ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Αντιδρούν στο 2.55 οι Νάγκετς, βλέπουν εξάδα οι Λέικερς

Ο Νίκολα Γιόκιτς με την φανέλα των Νάγκετς
Ο Νίκολα Γιόκιτς με την φανέλα των Νάγκετς Ⓒ 2022 MICHAEL DWYER/ ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας από το NBA.

Το Ντένβερ οδηγεί την κούρσα στη Δύση και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ολοκληρώσει την κανονική περίοδο στην πρώτη θέση. Βέβαια, στα τελευταία δύο ματς, οι Νάγκετς κατέβασαν εμφανώς ρυθμούς, με συνέπεια να γνωρίσουν την ήττα από τους Μπουλς και τους Σπερς, παρότι ήταν γκράντε φαβορί.

Η ήττα από το Σικάγο διέκοψε ένα σερί οκτώ νικών εντός έδρας. Αυτό πάντως που προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη, ήταν ότι το Ντένβερ έχασε από το Σαν Αντόνιο, παρότι ο Νίκολα Γιόκιτς έκανε το 26ο triple-double του φέτος. Στα προηγούμενα 25 του Τζόκερ, οι "σβόλοι" είχαν ισάριθμες νίκες!

Απόψε, η ομάδα του Μάικλ Μαλόουν υποδέχεται το Μπρούκλιν, το οποίο παλεύει να παραμείνει στην πρώτη εξάδα της Ανατολής (21:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Την Παρασκευή, οι Νετς κέρδισαν με 124-123 τη Μινεσότα, στην παράταση, σε ματς θρίλερ με κορυφαίο ξανά τον Μάικαλ Μπρίτζες. Ο πρώην άσος των Σανς έχει πετύχει 30+ πόντους τέσσερις φορές στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

Για το Μπρούκλιν το αποψινό παιχνίδι θα είναι το τέταρτο στη σειρά εκτός έδρας σε έξι μέρες. Λογικά, το Ντένβερ αυτή τη φορά θα είναι πιο σοβαρό. Άλλωστε, έχει να γνωρίσει τρεις κολλητές ήττες από τις αρχές Δεκεμβρίου, δηλαδή πάνω από τρεις μήνες. Στο 2.50+ ο άσος με το triple-double το Γιόκιτς.

Προγνωστικά NBA

Το Κλίβελαντ είναι σταθερά στην τέταρτη θέση της Ανατολής και μετά τα δύο κολλητά ματς κόντρα στο Μαϊάμι, τώρα θα αντιμετωπίσει back to back δύο φορές τη Σάρλοτ (23:00 Live από το SPORT24).

Στη Φλόριντα, οι Καβαλίερς πήραν το πρώτο παιχνίδι με 104-100, ωστόσο έχασαν το δεύτερο με 119-115. Στη νίκη τους, ο Μίτσελ είχε 18 πόντους και ο Γκάρλαντ 25. Στην ήττα τους, ο Γκάρλαντ απουσιάζει και ο Μίτσελ σημείωσε 42!

Για το αποψινό παιχνίδι, ο Γκάρλαντ είναι αμφίβολος και ο Αλεν εξαιρετικά αμφίβολος. Σημειώνεται, ότι ο Μίτσελ έχει φέτος σε 49 παιχνίδια με τον Γκάρλαντ στο πλευρό του 26,4 πόντους κατά μέσο όρο και σε εννιά ματς χωρίς αυτόν 34,4! Επίσης, ο πρώην άσος των Τζαζ έχει πετύχει μίνιμουμ 40 στις τρεις από τις τελευταίες πέντε συμμετοχές του. Στο 1.90 το Over 29,5 του Μίτσελ.

Προγνωστικά Μπάσκετ

Οι Λέικερς, εκεί που ήταν αβέβαιο αν θα προλάβουν έστω το play in tournament στη Δύση, τώρα κυνηγούν με αξιώσεις ακόμη και την πρώτη εξάδα, έχοντας κάνει τρεις διαδοχικές νίκες και επτά στα τελευταία εννιά παιχνίδια τους.

Παρότι, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα απουσιάσει απόψε για έβδομο σερί ματς, το Λ.Α. είναι οριακά φαβορί κόντρα στη Νέα Υόρκη, η οποία δίνει b2b χωρίς ημέρα ξεκούρασης, προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες και έχει αμφίβολο τον Τζέιλεν Μπράνσον, που έλειψε στα τρία από τα τέσσερα προηγούμενα ματς.

Χθες, οι Νικς έχασαν στο Λος Άντζελες από τους Κλίπερς, έχοντας μόλις 7/31 τρίποντα. Παρότι, ο Ιμάνουελ Κουίκλι κάλυψε επαρκώς το κενό του Μπράνσον, με 26 πόντους και 10 ριμπάουντ, ο Τζούλιους Ραντλ ήταν απελπιστικά άστοχος (5/24 σουτ) και τέλειωσε το ματς με 19 πόντους.

Στον αντίποδα, οι Λέικερς κατάφεραν να κερδίσουν το Τορόντο, την Παρασκευή, παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε ο ΛεΜπρόν και ο Αντονι Ντέιβις σημείωσε μόλις οκτώ πόντους. Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ντάρβιν Χαμ, αναδείχθηκε ο Ντ' Άντζελο Ράσελ, ο οποίος έπειτα από απουσία πέντε αγώνων, επέστρεψε με 28 πόντους, 5/8 τρίποντα και 9 ασίστ! Εξαιρετικός ήταν και ο Ντένις Σρέντερ, που ήρθε από τον πάγκο και πρόσθεσε 23 πόντους.

Μετά το trade deadline, οι ανανεωμένοι Λέικερς έχουν το καλύτερο αμυντικό rating (107,6) στο ΝΒΑ και την πέμπτη καλύτερη επίθεση στην τέταρτη περίοδο με 31 πόντους κατά μέσο όρο. Στο 1.95 ο άσος με -2,5 πόντους. Οι Νικς στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, έχασαν με -7 από τους Χόρνετς, με -5 από τους Κινγκς και με -11 από τους Κλίπερς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντένβερ – Μπρούκλιν: 1 & Γιόκιτς triple-double (απόδοση 2.52), 21:30
  • Σάρλοτ – Κλίβελαντ: Μίτσελ Over 29,5 (απόδοση 1.90), 23:00
  • Λ.Α. Λέικερς – Νέα Υόρκη: 1 -2,5 (απόδοση 1.95), 03:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ