BETMARKET TIPS

Προγνωστικά μπάσκετ: Το ρίσκο των φιλοξενούμενων και η εμπειρία των Game 7

Cleveland Cavaliers' Donovan Mitchell looks on during the first half in Game 1 of an NBA basketball first-round playoff series against the Orlando Magic, Saturday, April 20, 2024, in Cleveland. (AP Photo/Nick Cammett)
Cleveland Cavaliers' Donovan Mitchell AP

Οι μπασκετικές προτάσεις του Betmarket.gr είναι από την ACB και τον μαγικό κόσμο του NBA όπου δεν λείπουν οι εκπλήξεις.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Γκραν Κανάρια για το πρωτάθλημα Ισπανίας. Οι γηπεδούχοι είναι αρκετά κουρασμένοι, μετά και τους δύο αγώνες με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για τα Playoffs της EuroLeague. Μάλιστα, στον τελευταίο αγώνα παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και γνώρισαν τη συντριβή, αν και από ένα σημείο και έπειτα είχαν παρατήσει τον αγώνα. Η Γκραν Κανάρια από την άλλη έφτασε τις πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και με τρεις αγωνιστικές να απομένουν θέλει την καλύτερη δυνατή συγκομιδή για να διεκδικήσει μία θέση στην πρώτη τετράδα που θα της δώσει και πλεονέκτημα έδρας. Η δε νίκη κόντρα στην Μπρεογκάν εκτός έδρας έδωσε στο σύνολο του Γιάκα Λάκοβιτς ψυχολογία, μιας και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί στα παιχνίδια μακριά από την έδρα της.

Η Μπαρτσελόνα έχει χάσει έτσι κι αλλιώς την 1η θέση στο πρωτάθλημα, οπότε δεν θα… καεί αν τερματίσει 3η αντί για 2η. Αυτό που προέχει για τους μπλαουγκράνα είναι η είσοδος στο Final-4, οπότε το σημερινό παιχνίδι έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Η Γκραν Κανάρια θα διεκδικήσει το παιχνίδι, οπότε ακόμα κι αν χάσει, θα είναι με μικρή διαφορά. Θα πάμε, λοιπόν, με το 2 και χάντικαπ στο +7,5 σε απόδοση 1,90.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας και πάμε στον μαγικό κόσμο του NBA και το Game 7 ανάμεσα σε Κλίβελαντ Καβαλίερς και Ορλάντο Μάτζικ. Είναι το μοναδικό ζευγάρι του πρώτου γύρου των Playoffs που δεν έχουμε ακόμα νικητή, με τη νίκη των Μάτζικ στο 6ο ματς να τους δίνει ανάσα ζωής. Οι Καβς πάντως είχαν το προβάδισμα μέχρι και την αρχή της δ’ περιόδου.

Προγνωστικά στοιχήματος

Συν τοις άλλοις, έχουν περισσότερη εμπειρία, τόσο στα Playoffs, όσο και στα Game 7, εν αντιθέσει με τους Μάτζικ που είναι τελείως άπειροι σε τέτοιες συνθήκες. Συν τοις άλλοις, έχουμε ένα ζευγάρι όπου ακόμα δεν έχει σπάσει έδρα. Καμία εκ των δύο ομάδων δεν έχει φύγει με break, οπότε ο παράγων έδρα έχει σημαίνοντα ρόλο, πόσω δε μάλλον όταν μιλάμε για Game 7.

Λαμβάνοντας υπόψιν μας τα παραπάνω, λοιπόν, κλίνουμε προς τους Καβαλίερς. Είναι η ομάδα που έχει περισσότερη εμπειρία ως οργανισμός, ενώ έχει και τις προσωπικότητες για να κάνουν την διαφορά. Ο άσος με το χάντικαπ στο -3,5 έχει απόδοση 1,85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα - Γκραν Κανάρια: 2 με χάντικαπ +7,5 (απόδοση 1,90), 18:00
  • Καβαλίερς – Μάτζικ: 1 με χάντικαπ -3,5 (απόδοση 1,85), 20:00

Οι κορυφαίες διοργανώσεις μπάσκετ παίζουν στο Betmarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες και μελετημένα προγνωστικά!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ