ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Απειλητικοί οι Μάτζικ στο Game 7 με τους Καβς, ικανοί για το 2.10

Orlando Magic guard Jalen Suggs (4) waves his arms to get the fans cheering during the second half of Game 6 of an NBA basketball first-round playoff series against the Cleveland Cavaliers, Friday, May 3, 2024, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
Orlando Magic guard Jalen Suggs (4) waves his arms to get the fans cheering during the second half of Game 6 of an NBA basketball first-round playoff series against the Cleveland Cavaliers, Friday, May 3, 2024, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux) 2024 AP PHOTO/JOHN RAOUX

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το έβδομο ματς της σειράς ανάμεσα στο Κλίβελαντ και το Ορλάντο για τα playoffs του NBA.

Η σειρά ανάμεσα στο Κλίβελαντ και το Ορλάντο αποδείχθηκε η πιο ανταγωνιστική στον πρώτο γύρο των playoffs, στην Ανατολή και θα κριθεί απόψε σε Game 7, αφού οι δύο ομάδες υπερασπίστηκαν στο απόλυτο την έδρα τους στα πρώτα έξι ματς.

Το Ορλάντο θα παίξει σε Game 7 για πρώτη φορά μετά το 2009. Οι Μάτζικ κέρδισαν την Παρασκευή στη Φλόριντα 103-96, παρά το γεγονός ότι ο Ντόνοβαν Μίτσελ σημείωσε 50 πόντους για τους Καβαλίερς, βάζοντας μάλιστα και τους 18 της ομάδας του στην 4η περίοδο! Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Πάολο Μπανκέρο με 27 πόντους και ο Φραντς Βάγκνερ με 26.

Και οι δύο πλευρές έχουν προβλήματα τραυματισμών. Για το Ορλάντο είναι αμφίβολος ο γκαρντ Γκάρι Χάρις, ενώ για το Κλίβελαντ ο βασικός σέντερ, Τζάρετ Άλεν. Συν τοις άλλοις, ο Μίτσελ παίζει με ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ την Παρασκευή φάνηκε να γυρνάει τον αστράγαλό του ο Έβαν Μόμπλεϊ.

Υπενθυμίζεται, ότι τα πρώτα τέσσερα ματς της σειράς εξελίχθηκαν σε μονόλογος των γηπεδούχων. Οι Καβς προηγήθηκαν με 2-0, κερδίζοντας με +14 και +10 το Game 1 και το Game 2. Ακόμη πιο εμφατικές ήταν οι απαντήσεις των Μάτζικ, που πήραν με +38 και +23 το Game 3 και το Game 4 αντίστοιχα. Στο κρίσιμο πέμπτο ματς, οι Καβς κέρδισαν οριακά 104-103, για να έρθει η προχθεσινή απάντηση από την ομάδα του Τζαμάλ Μόσλεϊ με μία νίκη επτά πόντων.

Γενικά, το Ορλάντο έχει πείσει περισσότερο κατά τη διάρκεια της σειράς και για αυτό το line είναι μόλις στους 3,5 πόντους απόψε, υπέρ της έδρας. Προφανώς, δεν είναι εύκολο για το νεανικό και άπειρο σύνολο των Μάτζικ να κερδίσουν μέσα στο Οχάιο σε έβδομο ματς, ωστόσο απέδειξε στο πέμπτο παιχνίδι ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστικό απέναντι σε μία ομάδα, που βασίζεται επιθετικά κυρίως στον Μίτσελ.

Αν ανεβάσουμε στο χάντικαπ στους 6,5 πόντους και ζητήσουμε ταυτόχρονα το Over 10,5 πόντους του Τζέιλεν Σαγκς, φτάνουμε σε απόδοση 2.10. Ο άσος των Μάτζικ είχε 22 πόντους την Παρασκευή, σκοράρει στη σειρά 15,5 και έχει ξεπεράσει τους 10 στα πέντε από τα έξι ματς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κλίβελαντ – Ορλάντο: 2 +6,5 & Σαγκς Over 10,5 (απόδοση 2.10), 20:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ