες κυριάρχησαν των Σέλτικς μέσα στη ρακέτα (40-34 οι πόντοι, 49-38 τα ριμπάουντ), παρόλα αυτά πρέπει να σημειωθεί ότι οι Κέλτες αγωνίστηκαν χωρίς τους Κρίσταπς Πορζίνγκις και Αλ Χόρφορντ. Γενικά, το Μιλγουόκι δεν διανύει την καλύτερη δυνατή φόρμα το τελευταίο διάστημα. Είναι ενδεικτικό ότι έχει ρεκόρ 2-6 στα προηγούμενα οκτώ ματς και μόλις το 17ο net rating τις δύο τελευταίες εβδομάδες.

Με δεδομένο λοιπόν, ότι θα λείψει απόψε και ο Greek Freak, δεν προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση ότι δίνονται φαβορί, έστω οριακό, οι Μπακς στο 1.87. Πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι το Ορλάντο μετράει εννιά ήττες στα τελευταία δέκα ματς κόντρα στο Μιλγουόκι και ότι η συμμετοχή του Φραντς Βάγκνερ θα κριθεί λίγο πριν το τζάμπολ, αφού ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον αστράγαλο. Η φετινή σειρά είναι στο 1-1, με το Ορλάντο να κερδίζει 112-97 τον περασμένο Νοέμβριο και το Μιλγουόκι να απαντάει με 118-114 τον Δεκέμβριο.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σε ό,τι αφορά στα ειδικά στοιχήματα της αναμέτρησης, ενδιαφέρον παρουσιάζει το σύνολο πόντων του Ντέμιαν Λίλαρντ, ο οποίος όποτε απουσιάζει ο Γιάννης, αναλαμβάνει πολύ μεγαλύτερες ευθύνες στο επιθετικό κομμάτι. Σε έξι ματς φέτος, που δεν είχε στο πλευρό του τον Έλληνα σούπερ σταρ, έχει σημειώσει 32,3 πόντους κατά μέσο όρο.

Το όριο των 25 πόντων για απόψε, μοιάζει βατό για τον πολύπειρο γκαρντ, ο οποίος στο πιο πρόσφατο παιχνίδι, που έλειψε ο Αντετοκούνμπο, πέτυχε 36 κόντρα στο Τορόντο, στις 5 Απριλίου. Αν ζητήσουμε ταυτόχρονα και το Under 17,5 του Κρις Μίντλετον, χτίζουμε ένα στοίχημα σε απόδοση 2.45.

Ο Μίντλετον στα back to back παιχνίδια, είτε προστατεύεται, είτε παίζει λίγο. Την τελευταία φορά που αγωνίστηκε χωρίς ημέρα ξεκούρασης ενδιάμεσα, ήταν στις 4 Ιανουαρίου, κόντρα στο Σαν Αντόνιο. Τότε πάτησε το παρκέ μόλις 15 λεπτά, έχοντας 12 πόντους. Υπενθυμίζεται, ότι χθες χρησιμοποιήθηκε 33 λεπτά (σκόραρε επίσης 12 πόντους), επομένως δύσκολα απόψε θα πάρει ξανά τόσο σημαντικό χρόνο συμμετοχής.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μιλγουόκι – Ορλάντο: Λίλαρντ 25+ πόντοι & Μίντλετον Under 17,5 πόντοι (απόδοση 2.45), 03:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ