ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Βγαίνει μπροστά ο Μπραζντέικις για τον Ολυμπιακό

BASKET LEAGUE 2023-2024 /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2023-2024 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Καρδίτσας με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Στην Καρδίτσα πέφτει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20:15 ERT3, Live από το SPORT24). Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 1-8, ενώ οι Πειραιώτες στη δεύτερη με 8-1.

Η Καρδίτσα δεν είχε αγωνιστική υποχρέωση μέσα στην εβδομάδα, ενώ ο Νίκος Παπανικολόπουλος δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα απουσιών. Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός προέρχεται από διπλή αγωνιστική στη EuroLeague. Ηττήθηκε με 77-71 από τη Ρεάλ και κέρδισε με 77-69 επί της Μπάγερν.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στους στους Παπανικολάου (αιμάτωμα στο πόδι) και Πίτερς (περιμένει τη γέννηση του παιδιού του), ενώ αμφίβολος είναι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Γουίλιαμς-Γκος. Εκτός επίσης θα είναι οι ΜακΚίσικ, Πετρούσεφ και Μήτρου-Λονγκ, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στοιχηματικά συγκεντρώνει ενδιαφέρον το ενδεχόμενο να σημειώσει ο Ίγκνας Μπραζντέικις τουλάχιστον 11 πόντους, σε απόδοση 1.70. Με τις απουσίες των Παπανικολάου και Πίτερς, ο Μπραζντέικις είναι αναγκαίος τόσο στο "3" όσο και στο "4".

Η λογική λέει πως ο Λιθουανός θα μείνει στο παρκέ για περισσότερο από 30 αγωνιστικά λεπτά. Εκτός αυτού, ο Μπραζντέικις έχει αγωνιστική άνοδο τον τελευταίο καιρό, ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού σκοράρει 11,5 πόντους κατά μέσο όρο στα τρία τελευταία ματς. Κόντρα στο Λαύριο ήταν εξαιρετικός, τελειώνοντας το παιχνίδι με 16. Αναμένεται να αρπάξει ακόμη μία ευκαιρία και λόγω των πολλών απουσιών να είναι παραγωγικός στον αρκετό χρόνο που θα αγωνιστεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Καρδίτσα - Ολυμπιακός: Μπραζντέικις oΟer 10,5 πόντοι (απόδοση 1.70), 20:15
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ