ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Bet του 2.70 στη δοκιμασία των Μπακς στη Φιλαντέλφεια

Προγνωστικά NBA: Bet του 2.70 στη δοκιμασία των Μπακς στη Φιλαντέλφεια
AP PHOTO/DARREN ABATE

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τη σπουδαία αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς με τους Φιλαντέλφεια Σίξερς για τη regular season του NBA.

Μετά το καθιερωμένο διάλειμμα για το All-Star Weekend, η δράση στη regular season του ΝΒΑ επέστρεψε με τους Μπακς μάλιστα να πετυχαίνουν μία νίκη δήλωση (112-107), μέσα στην έδρα της Μινεσότα, η οποία προπορεύεται στη Δύση. Απόψε, το Μιλγουόκι έχει ακόμη ένα ματς πρόκληση μπροστά του, αφού θα δοκιμαστεί στη πόλη της αδελφικής αγάπης με την πρώην ομάδα του Ντοκ Ρίβερς, τους Φιλαντέλφεια Σίξερς.

Τα ελάφια είχαν ανάγκη ένα ηχηρό αποτέλεσμα, όπως αυτό της Παρασκευής στη Μινεάπολις. Τόσο για βαθμολογικούς, όσο και για ψυχολογικούς λόγους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι από τότε που ανέλαβε ο Ρίβερς, το ρεκόρ των Μπακς είναι αρνητικό (4-7).

Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί, ότι με τον Ρίβερς στον πάγκο, το Μιλγουόκι έχει εμφανίσει σαφή σημάδια βελτίωσης στο αμυντικό κομμάτι. Το κακό είναι πως δεν έχει καταφέρει να διατηρήσει την επίθεσή του, στο ίδιο επίπεδο που ήταν επί ημερών Εϊντριαν Γκρίφιν. Είναι ενδεικτικό, ότι σε 11 ματς με τον Ρίβερς στο τιμόνι, το Μιλγουόκι έχει τη 10η καλύτερη άμυνα στη λίγκα και μόλις την 22η επίθεση.

Στον αντίποδα, η Φιλαντέλφεια προέρχεται από τη σπουδαία νίκη με 104-97 επί των Καβαλίερς, την Παρασκευή. Οι Σίξερς, παρότι αγωνίστηκαν χωρίς τους Τζόελ Εμπίντ, Ρόμπερτ Κόβινγκτον και Κάιλ Λάουρι, κέρδισαν το Κλίβελαντ, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 2η θέση της Ανατολής, εκμεταλλευόμενοι βέβαια και την απουσία του Ντόνοβαν Μίτσελ στους “ιππότες”. Τη διαφορά έκανε ο Ταϊρίς Μάξεϊ, σημειώνοντας 15 από τους 24 συνολικά πόντους του, στην 4η περίοδο.

Είναι προφανές, πως οι Σίξερς είναι εντελώς διαφορετική ομάδα χωρίς τον Εμπίντ, ο οποίος απουσιάζει από τις 30 Ιανουαρίου. Ο Πολ Ριντ είναι αν μη τι άλλο ένας αξιόλογος back up σέντερ, αλλά δεν μπορεί ούτε κατά διάνοια να μπει στα παπούτσια του Εμπίντ.

Φαβορί οι Μπακς

Δίχως τον ηγέτη της, η ομάδα του Νικ Νερς έχει ρεκόρ 4-6 στα τελευταία δέκα ματς. Το θετικό πάντως για τους Σίξερς είναι ότι επέστρεψε μετά από απουσία 18 αγώνων ο πολύτιμος γκαρντ Ντε'Αντονι Μέλτον. Συν τοις άλλοις, θα μπει κανονικά απόψε στο ροτέισον ο πολύπειρος Λάουρι, που έλειψε προχθές, ενώ πολύ σημαντική είναι η προσφορά του νεοφερμένου από την Ιντιάνα, Μπάντι Χιλντ. Ο Μπαχαμέζος είναι εξαιρετικός σουτέρ και σε έξι ματς με τη φανέλα της Philly έχει κατά μέσο όρο 19,3 πόντους.

Οι μπουκ βέβαια, δίνουν φαβορί τους Μπακς στους 5,5 πόντους. Λογική αποτύπωση, δεδομένου ότι είναι νοκ άουτ ο Εμπίντ, ενώ ο Γιάννης δίνεται probable και εκτός απροόπτου θα αγωνιστεί κανονικά. Ο Greek Freak έγραψε 33 πόντους και 13 ριμπάουντ στην πρόσφατη νίκη επί των Τίμπεργουλβς και είχε ως άξια συμπαραστάτη τον Ντέιμιαν Λίλαρντ, που άγγιξε το triple-double (21 πόντοι, 10 ασίστ, 9 ριμπάουντ). Σε ό,τι αφορά στο αποψινό ματς είναι εκτός ο Κρις Μίντλετον και μένει να φανεί αν θα κάνει το ντεμπούτο του ο Ντανίλο Γκαλινάρι, ο οποίος υπέγραψε την Τετάρτη με τους Μπακς και προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη με τα “ελάφια”.

Στοιχηματικά, η βάση μας θα είναι το Under 236,5, στη λογική ότι το Μιλγουόκι έχει βελτιώσει την άμυνά του με τον Ρίβερς και ότι η Φιλαντέλφεια εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να ανέβει πολύ ψηλά χωρίς τον Εμπίντ. Αν πάρουμε μαζί το 18+ πόντους του Μάξεϊ, που έχει πλέον αναλάβει ηγετικό ρόλο στους Σίξερς και το 10+ του φορμαρισμένου Χιλντ, χτίζουμε ένα bet σε απόδοση 2.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φιλαντέλφεια – Μιλγουόκι: Under 236,5 & Μάξεϊ 18+ πόντοι & Χιλντ 10+ πόντοι (απόδοση 2.70), 20:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ