ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Για το 2-0 ο Ολυμπιακός, επιλογή combo στο 1.80

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με τον Νίκο Γκίκα στο πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα για τα ημιτελικά της Stoiximan Basket League
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με τον Νίκο Γκίκα στο πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα για τα ημιτελικά της Stoiximan Basket League INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον δεύτερο ημιτελικό της Stoiximan Basket League ανάμεσα στον Προμηθέα και τον Ολυμπιακό.

Ο πρώτος ημιτελικός της Stoiximan Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Προμηθέα εξελίχθηκε σε show time για τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι επικράτησαν με το εκκωφαντικό 116-73 των Πατρινών. Η σειρά τώρα μεταφέρεται στην Πάτρα, όπου η ομάδα του Μάκη Γιατρά θα επιδιώξει να φανεί τουλάχιστον πιο ανταγωνιστική (19:30 ERT3, Live από το SPORT24).

Προμηθέας - Ολυμπιακός: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ο Προμηθέας κατάφερε να "παρακολουθήσει" τον Ολυμπιακό μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, που έληξε 24-19. Στο δεύτερο το επί μέρους σκορ έγραψε 29-13 και στο τρίτο 36-14, με συνέπεια η διαφορά να εκτιναχθεί πάνω από τους 40 πόντους.

Ο Γιατράς στην τέταρτη περίοδο έριξε τους πιτσιρικάδες και είχε ως κέρδος την εμφάνιση του Τανούλη, που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 17 πόντους. Από την άλλη, οι κυπελλούχοι Ελλάδος είχαν έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και έκλεισαν το game 1 με 16/32 τρίποντα, δηλαδή 50%!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση, τόνισε πως ο Προμηθέας πρακτικά παράτησε το παιχνίδι από ένα σημείο και μετά και πρόσθεσε ότι περιμένει τους Πατρινούς πολύ πιο μαχητικούς στο δεύτερο ματς της σειράς.

Μπορεί το +43 της Δευτέρας να μην αντικατοπτρίζει απόλυτα τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, στον Προμηθέα πάντως, γνωρίζουν καλά πως απέναντι σε αυτόν τον Ολυμπιακό, θα είναι υπέρβαση αν καταφέρουν να διεκδικήσουν έστω ένα ματς.

Το πιθανότερο είναι πως η ομάδα του κόουτς Μπαρτζώκα θα κάνει απόψε το 2-0. Το χάντικαπ έχει βγει στους 17,5 πόντους, ο Προμηθέας πάντως, μέσα στο "Τόφαλος" αναμένεται να έχει πολύ πιο αξιοπρεπή εικόνα. Αν ζητήσουμε απλά μία διψήφια νίκη του Ολυμπιακού και το Over 153,5 παίρνουμε απόδοση στο 1.80. Ο Προμηθέας είναι ομάδα που μπορεί να πιάσει τους 70+ πόντους και ο Ολυμπιακός αν είναι στοιχειωδώς σοβαρός λογικά θα υπερβεί τους 85.

Προγνωστικά Μπάσκετ

Σε ατομικό επίπεδο, έχει ξανά ενδιαφέρον το double-double του Σάσα Βεζένκοβ στο 4.25. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού φορτώθηκε γρήγορα με δύο φάουλ στο προηγούμενο παιχνίδι και για αυτό ο Μπαρτζώκας μοίρασε το χρόνο στο "4" τόσο στον Ζαν Σαρλ όσο και στον Γιώργο Πρίντεζη. Αυτό είχε ως συνέπεια ο Βεζένκοβ να παίξει μόλις 17:23, παρόλα αυτά πρόλαβε να σημειώσει 15 πόντους και να κατεβάσει 7 ριμπάουντ.

Απόψε, ο Βούλγαρος άσος των "ερυθρόλευκων" αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, δεδομένου μάλιστα ότι δεν είναι διαθέσιμος ο Πρίντεζης. Υπενθυμίζεται, ότι ο Βεζένκοβ είχε κάνει double-double και στα δύο παιχνίδια στη σειρά με το Περιστέρι.

Τέλος, αξίζει το ρίσκο λόγω απόδοσης (2.80) στο Over 2,5 εύστοχα τρίποντα του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού είχε 3/4 τη Δευτέρα και συνολικά 8/11 (72,7%) κόντρα στον Προμηθέα φέτος! Στη EuroLeague, ολοκλήρωσε τη σεζόν με 37,3%, αλλά στη Stoiximan Basket League εκτελεί με πάνω από 42%.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Προμηθέας – Ολυμπιακός: 2 -9,5 & Over 153,5 (απόδοση 1.80), 19:30
  • Προμηθέας – Ολυμπιακός: Βεζένκοβ double-double (απόδοση 4.25), 19:30
  • Προμηθέας – Ολυμπιακός: Ντόρσεϊ Over 2,5 εύστοχα τρίποντα (απόδοση 2.80), 19:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ