ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Βγάζει τη "σκούπα" ο Ολυμπιακός

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης με τον Κέντρικ Ρέι στο πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα για τα ημιτελικά της Stoiximan Basket League
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης με τον Κέντρικ Ρέι στο πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα για τα ημιτελικά της Stoiximan Basket League INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον τρίτο ημιτελικό της Stoiximan Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Προμηθέα.

Ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης στα δύο πρώτα ματς της ημιτελικής σειράς με τον Προμηθέα για τη Stoiximan Basket League. Μετά το 116-73 στο ΣΕΦ, κέρδισε με ευρεία διαφορά (102-72) και στην Πάτρα την ομάδα του Μάκη Γιατρά και όλα δείχνουν ότι απόψε οι "ερυθρόλευκοι" θα κάνουν το 3-0 και θα προκριθούν στους τελικούς (20:00 ERT3, Live από το SPORT24).

Ολυμπιακός - Προμηθέας: Προγνωστικά και Ανάλυση

Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα παιχνίδια με τον Προμηθέα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του. Είναι χαρακτηριστικό, ότι τόσο στο game 1 όσο και στο game 2, οι κυπελλούχοι Ελλάδος πήραν σκορ και από τους 12 παίκτες, που είχαν στην αποστολή τους. Μάλιστα, ο Σάσα Βεζένκοβ έκανε double-double με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Στον αντίποδα, ο Προμηθέας έχει ήδη στρέψει το ενδιαφέρον του στους μικρούς τελικούς, καθώς τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, έχουν χρησιμεύσει μόνο για να πάρουν πολύτιμες παραστάσεις οι μικροί του ρόστερ, όπως ο Τανούλης, ο Μπαζίνας και ο Λάγιος.

Το βασικό χάντικαπ έχει βγει στους 25,5 πόντους, κάτι λογικό, δεδομένου ότι η διαφορά στα πρώτα δύο ματς πήγε στους 30+. Εκτός απροόπτου, ο Ολυμπιακός θα κερδίσει και απόψε με τουλάχιστον 20 πόντους διαφορά. Στο 1.30 ο άσος με -18,5 πόντους. Αν ζητήσουμε παράλληλα και το Over 158,5 φτάνουμε στον διπλασιασμό. Οι "ερυθρόλευκοι" σκοράρουν εύκολα πάνω από 90 και ο Προμηθέας ξεπέρασε τους 70 στα δύο προηγούμενα ματς, όπου ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, οι άμυνες ήταν τελείως χαλαρές, αφού ο νικητής είχε κριθεί.

Από εκεί και πέρα, έχει ενδιαφέρον το ενδεχόμενο οι Πειραιώτες να φτάσουν σε τρίτο διαδοχικό ματς τους 100+ πόντους. Ο,τι πεντάδα και να επέλεξε ο κόουτς Μπαρτζώκας στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς, ο Ολυμπιακός δεν τράβηξε σε κανένα σημείο το πόδι από το γκάζι.

Με δεδομένη την πρόκριση, οι παίκτες του Ολυμπιακού ψάχνουν για κίνητρα και ένα από αυτά είναι η κατοστάρα σε κάθε παιχνίδι. Ο Προμηθέας άλλωστε, δεν μπορεί να ακολουθήσει, το σκορ ανοίγει και τα ματς εξελίσσονται περισσότερο σε αναμετρήσεις επίδειξης. Σε τιμές τριπλασιασμού το Over 100,5 του Ολυμπιακού.

Βατό κρίνεται και το όριο των "ερυθρόλευκων" στα τρίποντα, καθώς έχει βγει στο 11,5. Ο Ολυμπιακός σούταρε με 50% (16/32) στο πρώτο παιχνίδι στο Φάληρο και με 43% (13/30) στο δεύτερο στην Πάτρα. Στο 1.75 να έχει απόψε πάνω από 11 εύστοχα τρίποντα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός – Προμηθέας: 1 -18,5 & Over 158,5 (απόδοση 2.00), 20:00
  • Ολυμπιακός – Προμηθέας: Ολυμπιακός Over 100,5 πόντοι (απόδοση 3.00), 20:00
  • Ολυμπιακός – Προμηθέας: Ολυμπιακός Over 11,5 εύστοχα τρίποντα (απόδοση 1.75), 20:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ